canım ben bunları bilmiyordum çok sağol... henüz bacaklarda bi ağrı yok... olmazda inşallah....
canım bol su içmeye çalış ve tuzu sıfırla ben artık yok gibi bişey atıyorum yemeklere tuz isteyen tabağına atsın.. ama sen mümkün olduğunca tuzu çıkar hayatından....
cnm benim arada bacağım kasıyor belimde de ani sızlamalar oluyor bazen birde yorulduğumda belim ağrıyor.sırtımda ağrıyor ilk zamanlar korkmuştum ama okuduğumda bende rahatlamıştım.inşallah rahat atlatırız.Tuz konusuna gelince hamileliğin ilk zamanlarında benim ayaklarım davul gibi olmuştu ve kıpkırmızıydı korktum dr sordum bol su iç ve havaya dikip yat yürüyüşş muhakkak yap dedi.tuz az mı tüketeyim dedim hayır çokta tüketme az da tüketme dedi.tuzu tamamen kesmekte iyi değilmiş yani bunu biryerde daha okudum.bol su içmeye çalışıyorum şimdi şişmiyorum.su en iyi ilaç arkadaşlar enfeksiyona herşeye su öneriyor drlar.
amin canım inşallah girmemizle çıkmamız bir olur hepimizin hayırlısıyla.... bende çok duygulandım okurken herşeye ağlıyorum zaten bu ara ağustos annelerinden aldım yine bu doğum hikayesini çok şükür rahat yaptı çoğu darısı bizlere inşallah... :Saruboceq: zemuszemus
amin canım benim amin inşallahhhhhh :Saruboceq:
günaydın canım nasılsın bugün?
cnm nie biz bu kadar sulu göz olduk ya hergün ağlıyacak bir sebeb buluyorum kendime.benki kolay kolay ağlıyamayan birisiydim.eşimde şaşırıyor.bu arada benim karnım çıkmaya başladı çok heycanlı.volescim ben bebeğimi hissetmeye başladım ya hatta bir gece hissettim göbeğimi açtım eşimede gösterdim karnım resmen hareket etti..acaba yanılıyormuyum ama çok değişikti.:1rolleyes: