• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

voles bir sonraki doktor kontrolün ne zaman, ben bu ayın yirmibeşinde sabah saat dokuzda gidiyorum ,
16+6 olacam inş. üçlü tarama testi yapılacak sendende istedilermi üçlü testi....

evet canım istediler ben her ihtimale karşı yaptırılması taraftarıyım dedi dr. um benim içinde skıncası yok sağlığıyla ilgili bilgi almak hoşuma gidiyo... bende 28 inde akşam 16:40 aldım randevuyu malum çalışınca ya sabaha ya akşama alabiliyorum... olmazsa sabaha çekiyim ya işten çıkıp gitmeye üşenirim şimdi.... bizim aynı günlerimiz bakalım doğumlarad denk gelicek mi? kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla görürsün inşallah canım... bebişinde seni göreceği için çok heyecanlıdır kıpır olucak bak görürsün kaydirigubbakcemile3 test sonuçlarında temiz çıkar umarım canım hayırlı haberler verirsin inşallah bizlere... :Saruboceq:

tavsiyeleriniz üzerine çikolata yiyecem giderken, baktım olmadı öksürük möksürük rahatını kaçırcaz artık-tatlicadiarzu-:icecream:

Şu anda 12 hafta 2 günlük hamileyim. Doğum tarihi 24 Şubat görünüyor ama bence 14 Şubat olsa fena olmaz :) İkili testim oldu çok şükür herşey normal, ultrasonda gördüğümüze göre erkek geliyor ama daha erken olduğu için fazla bel bağlamıyorum. Kız da olsun erkek de hiç farketmez. Bu arada Bursadayım Profili düzenleyebilirsem daha açıklayıcı olucak sanırım.

İyi niyetleriniz için çok sağolun insanın desteğe çok ihtiyacı oluyormuş bu dönemde meğerse...

slm arkadaşlar hepiniz iysinizdir inş. bizim bebşin cinsıyetı belli oldu :)) erkek .. yarın da üçlü test sonucunu alcam inş. iyidir.. 130gr olmuş yerınde durmadıgı için boyunu ölçemedi dr.muz... kızlar aranızda bel fıtıgı olna var mı inş. yoktur da eğer varsa sorucak sorulareım var fıtıgım bacağıma ağrı yapıyor ve elimden hiç bişi gelmıyor.. :( görüşmek üzre

kızlar ben sigara içen biri deilim canım sigara istedi ya nedense yanımdan sigara içerek geçene bile tahammulüm yok şuanda.CADIARZU ama sigara çekti canım içmeyim ama demi

Sakın içme canım, ben küçük oğlumda doğuma gidene kadar sigara içtim , doğumdan sonra tiksinti geldi, 5 senedir de içmiyorum çok şükür ...Ama oğlum daha 2 aylıkken bronşit oldu, hamileyken sigara içen annelerin bebeklerinin bronşit ve diğer hastalıklara yakalanma riski içmeyen annelere göre daha fazlaymış ne kadar kendimden nefret etmiştim o zaman, şimdi çok şükür iyi ama ben hala o pişmanlığı yaşıyorum....

çakırgözlü hoşgeldin canım iyiyiz sende iyisi inş.
saol canım iyiyim çok şükür.
Şu anda 12 hafta 2 günlük hamileyim. Doğum tarihi 24 Şubat görünüyor ama bence 14 Şubat olsa fena olmaz :) İkili testim oldu çok şükür herşey normal, ultrasonda gördüğümüze göre erkek geliyor ama daha erken olduğu için fazla bel bağlamıyorum. Kız da olsun erkek de hiç farketmez. Bu arada Bursadayım Profili düzenleyebilirsem daha açıklayıcı olucak sanırım.

İyi niyetleriniz için çok sağolun insanın desteğe çok ihtiyacı oluyormuş bu dönemde meğerse...

gerçekten insanın destege ihtiyacı oluyormuş
ama ben annemden başka kimseyle görüşmeyi kaldıramıyorum kızlar
yani komşu falan evden çıkasım gelmiyor.
çokda tembel bir kadın oldum
sürekli yatıyorumm
ve canımda hiç birşey istemiyor

birşey soracam kızlar yeşil çay içiyormusunuz

kız sen bursanın nersindesin hihoyyyt bende bursadayım

Geçmiş olsun aryaacım çok üzüldüm, inş. allah şifasını verir biran önce iyileşir annen.Seni çok iyi anlayabiliyorum canım, benimde kızkardeşim yok, ama aklına kötü şeyler getirme
kendini çok fazla üzmemeye çalış iyi olacak annen allahın izniyle.....:1hug:

canım benim çok geçmiş olsun Allahın izniyle ciddi bişey yoktur inşallah sen gitsen bu hamile halinle napıcaksın ki sana moral bozukluğu olucak sadece... sık sık telefon aç konuş sesini duymak sana iyi gelicektir... ama hep güzel şeyler düşün inşallah ameliyatlık bişey yoktur canım....

Saolun canlarım dua ediyorum bende kötü birşey aklıma getirmemeye çalışıyorum.

Merhaba arkadaşlar ben de Şubatta anne olucam hayırlısıyla. 18 Haziranda hamile olduğumu öğrendim. Üstelik artık denemekten bıkmış, tüp bebek ve diğer tanı yöntemlerine mecbur kaldığımızı düşünüyorduk. Randevuya 3 gün kala bebeğim bütün uğuruyla geldi Allaha şükürler olsun.. Fazla mide bulantısı ve kokulara hassasiyetim olmadı. Yalnız yemekle ve özellikle balık nesliyle işim bitmiş vaziyette. Kilolu olduğum için 1.5 aydır diyetisyen kontrolündeyim. 5 kilo verdim. Doktorum 4. ayda da verebileceğimi söylüyor. Bebişim için mecburen bişileri düzenli yemek zorundayım yeter ki sağlıklı olsun..
Hepinize tekrar merhaba ve sağlıklı güzel bebişler diliyorum

cnm hayırlısı olsun Allahım takdiri işte demekki zamanı bu zamanmış.Allahım tamamına erdirsin.

aryacım çok geçmiş olsun...inşallah hayırlıısıyla atlatır..

bu arada herkese merhabalar
çok şükür yarın kontrolüm var.. ikili test yapacak inş. ve uğurböceğimi göreceğim...:içelim:

aryam canım geçmiş olsun annene Allah acil şifa versin sen hiç üzülme hayatım tıp çok ilerledi Allah ın izniyle herşey yoluna girer annende iyi olur bebeğinide düşün emi kuzum

mrb arkadaşlar nasılsınız
biz çok şükür iyiyiz bulantılar kusmalar devam daha geçmedi.
ama buğün bende çok duygusalım ya kızlar
herşey aglatır oldu beni.
bende ailemden uzatayım aman bilmiyorum buğün niye böyleysem.

arya cım çok geçmiş olsun canım annene.
melisa hoşgeldin gözün aydın

ve diğer adınını yazamadım arkadaşlarım umarım hepiniz
iyisinizdir.

kızlar ben sigara içen biri deilim canım sigara istedi ya nedense yanımdan sigara içerek geçene bile tahammulüm yok şuanda.CADIARZU ama sigara çekti canım içmeyim ama demi

arya çanım çok geçmiş olsun,,,inşallah atlatır anneçiğin Allahın izniyle...moralini yüksek tutmaya çalış,bebişinde etkilenmesin...

Saolun iyki varsınız hepiniz çok tatlısınız sizide sıktım bu hafta hep kötü haber.Ama pozirif olucam artık.essrnayit sakın içme cnm sigara.ilginç bir aşerme olmuş seninkisi.

slm arkadaşlar hepiniz iysinizdir inş. bizim bebşin cinsıyetı belli oldu :)) erkek .. yarın da üçlü test sonucunu alcam inş. iyidir.. 130gr olmuş yerınde durmadıgı için boyunu ölçemedi dr.muz... kızlar aranızda bel fıtıgı olna var mı inş. yoktur da eğer varsa sorucak sorulareım var fıtıgım bacağıma ağrı yapıyor ve elimden hiç bişi gelmıyor.. :( görüşmek üzre

aa çok güzel gözün aydın canım
Allahım saglıklı birşekild ekucagına almak nasip etsin.
bende merak ediyorum cinsiyetini.

gözünaydın canım, inş test sonuçlarında iyi çıkar güzel haberlerini bekliyoruz.

essemayit hamitlerdeyim ben, sen nerdesin :) benim de canım geçen çok sigara çekti çıldırıcaktım
çakırgözlü ben ıhlamur içiyorum o da sadece sabahları

Sakın içme canım, ben küçük oğlumda doğuma gidene kadar sigara içtim , doğumdan sonra tiksinti geldi, 5 senedir de içmiyorum çok şükür ...Ama oğlum daha 2 aylıkken bronşit oldu, hamileyken sigara içen annelerin bebeklerinin bronşit ve diğer hastalıklara yakalanma riski içmeyen annelere göre daha fazlaymış ne kadar kendimden nefret etmiştim o zaman, şimdi çok şükür iyi ama ben hala o pişmanlığı yaşıyorum....

canım istedi ya içmesem bişiy olmaz heralde canın ne istiyosa bir yudum tadıcan diolar ya kimisi toprak yiyomuşş taş yalıyomuş aşeriyomuşta ama sigara başka demi

Saolun iyki varsınız hepiniz çok tatlısınız sizide sıktım bu hafta hep kötü haber.Ama pozirif olucam artık.essrnayit sakın içme cnm sigara.ilginç bir aşerme olmuş seninkisi.

evet ilginç bir aşermee :)

uzakmışız azıcık.. kontrollerin için nereye gidiyorsun?

hamile olduğumu öğrendiğimde benimde burnuma siğara kokmuştu.
ama şimdi kokusu rahatsız ediyor
ben ozamanlar siğaraya aşermişim galiba.

uzakmışız azıcık.. kontrollerin için nereye gidiyorsun?

evet canım kayınpederimin mezarı hamitlerde giderken canım çıkıyo uzak ya :)
ben şevket yılmaz hastanesine gidiyorum şimdi bu ay bahar tıpada başlıcam iki yerden takip istiyrum doğumu hastanede yapıcam nasip olursa o yüzden
sen nereye gidiyorsun kontrole

Back
X