benim babamda bulancaklı ama biz merkezde oturuyoruz..
Anladım canım Allah güle güle gidip güle güle gelmeni nasip etsin inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim babamda bulancaklı ama biz merkezde oturuyoruz..
Dualarımızı kabul etti rabbim.Amniyosentez Sonucları aldık Bebegimiz,oglumuz gayet saglıklı.Yasadıgımız bu zor günlerde yanımızda olan dualarını eksik etmeyen canlarım hepinize sonsuz tesekkürler ...
Anladım canım Allah güle güle gidip güle güle gelmeni nasip etsin inşallah..
ay çok sevindim ya,hadi gözün aydın canım benim.. halay çekçektim ben.
ee haydin halaya o zaman :teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım geçmiş olsun.aynı stresi 1 ay önce bende yaşadım ne çektiğini anlayabiliyorum ama atlattık çok şükür.ben perşembe günü tekrar gittim doktora bebeğin kalbine eko yapılsın diye..doktor bi sorun yok ama istersen bide çocuk kalp doktoruna git dedi bu doktorları anlayamıyorum walla yoksa bişey neden bize bu kadar stres yaşatırlarkii..
Canımsınız siz benim.. Sağolun tekrar.. Kurbis seninle günlerimiz aynı canım..
Hayırlı yolculuklar dilerim.. Dikkat miniğimizi yorma sakın.. Allaha emanet olun...
slm kızlar nasılsınız?ben buakşam memlekete gidiyorum hazırlık yapıyorum...
Dualarımızı kabul etti rabbim.Amniyosentez Sonucları aldık Bebegimiz,oglumuz gayet saglıklı.Yasadıgımız bu zor günlerde yanımızda olan dualarını eksik etmeyen canlarım hepinize sonsuz tesekkürler ...
canım benimkisi 18+ 5 de hareketlenmısdı 20 haftaya kadar normal canım ya elbet hıssedersın meraklanma sen ...
canım ben 21 haftadayım hala hissetmiyorum çok korkuyorum çokkkkkkkkkkkkk
Ben de hissetmiyorum daha yaa:gitme: Normal olduğunu söylüyor herkes, tüm sitelerde de öyle yazıyor ama hemen hemen herkes hissediyor burada o yüzden ben de merak içinde bekliyorum. Fikirevi ben de senin gibi çikolata yiyip yatıp dinliyorum. Sonra da uyuya kalıyorum orda beklerken:1no2: Haftaya doktora gidicem sabırsızlanıyorum.
canım hayırlısıyla hissedersin inşallah.. hatta ben hissettiğinden eminimde omu eğilmi anlayamıyosundur belki... ama 1 haftaya kalmaz sende emin olursun...
canım hayırlısıyla git gel inşallah... yorucu bi yolculuk olucak ama gidince el bebek gül bebek unuttururlar sana herşeyi... ne kadar kalıcaksın canım... bol bol hasret giderin... gerçi muhtemelen doğumdan sonrada onlar taşınıcak senin yanına ...
çok geçmiş olsun canım ne güzel atlatmışsınız
darısı bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlarımızın başına inşallah
allah hepimizin yardımcısı olsun korusun meleklerimizi
valla 20. haftada hissediliyormuş diyorlar
içim içimi yiyor
herkes hissetmiş
allahın izniyle bizde hissedecegiz inşallah
ama elinde değil insan telaşlanıyor
yarın güzel haberlerini bekliyoruz
banada umut ışığı olursun inşallah
doktorumda yurtdışına çıktı
soramıyorum senden alacagım artık haberleri
ayy canım sorma hemde çikolata küpüne döndüm valla midem bulana bulana yiyorum
yeterki duyayım hareketini yok yok olmuyor tozuttum iyice
dün gece uyandım sanki hissettim gbi geldi ama baktım yok brişey
paranoyak oldum iyice
rüyamda bile görüyorum hareket ettiğini hevesle uyanıyorum
ama :sinifsinif:
kurbişim canım hayırlısıyla gelirsin inşallah...3 hafta uzunmuş canım ya arada bizide ihmal etme... opuyorumnanaktan
kızlar ben geldim öff artık yoruluyorum yol yürümekten ama asıl şimdi yürüyüşe önem vermeye başalamam lazım
kızlar ben de cıkıyorum eve gidip dinleneyim de su gribi atlatayım. oglumda cok hareketli masallahbugun ben uzulmeyeyim diye bol bol oynuyor yakısıklım :)
hadi dikkat edin miniklere opuyorumnanaktan