2010 Şubat Anneleri

valla ben bugün tümden arada kaynadım yani. akannehir miray, erkek ismi hiç duymadım. araştırmalarımda da hiç karşıma çıkmadı. tdk bile sadece kız ismi olarak geçiyor güzelim. dur bi anketine bakayım..!

OKEY CNM BEN YAZLIŞ BİLİYORUM OZAMAN MİRAY İSMİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL İSMİYLE YAŞASIN GÜZEL KIZIN:hulya:

akpak tatlım naber bende bugun girdim sabah seni gormedim netimiz yoktu hasta olduk sorma vala senden ne haber

saol havaesen cnm nasilsin hepinize puan verdim yoktum kac zamandir ya kızlar su puan isini bana anlatin veya kıme soralim bende cıkmıyo ne alla bilirim diye 27 puan var ama

kızlar bende geldım uzerımde bı kırıklık war hapsırıyorum burnum sızlıyo grıp olcam sanırım... kocıs mutfakta portakal greyfurt sıkıyo bana...meleksen canım gecmıs olsun sımdı daha ıyımısınız aılecek hastaymıssınız sızde?

saol tatlım iyim simdi allaha sukur esim az ilesti bende midemi usutugum icin karnım hep agriyo bazen bol meyve ye cnm bende mandalina yiydum eksi eksi cokacimcoook

cnm var ama eksiler az dun esim allalim diye tuturdu al dedim aldi vala ha bire yiyo yediriyo bebek vitamin alsin diye bugun balik yaptım tamda balik konusulmus sitede kızlar balik yiyemiyen semiz otu ispanak ceviz yesin semiz otunda ispanakta da omega3 varmis

bende cok seviyorum cnm semizi esim ona saka anlamda inek otu diyo sevmiyordu ama esime de sevdirdim semiz otunu yiyelim bol bol

ay bende anlayamadim cnm nasil aliyoruz falan biri anlatsin bizede bu arad puan verdim kızlar bana kımse vermediiii

saol tatlım ay utu yapcam ama bebisim kıır kıpır onu dinliyorum keyfımı bozmım diyorum simdi :emir_bebek: esim diyo ama hosuna gidiyo onu dinlemek

keşke puanlarımızı sıfırlamasalardı, neler neler alırdık. ben pek anlamadım ama bu alışveriş olayını. hadi hayırlısı..!

ya kızlar gecen kontrolde doktor yeni multi vitamin ve demir +folik +asit+vitamin b12 verdi birde sordu kasiklarda agri veya cise gidince yanma varmi diye bende kasikta bazen agri var ama yanma yok dedim sik mi idrar yapiyosun dedi bazen dedim bitane toz verdi tek icimlik fiyati 15 tl idrar yolarini aciyo intap varsa temizliyo falan mis ondan ictim simdi sik sik tolete gider oldum acaba bebek mi baski yapmaya basladi

Back
X