2010 Şubat Anneleri

cnm bende aynıyım hatta şuan bile bir elimde laptop bir elimde tabak:))hep midem kazınıo.1 haftadır böyleyim.

amin şekercim.walla biraz var karnım ama dr da sekreter kız 3 aylıkmı dedi yenimi dedi bende 5.ay bitti dedim buraya seninle aynı aydakiler gelio karınları kocaman kusura bakma ondan anlamadım dedi.mağazalardada anlamıolar.görümcemin göbeği benden büyük benle dalga geçio.ama iç karnım geni ş galiba benim kayınvaldem öle dio.

sen şanslısın kuşum iç karın geniş olunca çatlak olmaz
karın öne doğru çok çıkmadığı için derin gerilmezkaydirigubbakcemile3

canım karnın çıkmıyo die sevinmelisin ben 4 aylıkım bana 6 aylıkmı die soruyolar karnım kocaman olcak benim çalıştığım için patronumda utanıyorum ama anam gibi koıcaman karnım olucak iç karnım hiç yok heralde :)

aynen benimde öyle canım ya kaydirigubbakcemile3davul gibi dolaşıyorum buralarda yürüyemiyorumda pek komik bir görüntüm var karnım önden gidiyor olsun ama öylede hoşuma gidiyor hihoyyyt

canım karnın çıkmıyo die sevinmelisin ben 4 aylıkım bana 6 aylıkmı die soruyolar karnım kocaman olcak benim çalıştığım için patronumda utanıyorum ama anam gibi koıcaman karnım olucak iç karnım hiç yok heralde :)

ya cnm ama insan azıcık anlaşılsın istio.metroda yanımda hamile kadın vardı yer verdiler ben öle bakakaldım:((((sıkış tepişti metro göbeğimi nasıl korucağımı şaşırdım.aman bebeğim sağlklı ya şükür aslnda önemli olan bu.eşimde kızıo bana ne güzel işte dio büyük olsa neden büyük dersin dio.haklıda.ben problem bir tipim birazkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 sendeki çay resmi bunun için miydi bende nekine bu diyordum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 evet cnm ala ala çay alabildim çayın üstünü tıkla bakalım senin kaç kuruşun var.aman çok pahalı herşey.simitte alınıoduda gördükçe canınız çekmesin die almadımkaydirigubbakcemile3

evet alışveriş yapıyormuşuz canım ama benim puanımı düşürmüşler bişeycikler alamıyorum mafoldumben

azıcık para vermişler zaten cnm ya hiç bişeye yetmio.kaydirigubbakcemile3 eski puanlarımızı para olarak verselerdi ooooo hepsinden alırdıkkaydirigubbakcemile3

o iyimiş cnm inşallah .ama kaşınıo karnım bazen.hadi ağzın bal yesinopuyorumnanaktan

arya arkadaşım 8 ayında bu aylarda dedi göbeğim çıksın die bakıyodum hep dio şimdi biraz önce zamanı gelsinde içimdeki çıksın die bakıyorum dio şimdi kocamn oldu zorlanıyorum uyku yok rahat yok dio

Valla benimde karnım çıkmadı bende çıksa artık diyorum, bebeğim büyümüyorum zannediyorum ama bebeğim hep normalin üstünde çıkıyor maşallah ogluşuma:nazar:

azıcık para vermişler zaten cnm ya hiç bişeye yetmio.kaydirigubbakcemile3 eski puanlarımızı para olarak verselerdi ooooo hepsinden alırdıkkaydirigubbakcemile3

Demin baktım ama almayıda beceremedim zatende hiçbişeye yetmiyorum sanırım çay alabiliyorum sadece

arya arkadaşım 8 ayında bu aylarda dedi göbeğim çıksın die bakıyodum hep dio şimdi biraz önce zamanı gelsinde içimdeki çıksın die bakıyorum dio şimdi kocamn oldu zorlanıyorum uyku yok rahat yok dio

Doğrudur cnm walla biz insanoğlu hep tersini isteriz ne olsa.ama son aylar bence tek konuştuğumuz problem bu olucak bizde yatamıcaz.insan korkar zaten üstüne filan yatarım die uyuyamaz.

Valla benimde karnım çıkmadı bende çıksa artık diyorum, bebeğim büyümüyorum zannediyorum ama bebeğim hep normalin üstünde çıkıyor maşallah ogluşuma:nazar:

bende büyümüyor sanıyordum ama şükür.insan öle sanıo cidden.diolarki iç karnı geniş olanların normal doğumları kolayoluyor.ama bana çatın dar demişlerdi.bakalım dr son ay ne diyecek.

ya cnm ama insan azıcık anlaşılsın istio.metroda yanımda hamile kadın vardı yer verdiler ben öle bakakaldım:((((sıkış tepişti metro göbeğimi nasıl korucağımı şaşırdım.aman bebeğim sağlklı ya şükür aslnda önemli olan bu.eşimde kızıo bana ne güzel işte dio büyük olsa neden büyük dersin dio.haklıda.ben problem bir tipim birazkafamçokkarıştı

banada bankada bir bayan var her gördüğünde sen hala çalışıyormusun diye soruyor herkes anlıyor tabi kıyafetlere göbiş sığmıyor gerdiriyor kocişte bol giy bebişimi sıkma diyor öyle olunca bolda giydin mi herkes anlıyor zaten sen ağzını açmadan zemuszemus ama tabi önemli olan sağlığı senin kesin iç karnın geniş hiç kafana takma bile bizim gibi çatlamazsın tabi sen pofidinin dediği gibikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 evet cnm ala ala çay alabildim çayın üstünü tıkla bakalım senin kaç kuruşun var.aman çok pahalı herşey.simitte alınıoduda gördükçe canınız çekmesin die almadımkaydirigubbakcemile3

benim hiç puanım yok çaya bile yetmiyor :roflol: :roflol: :roflol: sen yine şanslısın

canlarım cinsiyetimiz %90 ERKEK şok oldum ben hep kız sanıyodum sağlığı ii 305 gr 32 mm boyu herşey normal dedi.oynamıyo dedim daha küçük annesi dedi ben bi yere üyeyim orda herkesin oynuyo dedim kadınlar kulubumu dedi adam bana evet dedim farklı olabilir bebek çok ii korkma dedi böle işte benim yaramazı kız beklerkene erke çıktı yalnız babamız çok mutlu ama tabi ya kız sa diyede ikideyim yani ayrıntılı ultrason için arayacaklar ozaman kesinleşir artık herhalde işte böle teyzoşlar slmı vardı oğluşumun

benim hiç puanım yok çaya bile yetmiyor :roflol: :roflol: :roflol: sen yine şanslısın

borç nasıl verilio acaba bende 8 kuruş varkaydirigubbakcemile3 vereyim sana kız bir çay iç bendenkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız Fatoş öldürdün bizi meraktan.

canlarım cinsiyetimiz %90 ERKEK şok oldum ben hep kız sanıyodum sağlığı ii 305 gr 32 mm boyu herşey normal dedi.oynamıyo dedim daha küçük annesi dedi ben bi yere üyeyim orda herkesin oynuyo dedim kadınlar kulubumu dedi adam bana evet dedim farklı olabilir bebek çok ii korkma dedi böle işte benim yaramazı kız beklerkene erke çıktı yalnız babamız çok mutlu ama tabi ya kız sa diyede ikideyim yani ayrıntılı ultrason için arayacaklar ozaman kesinleşir artık herhalde işte böle teyzoşlar slmı vardı oğluşumun

:nazar:hihoyyyta.s.

Back
X