aynen ben de öyleyim canım. kocam varken neşemi açacak hiçbirşey yapmıyor hatta aksine bilgisayarın başına yapışıp sinirimi bozuyor ama onsuz da çok sıkkın oluyorum.benim koçiş bu hafta boyunca adana'da olacak. sanırım o yüzden, bu halsizlik kırgınlık. o olmayınca benim de hiç neşem olmuyor.. canım kocacığım yanımda olsaydı bakardı bana![]()
seni puanladım bu sırada canım
ay canım cinsiyeti öğrenememek çok kötü. insan elini karnına götürdüğünde "oğlum" "kızım" demek istiyor değil mi?! inşallah bu sefer kesin cinsiyeti öğrenirsiniz :ecrin_bebek:evet fatoş bugün doktorda ay öğrensek artık şu yaramazın cinsiyetini :))
canım sağlık ocağında ayakkabılarınla falan çıkıyorsun dış kıyafetin oluyor üstünde o yüzden fazla çıkıyor. benimki de öyle evde 1,5-2 kilo az çıkıyor.canım en son ağustos 26 da gitmiştim buzamana 3,5 kilo almışım evdeki tartımda 55 çıkıyorum sağlık ocağında 56,5 hangisi doğru anlamadım ama dikkat edicem artık.
canım kilodan deil bacak ağrın bence benimde belim ince ama bacaklarım ağrımıyo topuklarım ağrıyo kalsiyum eksikliği yüzünden demişti doktor bide acaip belim ağrıyoo
günaydın kızlar...geçmişe baktım biraz özlem,yaren geçmiş olsun bol bol ılık limonlu bişeyler için dikkat edin kendinize.bende de burun tıkanıklığı çok oluyo gece yatmadan vıcks sürüyorum burun kenarlarına iyi geliyo tavsiye ederim.zaten bu sene çok korkuyorum grip olmaktan allah korusun domuz gribi bu kış daha da çoğalacakmış hamilelere aşı yapılacak diyolar ama aralıkta belli olacakmış.isim düşünmeye başlamışsınız ne güzel..:sm_cool:bir sayfa isim yazıp gösterdim eşime hiç birini beğenmedi yaa:umursamaz: tutturdu çağla da çağla napalım artık pes ettim.fatoş bugün dr a gidecekmiş inş. iyi haberlerle gelir cinsiyetini de öğreniriz artık hadi tamin edelim bence kızzzkaydirigubbakcemile3.bu arada hepinizi puanladımmmmalkisalkisalkis
he sağol canım eksi puan vermişsin :mymeka: :dilcikar:
ya çağla deyince canım çağla çekti mafoldumben