2010 Şubat Anneleri

kızlar uyluk kemıgını 7 ıle carpınca boyu verıyor bunu bende bı cok yerde okumustum...
ama benım 2 gun once uyluk kemıgı 28.56 ıdı. bunu 7 ıle carpınca 199,92 yapar yanı 19-20 cm falan....

ama benım ultrason kagıdmda 16 cm dıyor bebegımın 3 cm ı nerde :oklava:

opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:

Kızlar ben gezmeye gıdıyorum hepınızı ÖpÜyorum rahatladım valkla oynamıyodu merak edıyodum ohhhhhhhhhhhhh

YAREN NERDESıN HALAY ÇEKECEKTıK BEN BAŞLIYORUM:teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sabah bakalla gıttım surunerek resmen o bıle zor geldı herseye usenıyorum yemek yapmaya ıs yapmaya bakkala gıtmeye :kedi:

gez kız gez bı daha zor buluruz boyle gezcek gunlerı buyrunnnnnnnnn
optum canım oglusunla senı opuyorumnanaktan

:teytey::teytey::teytey:

ıyıyım kuzum sız nasılsınız bebıkınle kaydirigubbakcemile5
dun azcık kırgınlık wardı uzerımde bugun daha ıyıceyım ama yataktan zor kalkıyorum ya bıraksalar 24 saat uyurum :1no2:[/

iyiyiz canim benim kiz tekmeleyip duruyo artik gece gündüz hiç durmuyo
Ay o uyku yokmu bende de ayni hiç kalkasim yok yataktan

Zeynepçim salma bu kadar kendini. Zorla biraz. Çok zararlı senin için. Gereksiz kilolar alırsın valla.

dogru soyluyosun canım ya kocısle konusıyım yakında park war aksamları cıkıp yuruyelım barı bı yarım saat boyle olmaz azcık toplamak lazım :çok üzgünüm:

ıyıyım kuzum sız nasılsınız bebıkınle kaydirigubbakcemile5
dun azcık kırgınlık wardı uzerımde bugun daha ıyıceyım ama yataktan zor kalkıyorum ya bıraksalar 24 saat uyurum :1no2:[/

iyiyiz canim benim kiz tekmeleyip duruyo artik gece gündüz hiç durmuyo
Ay o uyku yokmu bende de ayni hiç kalkasim yok yataktan

bende tepık ıstıyorum benıde tepıklesınler :asigim:

Fatoşçum iyi gezmeler sana şimdi rahatız daha bol bol gez :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Ben de gezmek istiyom yaaa:çok üzgünüm:

Aykızz sağol canım iyyim. ışyerindeyim. O yüzden parça parça okuyabiliyorum. Sen nasılsın.
Doremi hoşgeldin canım

günaydın kızlar. umarım herkes iyidir. çok vaktim yok. akşam yorum bekledim ama doğru düzgün kimse cvp yazmadı. ben de küstüm onlarla (kendilerini biliyorlar. :kedi: )

yorum bekliyorum: yazmazsanız küserimmm. üzmeyin beni.

güzel bi gün geçirin. öpüldünüz opuyorumnanaktan

akşama bakabilecem yorumlarınıza. kib
canım yazmayacaktım ama çok ısrar ettin bea
benim pek içim ısınmadı miray ismine. mana olarak çok güzel ama.. :hulya:
kızlar bu puanlar ne işe yarıo şimdi?Allegra dedi ya herkese puan verdim die bana eksi vermiş:)))))))))))))))
aynen bana da eksi puan vermiş. puanladım canım seni yerimseniben
kızlar bebğin hareketlerini göbeğinizin üstündemi yoksa altındamı hissediyorsunuz
ben göbek deliğimin biraz altında hissediyorum
ben de göbeğin altında hissediyorum.
düğünde yaptırmadı bana zaten
sağolun heveslenmiş
düğün yaptırmadı mı? :1shok: olsun canım ya fıstık yeşiliyse eğer o da güzel olur. ben severim yani kaydirigubbakcemile3
ay valla canım sorma acaip kompleks yaptım hemşire çok almışsın dikkat et deyince kendimi fil yavrusu gibi hissettim herkes çok iyisin dio ama bundan sonra dikkat edicem
ya sabah namaza kalkınca felan sanki kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum :kedi: midem kazınıyo kreker felan yiyorum

ay şimdi de canım kraker çekti. alışveriş listeme ekleyim bari cokacimcoook

Back
X