2010 Şubat Anneleri

kızlar ben birazdan çıkıcam kociş gelicek biraz gezicez hava alıcaz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınn

slm kızlar yorucu bı gun gecırdım kı sormayın sabah bas agrısı mıde bulantısıyla acıle gıttım sınızut oldgm içinmiş cok sukur bebekle ılgılı bı sorun yokmus doktor amcamızda bızı ayrıntılı ultrasyona gonderdı haftaya gıdecktık bugun gıdın dedı bı heyecanlandım anlatamam kızlar neyse cok sukur oğluşum 282gr 17 cm olmus her yerıne tek tek baktık işaret parmagını sallıyodu bana allahım cok tatlıydı kızlar coookkk
:nazar:

kızlar karnımı doyurdum aksama yemegımı yaptım geldımmm...
esracım randevu alamadım daha bakırkoy kızılay a gıdıcem yarın... yarın zaten bakırkoye gıdıcektım osmanıye devlet hastanesıne gıdıcektım guatr ıcın kan vermeye ordan kızılay a gecer bakarım cok kalabalık degılse beklerım...
kızlar Allah bılıyo ya ben o bebegımı kaybettım topıgıne hıc bakamıyorum gıremıyorum oraya zaten evhamlıyım korkudan aklım cıkıyo... Allah kımsenın basına vermesın :çok üzgünüm:

slm kızlar yorucu bı gun gecırdım kı sormayın sabah bas agrısı mıde bulantısıyla acıle gıttım sınızut oldgm içinmiş cok sukur bebekle ılgılı bı sorun yokmus doktor amcamızda bızı ayrıntılı ultrasyona gonderdı haftaya gıdecktık bugun gıdın dedı bı heyecanlandım anlatamam kızlar neyse cok sukur oğluşum 282gr 17 cm olmus her yerıne tek tek baktık işaret parmagını sallıyodu bana allahım cok tatlıydı kızlar coookkk

kıyamam yerım senın oglusunu masallah Allah nazarlardan saklasınnn :nazar:
sanada gecmıs olsun canım cok dıkkat et kendıne...

kıyamam yerım senın oglusunu masallah Allah nazarlardan saklasınnn :nazar:
sanada gecmıs olsun canım cok dıkkat et kendıne...

canım benım ben ılk gebelığimde cok sıkıntı cektım kaybettım o nedenle bunda da dıken ustundeyım neysekı hersey yolunda allahım hepımızın yardımcısı olsun

selam çıtırlar, nasılsınız bakimmm?

gün içinde iyi kaynatmışsınız yine. oku babam oku şimdi. neyse yorumları çooook merak ediyorum. bakalım neler var...?

bılgen canım bunu bılmıyodum Allah kaybettıgın bebegını cennetıne almıstır... sımdıyse bebegıne saglıkla kavusursun ınsallah...

kızlar gaza geldım gobısımı cekıp koysammı ne bende kaydirigubbakcemile4

ben kaçtım kızlar eve gidiyorum artık...ay üf hiç bu aralar yemek ev işi...vs yapasım yok ..:((
öyle yatsam kimse dokunmasa...
neyse öptüm herkesi by

canlarım ben çıkıyorum... fazla katılamadım bugün size kusura bakmayın... ama yazmadanm çıkmiyim...

fikirevi canım kızçen hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah.... nihayet sende fatoşta öğrendiniz cinsiyetleri..

papatya canım Allah kardeşine sabır versin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah... sende hiç üzme kendini her şer zannedilen şey biliyosun ki şer olmayabilir... inşallah hayırlısı neyse hakkında o olsun canım...

kızlar 20+2 iken doktorda kontrolüm vardı kızım 22,4 cm 352 gr çıktı benimle aynı olanlar var mı? iyi mi bebişim doktor bu zamanlarda bütün bebekler hemen hemen aynı olurlar 20. haftadan sonra farklılşamaya başlarlar dedi bebişlerin büyümesi için yaptığınız bişeyler var mı? paylaşır mısınız???

yorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür eder, muck muck öperim. içim rahatladı, beğendiğinize sevindim.

fatoş, oğluş geliyomuş kız. ben niyeyse senin miniği de kız olarak düşünmüştüm. akannehir neyse sağlıklı olsun da, kız erkek fark etmez. çok öpüyorum canım. oğluşunu daa.

fatoşcum vallahi bütün site bugün merak içinde senin bebişin cinsiyetini bekliyorduk.
çok mutlu oldum canım herşeyin yolunda olmasına.benim oğluşuma arkadaş geliyo desene hayırlı olsun yavrun gamyoncuiremsu
artık bakmaya başlarız oğluşlarımıza kız.dünür bulmak lazım en aciliyetinden kaydirigubbakcemile5
çok sağol canım benim
canım ya, çok sevindim. bizi de pinpiriklendirmiştin, hareket etmiyo diye, bak korkulacak bişey yokmuş çok şükür. hadi bakalım oğluşun hayırlı olsun.

bence de efaltun daha düzel, ama bal köpüğü mü ne diyolar ya, o da güzel oluyor. onu da düşünebilirsin.

şekerim ben geldim, sen oğluşunu alıp, gezmeye gitmişsin. niyse ben de devam edeyim bari halaya :)
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
sağol canım oğluşlarımız arkadaş olcak teyzesi
selamlar :) biz de öğrendik,kızımız olacak inşallah sağlıkla :)) şimdi isim arıyoruzzzzz ...
hayırlı olsun canım
inşallah bir an önce bende hissederim canım telaşlanıyorum artık
doktora gitmeme de var daha yurtdışına çıkmış
ayın 12sini bekleyecegim offfffffffffffff

canım ben 16+3tü gittim 160 grdı
:(
sizlerin bebişler kocaman benim yavrum minnacık
acep ondan mı hissetmiyorum ben hala

evet tatlım zararlı kilo alımı nedeniyle
ama ben zaten sırf oynasın diye yiyorum
o da oynamıyor :umursamaz:

canım sana 3lüden önce mi aminosentez önerdiler
bir arkadaşım da yaşıyor aynı şeyi
risk oranı 2li de 1/121 çıktı
doktor 3lüden sonra karar verelim dedi
ama büyük ihtimal 3lü iyi bile çıksa garanti için aminosentez yapacak
allah hepimizin yardımcısı olsun

benimde kimse anlamıyor
karnım küçücük kimse yerde vermedi geçen minibüse bindim
insan bozuluyo kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canısı
çok sveindim allah analı babalı büyütsün ogluşunu
hep birlikte güzel günler geçriirn inşallah

aha benimkide tembel hiç tık yok
yatıyorum onca bekliyorum bir dürt anneyi azcık
ama yokkkkkkkkkkkkkk yokkkkkkkkkkkkk

bende hem roc aldım canım çatlak yağı, hem de johnson terapi sıcak tutuyor süper birşey
ne yalan söyleyeyim johnsonı daha çok kullanıyorum roc çok pahalı
onu 7. aydan sonra sadece göbegime kullanacagım
ama johnsonla yaglı güreşe çıkıyor gibi yaglanıyorum vallakaydirigubbakcemile3
canım hiç endişeleneme benimde oynamıyo doktor çok normal dedi
cnm bende aynıyım hatta şuan bile bir elimde laptop bir elimde tabak:))hep midem kazınıo.1 haftadır böyleyim.
QUOTE]

Ayy kızlar yemeğe gitmiştim de dönüşte de işler bastırdı ancak cevap verebildim ... Allah bizi korusun ben akşam sebze türü şeyler yapıp onlarla besleneceğim karar verdim bu gidişe dur demek gerek...

Bu arada yemekte doktor aradı 1 gün önceye çektiler randevuyu çok sevindim erteleyecekler diye üzülüyordum. Malum 1 ay bekliyoruz gitmek için... haftaya perşembe doktordayım!!!

fatoşcum sonunda diyorum yani maaaşallah senin efe de bizimkine katılıyor desene:)))
haydi hayırlısı!!! vee gözün aydın!!yerimseniben:nazar:
evet canım öle valla çok sağol
fatoşcum gözünaydın çok sevindim, inşallah sağlıkla gelir oğluşun.

Selam kızlar.. Kaynatmışsınız yine..=)
Fatoşcum tebrik ederim.. bir paşa daha katıldı desene listemize.. allah kucağmıza almayıda naip etsin canım..
Zeynepcimm bende mozartın cdsini aldım geçen klasik müzik dinletek gerekmiş diye.. Allahım bayılıyordum.. benim içim geçti çocuk ne yapsın.. Ben türkü çok sverim oğluşumada onu dinletcem:)
sağol bitanem
hadi gözün aydın fatoşcugum çok sevindim.kucagınada almayı nasip etsin canım..ogluna maşallah.....

kızlar iki gün yoktum maşallah yok alışverişler falan başlamış bune yaaa..
sizler nasılsınız...ben yorgun hissediyorum kendimi valla bi yorgunluk var üstümde..
yarın randevum var detaylı ultrasyona girecegim sanırım.doktor o azaman gel bakarız demişti..ee bir aydırda görmüyorum minigi artık vaktimiz geldi....
benim bu velet geceleri bile zıpzıp durmuyo...zemuszemus
sağol canım benim
fatoşum sen erkek ve kız sayısını eşitlemiş oldun canım listede... süper gidiyo yanlız cinsiyetler....
evet canım öle oldu valla
kardeşim boşanıyor.daha 1,5 yıllık evliydi...işte ihanet....
canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı
uyu uyu büyü zaten az büyüyoruzya kaydirigubbakcemile3

voles ve fatoş yok buralarda bugün bi sorun yok inş. fatoşunda güzel haberini aldım çok sevindimya ama gene kesin dememiş cinsiyet için.
yok canım iyiz şükür gezmekteydim
canım ayrıntılın ii çıkmış gözün aydın
selam çıtırlar, nasılsınız bakimmm?

gün içinde iyi kaynatmışsınız yine. oku babam oku şimdi. neyse yorumları çooook merak ediyorum. bakalım neler var...?
slm canım oğluşum oluyo teyzesi
ben kaçtım kızlar eve gidiyorum artık...ay üf hiç bu aralar yemek ev işi...vs yapasım yok ..:((
öyle yatsam kimse dokunmasa...
neyse öptüm herkesi by
güle güle canım
canlarım ben çıkıyorum... fazla katılamadım bugün size kusura bakmayın... ama yazmadanm çıkmiyim...

fikirevi canım kızçen hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah.... nihayet sende fatoşta öğrendiniz cinsiyetleri..

papatya canım Allah kardeşine sabır versin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah... sende hiç üzme kendini her şer zannedilen şey biliyosun ki şer olmayabilir... inşallah hayırlısı neyse hakkında o olsun canım...
gülel güle canım

kızlar bu gün kan ve idara tahlilide vermiştim eşim aradı idrarda bişi varmış bi içimlik bi ilaç vermiş bu gece iççekmişim ne ki o acaba

kızlar bu gün kan ve idara tahlilide vermiştim eşim aradı idrarda bişi varmış bi içimlik bi ilaç vermiş bu gece iççekmişim ne ki o acaba

canım munurol şaşe dir o. bende kullandım 2 kez hamılelıgım boyunca. ıdrar tahlılınde atıyorum 7-8 lokosit hucre goruldu falan yazınca verıyor doktorlar. olası bı ıdrar yolu enfeksıyonunu onlemek amacıyla...
2 kere sıddetlı ıdrar yolu enfeksıyonu gecırmıs 2 kere de hamişligimde gecırmıs bırı olarak tecrubelerıme dayanarak soyluyorummm opuyorumnanaktan

bende ekledım gobişimiiii :sm_cool:

canım benim, ne hoş çıkmış göbüşün öyle. iyi büyütmüşsün maşallah :nazar:

Fatoşçum idrar yollarında iltihap vardır. Ondan vermiştir.

satdaşım napıyormuş bakalım. senin kız duruyor mu yerinde? anacım benimki 1 dk durmuyor maşallah. bi kasığa tekme yiyorum, bi göbeğin altına. sonra aradan geçiyor göbeğin üstüne bi tekme yiyorum. çok fena çok. yaramaz olacak galiba. yandım benn delikafadulden

Back
X