2010 Şubat Anneleri

canım munurol şaşe dir o. bende kullandım 2 kez hamılelıgım boyunca. ıdrar tahlılınde atıyorum 7-8 lokosit hucre goruldu falan yazınca verıyor doktorlar. olası bı ıdrar yolu enfeksıyonunu onlemek amacıyla...
2 kere sıddetlı ıdrar yolu enfeksıyonu gecırmıs 2 kere de hamişligimde gecırmıs bırı olarak tecrubelerıme dayanarak soyluyorummm opuyorumnanaktan

Fatoşçum idrar yollarında iltihap vardır. Ondan vermiştir.

sağolun canlarım kötü bişi olmasında

Merhaba Hulencim bebişim başlamadı daha tekmelere ama hareketli bayaa. Acıyo annesine garibim ne yapsın. Bütün gün okulda koca sıpalarla uğraşıyo annem bi de ben tekmelemeyeyim diyo herhalde kaydirigubbakcemile3

canım benim, ne hoş çıkmış göbüşün öyle. iyi büyütmüşsün maşallah :nazar:

satdaşım napıyormuş bakalım. senin kız duruyor mu yerinde? anacım benimki 1 dk durmuyor maşallah. bi kasığa tekme yiyorum, bi göbeğin altına. sonra aradan geçiyor göbeğin üstüne bi tekme yiyorum. çok fena çok. yaramaz olacak galiba. yandım benn delikafadulden

sagol canımmm :asigim:
ama böyle tepik mepik kıskanıyom ben yaaaaaaaa :roflol::roflol:

slm oğluşum kesinleşti ikici dr tarafından:) hemen alış verişe çıktım. Eminönü'ye havuzlu hana gittim hatane çıkışları çok uygun ve çok kaliteli tabi seçmek ve kumaştan anlamak lazım 20 tl ye çok parçalı setlerden aldım bebettonun battanye takımları 15 ti ...neyse tek tek fiyat vermiyim ama eminönüye uğramanızı tavsiye ederim. hamile pantlonu 18 tl ya aldım bi kahverengi bir siyah...Malum son zamanlara bırakırsam ağırlaşıp dolaşamaya bilirim önümüz kış herkee sorunsuz hamileik diliyorum öpüldünüzopuyorumnanaktan

slm oğluşum kesinleşti ikici dr tarafından:) hemen alış verişe çıktım. Eminönü'ye havuzlu hana gittim hatane çıkışları çok uygun ve çok kaliteli tabi seçmek ve kumaştan anlamak lazım 20 tl ye çok parçalı setlerden aldım bebettonun battanye takımları 15 ti ...neyse tek tek fiyat vermiyim ama eminönüye uğramanızı tavsiye ederim. hamile pantlonu 18 tl ya aldım bi kahverengi bir siyah...Malum son zamanlara bırakırsam ağırlaşıp dolaşamaya bilirim önümüz kış herkee sorunsuz hamileik diliyorum öpüldünüzopuyorumnanaktan

canım oglusun hayırlı olsun...
havuzlu han ı bende duydum ekım ı de bıtırıp oyle baslıcam ben alısverıslere kışa bırakmamak lazım dogru
guzel gunlerde gıymeyı nasıp etsın Allah...

Zeynep kız mutlaka git Havuzlu hana kafayı yiyosun. Nereye saldıracağını şaşırıyon valla.Çok güzel şeyler var...

sagol canımmm :asigim:
ama böyle tepik mepik kıskanıyom ben yaaaaaaaa :roflol::roflol:

kıskanacak bişey yok tatlım, yakında seninki de başlayacak. benim iç karnım geniş galiba: senin göbüşten küçük gibi. ben çok erken hissettim: 2 gündür tekmelediğinde dışarıdan bile görünüyor. eşim ilk dün akşam gördü, şok olduu. benimki de normalden erken, araştırdım cnm. kaydirigubbakcemile3
sen de hissediyorsundur aslında ama başta bağırsak hareketlerine benzetiliyor. zamanla ayırt ediyorsun. az kaldı, merak etme.

havva gıdıcem kuzum gıtmemmı ıpımı koparıcam walla :roflol:
srpp sende koy kız buyur merak etme :sm_cool:

Merhaba Hulencim bebişim başlamadı daha tekmelere ama hareketli bayaa. Acıyo annesine garibim ne yapsın. Bütün gün okulda koca sıpalarla uğraşıyo annem bi de ben tekmelemeyeyim diyo herhalde kaydirigubbakcemile3

evet kesin ondandır. maşallah seninki akıllı anacım. bizimki çok yaramaz olacak çooook. sen şanslısın valla. :nazar:

kıskanacak bişey yok tatlım, yakında seninki de başlayacak. benim iç karnım geniş galiba: senin göbüşten küçük gibi. ben çok erken hissettim: 2 gündür tekmelediğinde dışarıdan bile görünüyor. eşim ilk dün akşam gördü, şok olduu. benimki de normalden erken, araştırdım cnm. kaydirigubbakcemile3
sen de hissediyorsundur aslında ama başta bağırsak hareketlerine benzetiliyor. zamanla ayırt ediyorsun. az kaldı, merak etme.

anam karnımız buyuk olsa dert kucuk olsa dert ne olucak bızım bu halımız zemuszemus

Bende duydum hazulu hanın methini.. Gitmeyi planlıyodum yakın zaman da.. İyi oldu önerdiğin..İyi günlerde kullan aldıklarını inşallah canım

bebişler ne yapsın: hareket etse suç etmese suç. valla ben de düşünüyorum bazen: kafamıza takacak ne çok şey buluyoruz. :kedi:

sorma canım yaaa haklısın hayatımda hıc boyle paronayak bı donemden gecmemıstım :CüvCüv:

kızlar kociş gelıcek benım kacıyım yawastan optum hepınızııı opuyorumnanaktan

sorma canım yaaa haklısın hayatımda hıc boyle paronayak bı donemden gecmemıstım :CüvCüv:

kızlar kociş gelıcek benım kacıyım yawastan optum hepınızııı opuyorumnanaktan

aynen valla. hayatım boyunca kilo alamıyorum diye üzülmemiştim. bak o da oldu. bakalım daha neler görücezz kendimizde. akannehir

kızlar benim sorumu gören olmadı ben de çıkıyorum zaten kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

iyi akşamlar tatlım. ben soru falan görmedimmm. neyse, dikkat et kendine.

Evet Hulencim yaa... Gerçekten öyle takacak çok şey buluyoruz.

valla ya. daha neler bulacaz, bak da gör. öpüyorum canım seni. ben de çıkayım. yemek derdi, malum.

herkese iyi akşamlar. a.s.

Back
X