2010 Şubat Anneleri

arya
voles
fatoş
günaydın kızlarrr hoşgeldiniiz
bülbül sağlık ocağına git doktorlar bakmıyor ki direk ebe hemşireler ilgileniyo ben 3 kez gittim hep hemşireler ilgilendi
bana aşı için bu ay sonu gel dedi 23 haftalık olucam

sıkma tatlım canını:1hug: bizimkide pek hareket etmiyor gaz mı damar mı bebek mi pıt pıt okadar bende anlayamıyorum herkesin bir olmaz biz demekki geç hissedeceğiz aklına dr gittiğinde onu gördüğünü getir ben öyle yapıyorum dr iyi dedi kalp atışınıda dinledim harekette ediyor demekki sorun yok ben hissedemiyorum diyorum o yüzden hiç üzülme Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın :Saruboceq:

Aslında benim endişem bir buçuk hafta kadar sürekli hissedip sonra birden bire hiç hissetmeyişimden oldu. Ama volesin dediği gibi pozisyonunu değiştirmişse belki o yüzden hissedemiyor olabilirim.Bir de iki gündür artan bir halsizliğim var iyice evham yaptım galiba. Allahım inşallah iyidir bebeğim.:Saruboceq:

Kızlar eŞİm ayrıntılı ulrtrason İÇİn ege Ünİversİtesİnden randevu alMIŞ BU AYIN 15.de 30 mİlyonmuŞ aslında doluymuŞ ama tanıdık vardı o vasıta İle aldık yanİ İŞte Öle kızlar 15 gÜn sonra tekrar gÖrecem meleĞİmİ.ozaman 22+4 olacam geç değil dimi.bide idararda bişi çıkmış dünkü tahlillerde bi içimlik ilaç vermiş onu içince geçecekmi.

arya
voles
fatoş
bülbül sağlık ocağına git doktorlar bakmıyor ki direk ebe hemşireler ilgileniyo ben 3 kez gittim hep hemşireler ilgilendi

A bak hemşireler ilgileniyorsa giderim. Ama doktorla karşılaşırsam kesin yapışırkaydirigubbakcemile

kızlar göbişlere bayıldım ya.. çok kıskandımmmmmmmmmmm bende koycam bende bendeeee :kedi:
koy canım görelim göbişiiinii :)
gğzeller ama biraz fiyatlılar galiba
Aslında benim endişem bir buçuk hafta kadar sürekli hissedip sonra birden bire hiç hissetmeyişimden oldu. Ama volesin dediği gibi pozisyonunu değiştirmişse belki o yüzden hissedemiyor olabilirim.Bir de iki gündür artan bir halsizliğim var iyice evham yaptım galiba. Allahım inşallah iyidir bebeğim.:Saruboceq:
sen içini ferah tut canım 8 ayında bile bazı bayanlar bir hafta hissetmediği oluyormuş

arya
voles
fatoş

ya bana salı günü gittiğimde geç kalmışsın tahlil falan yapılacaktı sabah erken gelmen lazımdı dediler sadece kilo tansiyon falan öyle baktılar aşı için bişey demediler bende sinirden sormayı unuttum:oklava: çünkü ta ekimin 20sinde gel dediler çalışmak çok güzel ama fedakarlık yapmam gerekiyor senağlama

Kızlar eŞİm ayrıntılı ulrtrason İÇİn ege Ünİversİtesİnden randevu alMIŞ BU AYIN 15.de 30 mİlyonmuŞ aslında doluymuŞ ama tanıdık vardı o vasıta İle aldık yanİ İŞte Öle kızlar 15 gÜn sonra tekrar gÖrecem meleĞİmİ.ozaman 22+4 olacam geç değil dimi.bide idararda bişi çıkmış dünkü tahlillerde bi içimlik ilaç vermiş onu içince geçecekmi.

canım ayrıntılı usg renkli oluyo demi fiyatı iyiymiş ben 150 lira felan duymuştumda
ne için geçmi die doruyosun ayrıntılı içinmi çoğu yaptırmıyo sanırım bana doktor bişiy demedi ama
idrarda iltihap çıkıyo canım bendede çıkmıştı kendi doktorum çokaz önemli deil bol su iç geçer demişti sonra özelden gidince bi içimlikl ilaç verdi bende almadım içmedim gerek yok die

akpak teyzesi biz öğrendik oğluşum oluyo

oleeeyyyy :dance:
Allah hayırlı uzun ömürlü sağlıklı ve yakışıklı bir erkek evlat nasip etsin (belki kızıma alırım :roflol: )
ay erkek çocuklarına bayılıyorum ya :kedi:
altını açtığında suratına bir çiş yapar. garanti :roflol: sonra da güler.. ay yerim kız onun pipisini :smiley-cool:

ya bana salı günü gittiğimde geç kalmışsın tahlil falan yapılacaktı sabah erken gelmen lazımdı dediler sadece kilo tansiyon falan öyle baktılar aşı için bişey demediler bende sinirden sormayı unuttum:oklava: çünkü ta ekimin 20sinde gel dediler çalışmak çok güzel ama fedakarlık yapmam gerekiyor senağlama

bana hiç tahlil yapmadılar doktorunhastanede yaptığı tahlileri götürdüm ona bakıp not aldılar tansiyon kilo bide kalp atışına baktılar daha önce gidince baya sorular sorup not almışlardıı

bana hiç tahlil yapmadılar doktorunhastanede yaptığı tahlileri götürdüm ona bakıp not aldılar tansiyon kilo bide kalp atışına baktılar daha önce gidince baya sorular sorup not almışlardıı

hiç sağlık ocağına gitmek istemiyorum. bizim aile hekimi her hastaya 20 dakika veriyor saatlerce bekliyoruz. bilisayara çok yavaş giriyor :oklava:
sağlık ocağında tahlil yaptırmamak en iyisi. çünkü zaten kan veriyorsun bari hastanede baktır, sağlık ocaklarında herşeye bakamıyorlar.

canım ayrıntılı usg renkli oluyo demi fiyatı iyiymiş ben 150 lira felan duymuştumda
ne için geçmi die doruyosun ayrıntılı içinmi çoğu yaptırmıyo sanırım bana doktor bişiy demedi ama
idrarda iltihap çıkıyo canım bendede çıkmıştı kendi doktorum çokaz önemli deil bol su iç geçer demişti sonra özelden gidince bi içimlikl ilaç verdi bende almadım içmedim gerek yok die

evet canım ben özel doktora senin gibi gitmiyorum sadece 2li test için 2 kere gitmiştim ege üniversiteside devlet hastaneleri gibi sigortaya bakıyor o yüzden fiyat öle yoksa daha pahalı dışarda sende zübeydeden al orda yapmıyolarmı burdaki normal doğum evide istemedi ebnde hastaneyi değiştim egeye geçtim burdada doğurucam inşallah ama dolu olabilir burasıda doluydu dediğim gibi tanıdık vasıtası ile aldık oda 15 gün sonraya düşün evet galiba mikropmu iltihapmı varmış öle işte aç gitmem gerekti ben çocuk hareketli olsun diye metro yemiştim 1,5 saat önce ondanmı çıktı acep hep temiz çıkardı ilk defa böle oldu eşim alacak bugün ilacı içecem bakalım.evet canım ayrıntılı için geçmi die sormuştum. ama o haftalarda yapıyolar galiba.

oleeeyyyy :dance:
Allah hayırlı uzun ömürlü sağlıklı ve yakışıklı bir erkek evlat nasip etsin (belki kızıma alırım :roflol: )
ay erkek çocuklarına bayılıyorum ya :kedi:
altını açtığında suratına bir çiş yapar. garanti :roflol: sonra da güler.. ay yerim kız onun pipisini :smiley-cool:

nihayet teyzesi gördün bizi yani vermiyorum oğlumu kaç kere yazdım anca gördün senin kızın nazlı olur.:roflol::roflol:

serap iyiyim canım sen nasılsın ne isme karar verdinin bebişe

günaydın canım bende iyiyim ne olsun yoğunuzda biraz kızımın adı DERİN olucak inşallah

Kızlar ya bişey diycem. Kendimi korkutmayayım korkutmayayım diyorum ama ben iki hafta falan önce bibuçuk hafta gibi bir süreyle bebeğin hareketi sandığım şeyi hissetmiştim. Aynı yerde seğirme gibi gıdıklama gibi ama daha derinden. Ama iki haftadır hiçbirşey hissetmiyorum. Bir an bile. Pazartesi randevum vardı ama telefon edip yarına aldırmaya çalışacağım. Çok endişeliyim.mafoldumben

canım bence endişelenme belkide sen hissetniyosun artı kötü bişey olsa kanaman falan olurdu yada kasık ağrısı falan ben dün okumuştum 24.hafta ile 32.hafta arasında en çok hissediliyomuş hareketler bence sıkıntı yapma

hepsi bir değişik bunların ne aşı zamanları tutuyor ne bişi:oklava: bende anlamadım banada önceki gittiğimde sormuşlardı bir sürü soru ultrasonda var burda bakarız demişlerdi ama bakmadılar Çok üzgünüm çoookşimdide kan tahlili diyorlar aşıdan haber veren yok sapıtttım valla:bbo:

aa bugün ayın 1 i
önümüzdeki hafta cuma kontrolüm var 1 hafta kalmış...bu ay neçabuk geçti

banada tahlil yapmadılar evetr yaptırdığım testlere bakıp not aldılar gittiğimde kilo tansiyona bakıyolar.5inde gitçem bende aşı için çok ilgileniyolar valla.şeker yüklemesinide yapıyoz ister burda ister hastanede yaptır dediler

yaerncim günaydın nasılsın canımn

günaydın şekerim. çok şükür iyiyim,keyfim yerinde.. bebiş de iyi.. geceleri pek uyuyamıyorum o kadar, ama şikayetci değilim..

Günaydın güzel anneler, nasılsınız? ben bugun dahada kötüyüm ne yaptıysam boş aman çok zor oluyor çok dikkatli olun hasta olmayın kızlar ...

ay canım ya,sen ilaca başlasan iyi olacak gibi. benim de dün boğazım kaşınıyodu da, pastil aldım, sıcak bişeyler de içince geçti hemen. Kalmadı üstümde çok şükür. Allah acil şifalar versin canım, dikkat et kendine.

evet günün konusunu açıyorum..Aşeren var mı?

ben de de aşerme olmadı, gördüklerimden yedim genelde ama öyle gece rüyalarıma falan giren bişey olmadı, koçiş rahat rahat uyuyor sayemde :)

Kızlar ben bebek şekeri yapmak istiyorum, yapabilen varmı, Kayserili arakadaşlarım malzemelerinin nereden alabilirim yardımcı olurmusununuz.

hiç bilmiyorum canım. zaten bu bebek şekeri olayını da kayseriye gelince öğrendim. ben yapmam heralde, yaparsam da hazır alırım gibi geliyor. Hisar pastanesinde kutuyla sattıklarını görmüştüm..

Kızlar ya bişey diycem. Kendimi korkutmayayım korkutmayayım diyorum ama ben iki hafta falan önce bibuçuk hafta gibi bir süreyle bebeğin hareketi sandığım şeyi hissetmiştim. Aynı yerde seğirme gibi gıdıklama gibi ama daha derinden. Ama iki haftadır hiçbirşey hissetmiyorum. Bir an bile. Pazartesi randevum vardı ama telefon edip yarına aldırmaya çalışacağım. Çok endişeliyim.mafoldumben

canım hiç endişelenme bence, ne bebeğini ne kendini üz. ben de aynı senin gibi olmuştum. kıpırtıları hissedince, uzun bi süre kesildi, sonra dedim heralde ben yanlış anlamışım. ama bir süre sonra onlar tekme olarak geri dönüyor sana :)

A bak hemşireler ilgileniyorsa giderim. Ama doktorla karşılaşırsam kesin yapışırkaydirigubbakcemile

kız hamile kadına ne yapışacak? nasıl doktormuş o öyle :)

evet canım ben özel doktora senin gibi gitmiyorum sadece 2li test için 2 kere gitmiştim ege üniversiteside devlet hastaneleri gibi sigortaya bakıyor o yüzden fiyat öle yoksa daha pahalı dışarda sende zübeydeden al orda yapmıyolarmı burdaki normal doğum evide istemedi ebnde hastaneyi değiştim egeye geçtim burdada doğurucam inşallah ama dolu olabilir burasıda doluydu dediğim gibi tanıdık vasıtası ile aldık oda 15 gün sonraya düşün evet galiba mikropmu iltihapmı varmış öle işte aç gitmem gerekti ben çocuk hareketli olsun diye metro yemiştim 1,5 saat önce ondanmı çıktı acep hep temiz çıkardı ilk defa böle oldu eşim alacak bugün ilacı içecem bakalım.evet canım ayrıntılı için geçmi die sormuştum. ama o haftalarda yapıyolar galiba.

canım bende özele gitmiyorum sadece cinsiyet öğrenmek için ssk lı bakan özel hastaneye gittim devlet hastanesinden memnunum ama benim gittiğim hastane değişiyo mecbur başka hasteneye gidicem zübeydeyi istemiyorum randevu almak zzor iyi doktorlar için gece gidip sıraya giriyolarmış ben çalışıyorum eşimdede araba yok çekirge devlete giderim belki bu ay belli olucak hayırlısı
bu ayrıntılı şart deil dediler bana hastanede ya yaptırmakmı lazım illa?
çikolata yedin die iltihap çıkmaz canım bence . bir seferlik verdiği ilacı al.benim ilk tahlilerimde çıkmıştı iltihap doıktor ilaç vermedi bol su iç geçer dedi 2 ay sonraki tahlilde çok az kalmıştı o yüzden ilaç almadım

Back
X