2010 Şubat Anneleri

ayy canım allah kolaylık versin. evde 3 erkek çok zor valla hamile hamile...

sağol canım ben de zaten sürekli ya sabır diye diye iş yapıyorum
şu halimle kendime zor bakıyorum ben bir de onlar çıktı. aslında bunu kaynanamın düşünmesi lazım. "bu gelin nasıl bakacak himile hamile ünv çağındaki oğlana, yurda yazdıralım" falan demesi lazım ama nerdeeeee o düşünce :oklava:

Ama grip aşısı dediğimiz de sonuçta sana yine virüs gönderiyorlar. Zayıflatılmış falan ama bir hafta ateş ve hafif grip yapıyor. Üstelik o kadar çok virüs çeşidi var ki sadece bir kısmından kurtarıyor aşı. Ben normalde iki kere oldum hiç memnun kalmadım. Zaten biçok rahatsızlığı olan insana da bildiğim kadarıyla tavsiye etmiyorlar. Tabii yine doktorun en iyisini bilir o ne diyorsa onu yap ama bence savunma hücrelerini güçlendirmelisin. Çok zayıf kalmışlar ki önleyemiyorlar. Bağışıklık sistemini güçlendirmek konusunda bir araştırma yapabilir, bu işe yarayan yiyeceklere ağırlık verebilirsin.

wallla cnm katılıyorum sana bu konuda bende birkere oldum o seneyi grip geçirdim ters etki etti banada.onu vurulmak için vücutta hiç grip mikrobu olmaması gerekiyormuş.benden hiç gitmio o mikrop ne hikmetse.

KAYNANALIK kesin hamileyken başlıyor laelaelaelaelae şakkıdı :dilcikar: lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol:

kız ben ne halde internete giriyom haberin var mı?
kayınbabam geldi kaynımla birlikte. iki gündür bizdeler. arada yarım saat dışarı çıktılar da kendimi internetin başında buldum. sabahtan akşama kadar, hatta yatana kadar mutfaktayım sürekli birşeyler koymak gerekiyor önlerine. zaten internete girsem bir sürü laf ederler. mecbur gizli gizli giriyom. :gitme:
kaynım üniversiteyi kazandı ve bizde kalacak :gitme: kimsenin beni düşündüğü yok. bu kız nasıl yapacak, nasıl rahat edecek hamile hamile diye düşünen yok senağlama
varsa yoksa gece gündüz hizmetcilik yap, kirlettiklerini temizle, amaşır bulaşık delikafadulden senağlama
benim gençliğim elden gitmiş :gitme:

kıyamam cnm sana ya çok zor işin cidden.kız olsa bir nevi daha iyi ama kaynın sonuçta evde rahat harekette edemezsin.Allah yardımcın olsun.:teselli:

KAYNANALIK kesin hamileyken başlıyor laelaelaelaelae şakkıdı :dilcikar: lülülülülülü

kayınbabam geldi kaynımla birlikte. iki gündür bizdeler. arada yarım saat dışarı çıktılar da kendimi internetin başında buldum. sabahtan akşama kadar, hatta yatana kadar mutfaktayım sürekli birşeyler koymak gerekiyor önlerine. zaten internete girsem bir sürü laf ederler. mecbur gizli gizli giriyom. :gitme:
kaynım üniversiteyi kazandı ve bizde kalacak :gitme: kimsenin beni düşündüğü yok. bu kız nasıl yapacak, nasıl rahat edecek hamile hamile diye düşünen yok senağlama
varsa yoksa gece gündüz hizmetcilik yap, kirlettiklerini temizle, amaşır bulaşık delikafadulden senağlama

oy kıyamam ya... Allah yardım etsin canım sana... zor cidden 3 erkek... insan ayağını uzatıp yatmak istiyo arada ama onlar varken zor... ne zaman dinlencen sen... k.peder ne zaman gidiyo hadi diğeri kalıcı...

maraşta da bir kadın doğum doktoru hastalarına aşkım canım bitanem diyormuş :roflol:
birgün bir polis eşini götürmüş, adam karısına aşkım deyince girmiş bi güzel doktora :roflol:
ellerine sağlık

erkek kadın doğumcular cidden daha iyi kontrol ediyolar ama işte nihayetinde erkek bilmem nereleri kabardımı hipokratı bile buldumu bunlar öperler... töbe töbeeee illa kötü konuşturucaklar adamı..

kıyamam cnm sana ya çok zor işin cidden.kız olsa bir nevi daha iyi ama kaynın sonuçta evde rahat harekette edemezsin.Allah yardımcın olsun.:teselli:

öyle canım ya istediğim gibi giyinemiyorum istediğim gibi yatıp uzanamıyorum.
bu çocuğun banyosu olacak traşı olacak iç çamaşırı olacak ve daha neler neler mafoldumben
ya sabır

Canım belki de öngördüğün kadar kötü olmaz hiç bir şey. Çocuk tüm gün olmayacak. Akşam yemeğinden akşam yemeğine görürsün bence onu. Bir tabak daha fazla koyacaksın sofraya. Zaten şimdi bir sürü arkadaşı olur onun, haftasonları hep bir planı olacaktır. Bi de bi kız arkadaşı olursa yatmadan yatmaya ancak görürsünüz. Dışarda olmazsa akşam yemeğinden sonra odasında ya ders çalışıyor ya da telefonla konuşuyor olur. Şimdiden içinde büyütme bunları. Bu işin sevabı da var kendini şimdiden huzursuz etme. Misafirmiş gibi her akşam süper sofralar çıkarmaya da çalışma. Sen günlük yaşantına devam et. Huzursuz ve mutsuzsan yüzün düşer yaptığın iyilik de iyilik olmaz.

merhaba kızlar nasılsınız.... ben çok hastayım gece uyuyamadım boğazım şiş nefes alamıyom midem bulanıyo ama ben hasta olmak istemiyoruuumyaa bebişim nasıl büyür hasta olursam senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

akpak canım allah yardımcın olsun. düşüncesiz insanlar Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

aa bugün ayın 1 i
önümüzdeki hafta cuma kontrolüm var 1 hafta kalmış...bu ay neçabuk geçti

aynen ben de öyle düşünüyorum. ramazan,bayram derken çabuk geçti sanki..

ayy kıyamam sana ya.. insanın kendi evinde rahat edememesi gibi bişey var mı ki? aslında ben de tam kızacaktım. eşinle konuş yurtta kalsın diyecektim ama bülbül haklı sanırım. belki o kadar da rahatsız edici olmaz,ve sevap boyutu da önemli tabi..

maraşta da bir kadın doğum doktoru hastalarına aşkım canım bitanem diyormuş :roflol:
birgün bir polis eşini götürmüş, adam karısına aşkım deyince girmiş bi güzel doktora :roflol:
ellerine sağlık

iyi etmiş, ohhh,,, eline sağlık :)

merhaba kızlar nasılsınız.... ben çok hastayım gece uyuyamadım boğazım şiş nefes alamıyom midem bulanıyo ama ben hasta olmak istemiyoruuumyaa bebişim nasıl büyür hasta olursam senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

canım geçmiş olsun, dinlenmene bak sen. bebişi düşünme, hepimiz hasta olduk, Allah'ın izniyle bişeycik olmaz onlara..

akpak canım allah yardımcın olsun. düşüncesiz insanlar Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

Ah canım iki gündür bende cekıyorum aynı seylerı hele dün aksam ne kocıs uyudu ne ben öksürükden artık iki katı fazla dikkat etmemiz lazım kendimize bebeişlerimizi düşünmemiz lazım off offf sanada cok gecmıs olsun canım senağlama:çok üzgünüm:

öyle canım ya istediğim gibi giyinemiyorum istediğim gibi yatıp uzanamıyorum.
bu çocuğun banyosu olacak traşı olacak iç çamaşırı olacak ve daha neler neler mafoldumben
ya sabır

aman be ne o öle kaynına bi ev tutsalar ya söle eşine insan rahat edemez hiç bi şekilde hem mecburmusun elin oğluna bakmaya ne rahat insanlar

Geçmiş olsun Zeh. Hasta olmuşsun bile sen. Sen yemene içmene dikkat et o büyür merak etme. Miden bulansa da gıdanı iyi al. Ilık çorbalar yap kendine bol vitaminli. Bol su iç. Dinlen.

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine bol bol vitamin alda hafif atlatmaya çalış... canım limon suyuyla gargara yap boğazınada iyi gelir... normalde içine aspirin atsan daha iyi gelir ama hamilelikte aspirini bilemediğim için bişey diyemiyorum ama limonun zararı olmaz... çay bardağına limon suyu sık 1 tane onla gargara yap... mikrobunu kırar canım... tekrar geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım sanada:teselli: bende öyleyim nefes alamıyorum başım ağrıyor bittim bende grip aşısı soruyordum ama anladığım kadarıyla en güzeli kendin metabolizmanı güçlendirmek c vitamini alalım bence sağlıklı beslenelim mikroplarda tatlı bebişlerimizden uzak dursun yasakkelime

Akpakçım eşinle konuşmadınız mı canım bu konuyu? Sen bu halinle nasıl uğraşacaksın hem evinde rahat etmek isteyeceksin sen ağırlaştıkça. Allah sabır versin.

fatolina canım yatıcaktım soyle bı sıteye bakıyım dedım hadı gozun aydınnn opuyorumnanaktan
kızıma bı arkadas daha gelıyor kaydirigubbakcemile3
yalel canım ıyıyız sen nasılsın sen gelmısın ben gıdıyorum :a015:
biz yatma moduna gecelim kızlar opuyorum hepınızı bebekımle
:CüvCüv:

merhaba iyiz sen nasılksın

ii hadi gözün aydın canım madem hayalinmiş dahada güzel.

geçmiş olsun canım dikkat et

Günaydın kızlar.. Mutlu günler..:dance::1hug:

Tebrik ederim canım.. Allah kucağıma alacağımız günleride görmeyi nasip etsin..

canım çok sevindim hayırlı olsun kızın:nazar:

çok sağolun kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu hafta içi şeker yüklemesiyle renkli ultroson verdi dr. yaptıran varmı aranızda bide kızım 460 gr nerdeyse yarım kilo kıyma :ecrin_bebek: normal demi 22.haftaya göre kızlar

Sapık hissi veriyor adam bana. Bi grip oldum gittim her hafta kontrole çağırdı. Yok şundan yok bundan diye. Acaba ücret mi alıyo bunlar ki diye düşünürken yok seni bi daha ne zaman görebilirim yok illa bi çay iç gibi lüzumsuz lakırdılar. Bi de elimi tuttu şuraların kırmızı olması gerek ama sende değil kansızlık olabilir gel tahlil yapalım. Korktum adamdan ya. Bi de babacan bi tavırla ilgilenmek şefkat göstermek başka bi şey direk gözlerinin içine çok dikkatli bakıp ağır ağır konuşmak ayrı bi şey.
abovvvvvvvvvvv sapık canım o ya :oklava::oklava:
Fatoşçum Ege de doğum ne kadarmış biliyor musun? Araştırmaya başlamak lazım şimdiden benim kafama çok takılıyor nerede olacak diye.

Aile hekimleri çok ilgileniyorlar valla ben hastaneye gitmem telefonla bile hallediyorum işlerimi.Direk telefonları var sağlık ocağındaki doktorların arıyorum doktorla konuşuyorum soruyorum.
canım valla ücret alıyolarmı bilmiyorum ben ücretsiz diye biliyorum ama bi arkadaşım bugün yatıyo yarın doğuracak eşimin arkadaşının hanımı ayrıntılı öğrenip yazarım tamammı canım
evet aile hekimimiz bizimde çok ii ve çok ilgileniyor
kızlar selam,
ben hala hastayım dun evde yatıp dinlendim ise gitmedim ama degisen bisey yok hala cok kotuyum. Bir de kesik kesik öksürük başladı. Off off...
Fatoscum buarada gecmisi okutyamadım ama ogrenmissin galiba oglun oluyormus hadi gozun aydın ogluma arkadas geldi yasasın Şeniz
canım çok geçmiş olsun ayrıyetten sağol tatlım dinlen bol bpol dişkkat et kendine

oy oy oy kafam yarıldı anladım canım demekki okumamışın niye kızıyonki onlara kızıp bana bağırıyon işin şakası allah yardımcın olsun canım
oy kıyamam ya... Allah yardım etsin canım sana... zor cidden 3 erkek... insan ayağını uzatıp yatmak istiyo arada ama onlar varken zor... ne zaman dinlencen sen... k.peder ne zaman gidiyo hadi diğeri kalıcı...

erkek kadın doğumcular cidden daha iyi kontrol ediyolar ama işte nihayetinde erkek bilmem nereleri kabardımı hipokratı bile buldumu bunlar öperler... töbe töbeeee illa kötü konuşturucaklar adamı..
voles alemsin canım doğru diyon benim yengem demişti kabaran şeyin allahı olmazmış bırak hipokratı

canım geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine bol bol vitamin alda hafif atlatmaya çalış... canım limon suyuyla gargara yap boğazınada iyi gelir... normalde içine aspirin atsan daha iyi gelir ama hamilelikte aspirini bilemediğim için bişey diyemiyorum ama limonun zararı olmaz... çay bardağına limon suyu sık 1 tane onla gargara yap... mikrobunu kırar canım... tekrar geçmiş olsun..

volescim kızını aldım gitti dünürümsün artık bak başkasına söz vermek yok.

çok sağolun kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu hafta içi şeker yüklemesiyle renkli ultroson verdi dr. yaptıran varmı aranızda bide kızım 460 gr nerdeyse yarım kilo kıyma :ecrin_bebek: normal demi 22.haftaya göre kızlar

maşallah tosuncuk olucak senin kız :nazar::dance:

ya böyle uykusuz kaldıkça, şöyylleee kolumu bacağımı sonuna kadar uzatıp, gerinmek istiyorum ama yapamıyorum :((

çok sağolun kızlar.. sizlerede geçmiş olsun salgın var heralde evden çıkmıcam dün ablama gittim ondan bulaştı kesin..

voles dediğini yapıcam inş.. bide hasta olan canlarım eşimin aktar arkadaşı demişki burnuna tuzlu su çeksin dayanabildiği kadar demiş akşamda biraz dondurma yiyip üzerine ılık su içsin demiş sizlerlede paylaşım dedim faydası olur inşallah.

Back
X