canım eğitim fakültesinde okuyacak. ders programını aldı da birgün öğleden önce dersi yok bir gün öğleden sonra dersi yok bir gün iki dersi var falan filan... zaten böyle olacağını biliyordum derslerinin bizim de öyleydi çünkü.
ya bu çocuk tam bir evcimen. tahmin edemeyeceğiniz kadar evde oturmaya düşkün. evlerinde bile sadece bir saat internete giderdi onun dışında hep evdeydi burda da evde bilgisayar var bir saat bile rahat yok bana. öyle kız arkadaşım olsun geziyim tiplerinden de değil.
ama umarım üniversite değiştirir :Saruboceq:
yoksa çıldırırım -tatlicadiarzu-
ya zaten işin sevabını düşündüm baştan olur dedim. sonradan baktım ki bu iş öyle kolay bir iş değil. hamile olmasam yine neyse. bir de benim herifin nöbetleri oluyor kocamın yüzünü pek görmüyorum. nöbet sonrası geliyor sabaha kadar uyuyor. senağlama
eşimle defalarca konuştum.
"benim kardeşim benim evim varken başka yerde kalamaz" diyor başka birşey demiyor
çok rahatlar ya. bir de gelirken küçk bir bavul getirmiş ben kaynanam yorgan çrşaf gönderir diye beklerken kadın hiçbirşey koymamış iççamaşırına kadar herşeyini biz alacakmışız. sanki gelin getirdik eve

klava:
valla bilmiyorum ama sabrım taşarsa fena olur.
beyefendi gün boyu ve çoğu geceler evde değil tabi ona kolay kardeşim bizde kalacak demek. işin bütün yükü benim üzerimde delikafadulden
ya ben yanıyorum da kendi saflığıma yanıyorum. kaynanamın karşısına geçip oğlunuzu yurda yazdrın diyemedim. gerçi desem kötü ben olacaktım çünkü eşim bizde kalmasını istiyor ısrarla :mymeka: