Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle canım yük oldupğu yetmiyor sanki. ama ben ekmek almaya bile zor gönderiyorum çok yumuşak yüzlüyüm kendi kendimi yıpratıyorum sadece kocama söylüyorum o da hiçbirşey yapmıyor. zaten kocam da çok pistir, kardeşinden farkı yok.Günaydın kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir..
Akpak bilmiyorum yaptın mı ama bence bu konuyu eşinle paylaş hemde hiç zaman kaybetmeden.. Gerçi onunda duyarsız olduğundan bahsediyorsun ama stresten bebeğin zarar görür allah korusun.. Söyle kaynına bak ben bu halde senin arkanı toplayamam de.. biraz düzenli ol de.. böyle olmaz falan de anlasın.. terbiyesiz insanlar yaa yük oldukları yetmiyormuş gibi birde ettikleri eziyete bak..
kesin sopa lazımBu kocaların hepsine sopa lazım arada istiyorlarklava:
klava:
klava:
Bugün ben de benimkine çok sinirliyim sabah sabah kalbimi kırdı:çok üzgünüm:![]()
yok canım özellikle burayı yazmış kayınbabam en başaof çok zor ya helede bu halde...allah yardımcın olsun canım
başka üniversite kalmamışmı yazacakklava:
one ya söle pis bırakmayın die sölemedikçe dahada yaparlarr benim eşim bile pis bırakmazz arkasından lavoba temizlediğimi hiç hatırlamam Allah sabır versin ama söle ben hizmetçi deilim de pis bırakmayın de one ya haytının baharındasın yaa
yok canım benimki odun öyle her erkeğe benzemez. üç yıldır eve gelince ellerini yıkamasını öğretemedim ben. ki çalıştığı yer mikropların heryerde gezdiği biryer. hadi sen ben bağışıklık kazandık ya bebeğe birşey olursa diye düşünmüyor bile.
ha bu sırada psikologların hiçbir işe yaramadığını düşünen bir kocam var (ne var ki konuşmakla sorun mu halledilirmiş der, ben de konuşuyorum der)
ne deyim canım sana. ne tesellilik yanımaz var ne boşver diyecek kadar önemsiz birşey. ben hala kendime şaşıyorum. böyle bir adamla nasıl evliyim hala :1shok: (sadece bundan dolayı değil tabiki. bana yaptıkları herşeyi düşününce kahrımdan ağlıyorum. zamanında neden çekip gitmemişim anlamıyorum)
düğünden önce benim eşim de çok farklıydı canım öyle mektuptan falan anlardı. sonradan değişti.
birilerinin etkisi olduğunu biliyorum kocamı kötü yönde etkiliyorlar. Allah benim yaşadıklarımı onlara da yaşatsın ne deyim.
tabi büyük suç eşimde, insan ailesinin laflarından bu denli etkilenmez ki...
kızlar puanlayabildiklerimi puanladım
öptüm sizleri çok yoruldum biraz dinleneceğim.
of kızlar ya kolum acaio ya gece uyuşuyo ya sonrada ağrıyo çaydalığı zor kaldırdım sabah elim güçsüz kaldı sanki doktor olur öle dedi arya gibi oldu heraldee
of kızlar ya kolum acaio ya gece uyuşuyo ya sonrada ağrıyo çaydalığı zor kaldırdım sabah elim güçsüz kaldı sanki doktor olur öle dedi arya gibi oldu heraldee
canım sen süt-yoğurt-peynir yiyor musun? ilave kalsiyum alıyor musun? bu da mı kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor acaba?
hayırdır güzelim, seninki ne yaptı ?
ayy kızlar, Allah sabır versin bizlere..kadın olmak her daim zor..
Valla dişi ağrıyor diye bütün hırsını benden aldı dünden beri. Bir senedir çekiyor bu ağrıyı zaman zaman ama dişçiye gitmiyor bir türlü. Ağrı kesici içiyo bekliyo geçsin diye. Ben de sinirlendim artık niye doktora gitmemek için direniyorsun diye o da benden çıkardı bütün acısını. Ben de en son ne halin varsa gör 30 yaşında adamsın akıl mı vereyim sana bu yaştan sonra dedim o da sabah sabah bir bağırdı ki bana sorma gitsin. Duyan olduysa sabah sabah ne oluyor demiştir. Ay valla ben hamileyim bu kadar naz yapmadım yaa çocuktan da beter bu erkekler aman hasta olmasınlar. Ben olayım razıyım.
Ben daha mesajı yazarken arıyor beni şimdi. Ben doktora gidiyorum diye. Ölür müsün öldürür müsünklava:
klava:
klava: Neyin var diyo bi de bana delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Hem beni sinir ettin hem tafra yapıyorsun diyo yaalaelaelaelaelae
Valla dişi ağrıyor diye bütün hırsını benden aldı dünden beri. Bir senedir çekiyor bu ağrıyı zaman zaman ama dişçiye gitmiyor bir türlü. Ağrı kesici içiyo bekliyo geçsin diye. Ben de sinirlendim artık niye doktora gitmemek için direniyorsun diye o da benden çıkardı bütün acısını. Ben de en son ne halin varsa gör 30 yaşında adamsın akıl mı vereyim sana bu yaştan sonra dedim o da sabah sabah bir bağırdı ki bana sorma gitsin. Duyan olduysa sabah sabah ne oluyor demiştir. Ay valla ben hamileyim bu kadar naz yapmadım yaa çocuktan da beter bu erkekler aman hasta olmasınlar. Ben olayım razıyım.
Ben daha mesajı yazarken arıyor beni şimdi. Ben doktora gidiyorum diye. Ölür müsün öldürür müsünklava:
klava:
klava: Neyin var diyo bi de bana delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Hem beni sinir ettin hem tafra yapıyorsun diyo yaalaelaelaelaelae
sırnaşık şeysırnaşık şey
tipik Türk erkeği şekerim. aman onlar hasta olmasın amaannn.. biz hasta olalım, daha iyi valla..neyse aradığına göre hatasını anlamış demekki, akşama telafi eder,serapcım..sen de öcünü alırsın akşama :)
hayret bişey yaa çoğu aynı demekki bunların...sanki anlaşıpta yapıyolar...prensesler gibi hamilelik geçiren varmı kızlar çok merak ediyorum :uhm: