maşallah canım oğluşunaSelam canım.. Ben hatırlayamadım ki.. Hatırlatsana canım.. hoşgeldin bebişin de hayırlı olsun bakalım!!
Kızlarrr ben geri geldim... Dün doktor amca kocaman bebişimi gösterdi.. aman Allah'ım maaşallah nasıl da büyümüş...kıpırtılar da gerçekten oğlumun hareketiymiş kıpırtı hissederken orada gördüm ayaklarını oynatıp karnıma doğru vuruyordu...kaydirigubbakcemile2canım ya oğlum benim!!! Doktor maaşallah iyi beslemişsin dedi...kaydirigubbakcemile5 sevindim .. Kan testi istedi sabah hepsini yaptırdım da geldim!!
2 hafta sonrada ayrıntılıya gideceğim ama doktor ayrıntılı ultrasonu aslında şu an yaptım ama istersen iki hafta sonra hastaneye bi daha gel dedi.. Gitmeyi düşünüyorum bakalım.. hayırlısı....:lepi:
niye hatırlamayalım canım sen gel arda haberdar et canım bizi tamam mıfatoş... voles... çok sağolun kızlarrr... hatırlamanıza sevindim cnlarım.. özledim muhabbetinizi valla .. :))) gelişmelerden szi haberdar etmemmi canlarım benim yaa... şubat olmadı ni,san oldu ama sizi tanıdım sonuçta muhabbetimiz var o kadar demii ama....:)))
ben arada giriyodum yine de... birkeresindegirdim slm verdim fln.. ama tanıdık kimse yoktuu... bana dediler senin bebiş daha çok küçük burası şubat anneleri fln.. :roflol: yanlış geldin bacıım demek istediler açıkçası bende kendimi tanıtmaya çalıştım ama sallayan olmadı... :roflol: hıı fln dediler.. bende o zamandan beri girip arada bakıyorum sadece... sizin bebişler iyidir inş...
sağol canım bende sevindimKızlar herkese merhabalar.
Maşallah yine herkes iyi oh oh
Fatoşçum ilaçla düzelecğine sevndim.İyi haber...
Seldacım O beladan benim de başımda var. Hem de 2 tane canım. Allah sabır versin.:Saruboceq: Bugün gene aradı beni bir sürü laf. Takmadım valla.
kizlar ben kaçtim misafir gelecek birazdan öptüm hepinizi ve tatli bebisleriopuyorumnanaktan
hadi güle güle canım kolay gelsin