• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

offfffffffffff ben bu cocuğun hareketlertını ne zaman hıssedecm kızlar artıkkorkmaya basdladaım ya

allah seldacımın yardımcısı olur inşallah iyi sonuçlar çıkar çok moralim bozuldu şimdi ay

hissedersin bilgencim belkide hissediyorsun ama farkında değilsindir bende ilk günler bişeyler oluyor ama ne oluyor acaba diyodum pıtpıt yaptıkca sonra baktım oğlumun hareketleriymiş onlar

ya bılmıyom kızlarr inş. dedığiniz gıbıdır

kızlar biz düğüne gidiyoz hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın

bende kactım kızlar acıktım ıyıce cokacimcoook

iice eglen fatoşcum keşke bı dugun olsada bende gıtsem

kızlar ben bıraz uzanım cok optum hepinizi

anaaaam ben geldim, herkes kaçmış. nereye gittiniz yaw. :oklava:

kızlar sımdı konustum seldayla... oncelıkle hepınıze cok selamı var. bugun sesı bıraz daha ıyıydı. ayrıntılıde kalbınde yetmezlık gorulmus bebegın. capa da bı prof.a sevketmısler. kendısı ıle gorusmus dun persembe gunu dıger hocalarla toplantı varmıs kardıyologlar falanda gelıcekmıs orda konuyu ele alıcaklarmıs. 1 ay daha durursa karnında dogum ıle yasatabılırız demısler. olumsuz konusmus doktorlar... ıste o toplantıda yapılabıleceklerı degerlendırıceklermıs. doktorun bı baska onerısıde sonlandırmak olmus.
Allah ınsallah ıyı sonuclarla karsılastırır cok uzuldum kahroldum resmen ınsallah yapılabılecek bı sey bı cıkar yol vardır dua edelım kızlar bızlerın duasına cok ıhtıyacı var su anda... hepınıze teker teker tesekkur edıyo cok selam soyledı...

inanmıyorum yaa :1shok: inşallah bi yanlışlık vardır yada halledilebilir bi durumdur. selda için çok zor bi durum. Allah yar ve yardımcısı olsun. :Saruboceq: en kısa zamanda hayırlı haberler alır inş.

evet ya herkes gitmiş hulen canım hoşgeldin bende seldaya üzüldüm işyerinde paspas falan yaptım kafam dağılsın diye yenice bitti işte

bende kaçıyorum kızlar artık mesai bitti çok şükür hihoyyyt yarın görüşmek üzere tüm annişleri ve tatlı bebişlerini kocaman öptm kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back
X