Günaydın kızlar Seldayı şimdi okudum umarım Allahım meleğini ona bağışlar.biryerde doğumdan sonra hemen kalp ameliyatı yapıldığını okumuştum böyle durumlarda.Allahım yardımcısı olsun.Ben bursa buluşmasına gidemedim evet serapçım msj attım esmayla ikinize umarım kırılmamışsınızdır ama eşim halen raporlu serum yiyiyor onu öyle bırakıp gelseydim zaten aklım hep onda kalıcaktı.şans işte çok istedim ama olmadı.işyerlerinize baskın yapmayı düşünüyorum artık kendimi affettirmek için napayım.benimde bugün akşam 20:30 da randevum var ama eşimle gidemicem büyük ihtimallekayınpederim filan götürür herhalde.Allahım birdaha kötü haberler duyurmasın hiçbirimizden.yardımcımız olsun.
canım sağlık olsun başka zaman görüşürüz inş. serapla iki miz görüştük güzel geçti.
slm kızlar tekrardan günaydın bugün tansiyon ilacı için gittim tansiyon takibi verdiler 1 hafta evde ölçecekmişim ona göre ilaç verecek tuz ekmek zeytin tuzlu peynir turşu yasak tansiyonumu ölçtü doktor 15 10 geldim kaynanam evde ölçtü 12 9 ay bayılacam allahım inşallah ilaca gerek kalmadan atlatırım.ayrıntıklı ultrasonada perşembe girecez hayırlısı.sizler nasılsınız görüşmeyeli öpüyorum hepinizi.
günaydın canım benim hadi sevindim düzelmeye başlamışsın inş. hiçbir sorun kalmazda ilaçda almazsın dikkat et ama bundan sonra
ben fotoğraf makinamı aldım yanıma ama ikimiz kalınca unuttum resim çekinmeyide aklımıza bile gelmedivalla biz kalabalık olcaz sandık ama sonrada unuttuk aklımıza gelmedi resim çekmek
Cnm işseyyahatine giderken grip gibiydi orada hepten üşütmüş feribotta filan.döndüğünde yanıodu.ciğerleri de kötü şimdi biraz toparlanıo ama benim boğazlar şişmeye başladı.umarım bana geçmez.malum bizler ilaçta alamıyoruz.
bu arada geçmiş olsun eşine