2010 şubat annişlerinin göbüşleri

yalel

Begüm'ün Annesi...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
5.494
47
363
İstanbul
haydi kızlar.. hodri meydan :)

''benimki kocaman oldu, çıktı bile..'' falan filan diyoruz yazarken... :roflol:

görelim bakalım şu dombili göbüşleri :)
:CüvCüv:

önce biz başlayalım bakalım, teyzoşlar da devamını getirsinler :)

bu dombili göbüşte, 8+4 bir kuzucuk var ..

önce biz başlayalım bakalım, teyzoşlar da devamını getirsinler :)

bu dombili göbüşte, 8+4 bir kuzucuk var ..

Oyy oyy ne güsel bi göbüş öyle o allahım içindeki meleki yerim ben
ayy benimki hiç çıkmadı yaa daha dümdüz :( bende cok istiyorum söyle kocaman göbüşüm olsun hayatım boyunca kilo almayı cok istemiştim inşallah hamilelikte basarırım da azcık kalır kilo :)

Oyy oyy ne güsel bi göbüş öyle o allahım içindeki meleki yerim ben
ayy benimki hiç çıkmadı yaa daha dümdüz :( bende cok istiyorum söyle kocaman göbüşüm olsun hayatım boyunca kilo almayı cok istemiştim inşallah hamilelikte basarırım da azcık kalır kilo :)

valla bende de yoktu.. bu hafta çıktı birden açıkçası. ben de hemen çektim bu sabah fotoyu.. :)

aaayyyy kızlarrr tebrik ederim sizleri allah analı babalı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.ben 2009 şubat annesiyim ve sizleri görünce ilk günlerin haftalarım geldi aklıma ve çok duygulandım.çok güzel günlerdi.hamilelik ve annelik dünyanın en güzel duygusu.tarifi yok kısacası.allah isteyen herkese nasip etsin...hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar.

aaayyyy kızlarrr tebrik ederim sizleri allah analı babalı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.ben 2009 şubat annesiyim ve sizleri görünce ilk günlerin haftalarım geldi aklıma ve çok duygulandım.çok güzel günlerdi.hamilelik ve annelik dünyanın en güzel duygusu.tarifi yok kısacası.allah isteyen herkese nasip etsin...hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar.

teşekkür ederiz PembePanter :)
ne güzel.... ben de seneye, 2011 şubat anneleri topiğinde bu tip şeyler yazabilmek istiyorum :) darısı başımıza...

ben çekip koysam ödünüz kopar annem kaç aylık dediklerinde kızım 5-6 aylık de diyoo:)
normalde göbüşüm var heralde 5-6 aya kadarda bu şekilde kalır daha çıkmaz diye düşünüyorum:)

benımde cıkmaya basladı göbüş kaydirigubbakcemile3 bende koycam ama ne zaman bılmıyorum daha cok kasıklarımda var sıslık :CüvCüv:

ayy hayırlı olsun topicin yalel bir zamanlar ben de göbişii koyan hamişleri hayran gözlerle izliyodum şükür rabbime ki bu günleri de gösterdi bana çok şükür inş ben de koyarım göbişimin fotusunu zaten göbişim vardı ama daha bir çıktı eşim öyle söylüyo annesi bebeğimiz büyüyo galiba göbeğin de büyüdü diyo:))))))))))))

masallah sizin minnos gobuslerinizee:))) cok sevimli zamanlarınız simdi. cıkmayanlar uzulmesin 3.ayda belli oluyo cıkıo gobusler .

yaa benim qöbüşümde çıkmadııı :( bende şubatta doğum yapcam inş kızlar

kızlar ßenimde çıkınca hemen qöbüşümün resmini çekip bende koycam inşşş :)))

Yalel ciğim göbüşüne bayıldım.:nazar::nazar::nazar:
Benim göbüş farketmez kolay kolay. Ama sertleşsin büyümesini beklemeden hemen koycam bende.

Hadi kızlar göbüşü çıkanlar, fotoları koyun...
göbüş istiyoruz, böbüş istiyoruzsositososito

kızlar bende 2009 şubat annesiyim yazmadan edemedim geçen yılki duygularım aklıma geldi allah hepinizi sağlıklı bir şekilde bebişlerinize kavuşturdun inşallah

yalnız şunu diyim zaman o kadar hızlı akıp gidiyorki sizde bizim gibi şaşıracaksınız bebişleriniz doğunca
hepinizin bebişine göbüşüne maaşallah:nazar::nazar:

kızlar bende bir 2009 şubat annesiyim ve sizin bu heyecanınızı görünce çok etkilendim.Eski günlerim geldi aklıma hey gidi heyyy ne çabuk geçti oysa o zamanlar geçmek bilmezdi zaman
Kuzucuklarınızı sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

s.ozozel ve şirincek teyzelerimiz, teşekkür ederiz.. ne güzel yazmışsınız valla :) inşallah biz de seneye, bu vakitlerde.. bi bakarız 2011 şubat annelerine böyle şeyler yazarız... umarm-amin-inşallah :) :Saruboceq:
allah bize bu göbüşlerdeki bu bebişleri nasip etmiştir umarım, kucağımızda görürüz biz de sizler gibi :) :enbuyukkk:

Yalel ciğim göbüşüne bayıldım.:nazar::nazar::nazar:
Benim göbüş farketmez kolay kolay. Ama sertleşsin büyümesini beklemeden hemen koycam bende.

Hadi kızlar göbüşü çıkanlar, fotoları koyun...
göbüş istiyoruz, böbüş istiyoruzsositososito

valla sanırım henüz kimsenin göbüşü çıkmamış :( bi ben varım vaktinden evvel büyüten :)
sanırım bu bebek değil göbek :roflol:

bekliyoruuuzzzz... yok mu yeni büyüyen göbeeekkk... CADIARZU :CüvCüv:

Back
X