Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim 2. dişimizde çıktııııııııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile2
ama hala dönmüyoruz. oğlum tembel olacak sanırım![]()
afiyet olsun kızına.kakasınıda yaptı ya rahatlar biraz daha.
ne hoşafı yaptın ?
sagolasın teyzesi..kendim için yaptıgım bir hosaf bu sütüm artsın diye..içinde kırmızı üzüm, sarı üzüm,kuru dut,incir,kayısı,vişne,armut,elma var..valla keramet bu hosaftamı bilmem iki gündür sütüm bollastı masallah bide duası var süt arttırmak için onuda okuyorum kızımada faydası oldu...
bizim 2. dişimizde çıktııııııııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile2
ama hala dönmüyoruz. oğlum tembel olacak sanırım![]()
ne duası o cnm bizede yazsana...o hoşaf biraz zahmetliymiş valla birz zor yapması..kızlar bn hep omer gogsumdeykn yazdıgımdan harfleer eksk oluyor..sagolasın teyzesi..kendim için yaptıgım bir hosaf bu sütüm artsın diye..içinde kırmızı üzüm, sarı üzüm,kuru dut,incir,kayısı,vişne,armut,elma var..valla keramet bu hosaftamı bilmem iki gündür sütüm bollastı masallah bide duası var süt arttırmak için onuda okuyorum kızımada faydası oldu...
bz de iki gecedir benim yaptığım muhallebinin etkisimidir havaalar serin diye i bilmiyorum ömer sabaha kadar uyanmadan uyuyor..göğüslerim agrıyınca ben artık ses yapıorum uyansın da emsin beni die...:) değişik!!bi de 6 saat emmezse süt azalır die korkuyorma.s
ne duası o cnm bizede yazsana...o hoşaf biraz zahmetliymiş valla birz zor yapması..kızlar bn hep omer gogsumdeykn yazdıgımdan harfleer eksk oluyor..
bz de iki gecedir benim yaptığım muhallebinin etkisimidir havaalar serin diye i bilmiyorum ömer sabaha kadar uyanmadan uyuyor..göğüslerim agrıyınca ben artık ses yapıorum uyansın da emsin beni die...:) değişik!!bi de 6 saat emmezse süt azalır die korkuyorma.s
Masallah ne güzel uyusun merak etme sütün azalmaz benim Ecem aksam 9da yatiyo sabah 7 ye kadar hiç kalkmiyo ben aksamlari yatmadan saat 12 1 gibi sütümü sagiyorum ve bu sütü ertesi aksam yatmadan önce içiriyorum sütüm hiç azalmadi çok sükür
aaa ne kadar güzel..sen diyorsan doğrudur:) sen zaten maaşallah topiğin sütü bol annesisin ya ondan:)))[
Masallah ne güzel uyusun merak etme sütün azalmaz benim Ecem aksam 9da yatiyo sabah 7 ye kadar hiç kalkmiyo ben aksamlari yatmadan saat 12 1 gibi sütümü sagiyorum ve bu sütü ertesi aksam yatmadan önce içiriyorum sütüm hiç azalmadi çok sükür
teşekkur ederiz cnm okudum bile...kaydirigubbakcemile5canım zahmetli bi hosaf degilki her malzemeden yarım kase koyuosun bolcada suyla kaynatıyosun ben seker dahi koymuyorum..1tane elma 1tane armut dogruyorum küp küp okadar..süt arttırma duası da şöyle: fiha enharun min main gayri asinin ve enharun min lebenin lem yeteğayyer tamuhu ve enharun min amrin lezzetin lişşaribineve enharun min aselin musaffen ve leum fiha min kulis semerat..canım bu bir ayettir sakın ayak altında olmasın eger tuvalete girerken unutmam diyosan göğsüne koy daha etkili olur ben unutuyorum o yüzden okuyup üflüyorum..türkçe meailde söyle:
içinde bozulmayan sudan ırmaklar,tadı degişmeyen sütten ırmaklar içenler için lezzet veren şaraptan ırmaklar ve süzme baldan ırmaklar vardır orda onlar için meyvelerin her türlüsü vardır..bu duayı innarak istediginiz kadar okuyun inş. sütünüz bollasır kızlar..
önemli degil canımmmteşekkur ederiz cnm okudum bile...kaydirigubbakcemile5
ya benim kısçe yemiyo ne yoğurdu ne meyve suyunu püresini iki kaşık zor veriyorum istemiyo çorbaları nasıl vericem çok merak ediyorum onu hiç yemez
artık.
canım benim kızıma yogurt gaz yaptı cok agladı valla seftali felan veriyodum muhallebi,cici bebe ama iyice tırstım mamada yemiyor inş. sütüm yeter yoksa napcam bilmiyorum
kızlar bişi sorucam benim kızım 19 subat 2010 da dogdu simdi tam olarak kaç aylık oluyo..4bucuk aylıkmı oluyo 5. ayınamı girmiş oluyo
ecrin çorbaları kusuyo kızlar bende vermiyorum
biraz zaman geçsin öyle vericem zorlamak istemiyorum
sabah bisküvili kahvaltı ikindide yoğurt yada meyve püresi
yatarkende mama veriyorum gerisi emiyo
doyuyodur demi yahu
masalah kızına..:)ne güzel aynı gün dogmuslar seninki kaç kg dogdu suanki kilosu ne..benimki cok agırdan ilerliyo agırlıklı anne sütü veriyorum 1 yada 2kezde mama..ek gıdaya gecmedik arada bişiler tattırdım ama okadar..belki bu saydıklarını benim kızımda yer ve sever henüz denemedimki.ayın 22 sinde kontrol var bakalım belki doktorumz ek gıdaya gecin der..bu sabah evde tartım dijitalde 6.600 geldi saglık ocagına götürüp tartıcam bide bakalım evdeki ne kadar dogru..Benim kızımda 19 şubat doğumlu.biz 4.5 aylık diyoruz.Bu arada bizim iştah maşallah çok fazla.ev yapımı meyveli yoğurt,sütlü çorba,ev yapımı puding,karpuz hepsinden veriyorum.ağır gelmesin diye az veriyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyor.:)