• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 şubat bebekleri ek gıdaya başlıyooo.::)))

haşlanan su dökülmezes sakıncası yok bence..

öncelikle nerelerdesin sen..:oklava:
hepimizin kuzuları bugünlerde iştahsız.havalardanmı bende anlamadımm.
eger çorba içiyorsa divena gibi sende çorbasına meyve kat..bak bugün bizde ögrendik..

cnm makinayı değiştirdik 2 ay kadar makinamız yokt yeni aldık eşim oyun oynayamıyormuş eski makinada yeni aldı değiştirdi bir ara yoktm sonra gelincede yazamadım daha doğrusu muhabbete giremedim herkes birbirini tanıyor yabancı kaldım gibi geldi konulara. işte öyle bişey.öyle aklıma gelmemişti denemekte ayda var.bakalım yerse cadııııııııııııııııııııııııı.

kız üzülme baya takmışsın sen...anam hepsi öyle valla...tek seninki deil...havalrdan işte..biraz büyüsünler herşeyden yerler...zorlama bide isterse yesin..valla ben öyle yapıyom...

ya bende pes ettim artık yemesin ne yapayım ama üzülüyor işte insan her şeyden yesn istiyorda yemiyor sıpalar.

bilemiyorum canım ya..mamayı hemen arkasındanmı veriyosun ...kaç saat sonra yani..en az 2saat sonra vermen lazım bence...

ya bende pes ettim artık yemesin ne yapayım ama üzülüyor işte insan her şeyden yesn istiyorda yemiyor sıpalar.

öyle valla...ben büyükte çok çektm...o yemeyince seninde karnın doymuyo sanki..gelişimi iyiyse zorlama yani...dönemsel bişeydir..merak etme..düzelir...

öyle valla...ben büyükte çok çektm...o yemeyince seninde karnın doymuyo sanki..gelişimi iyiyse zorlama yani...dönemsel bişeydir..merak etme..düzelir...

inş. yawwwwwwwwwwwww yoksa ben kafayı yemek üzereyim çok üzülüyorum o yesin diye hazırlanırken valla ben sabah kahvaltısını saat 2 de falan yapıyorum. en güzel tarafı 23 kilo gitttttttttttiiiiiiiiiiii.

cnm makinayı değiştirdik 2 ay kadar makinamız yokt yeni aldık eşim oyun oynayamıyormuş eski makinada yeni aldı değiştirdi bir ara yoktm sonra gelincede yazamadım daha doğrusu muhabbete giremedim herkes birbirini tanıyor yabancı kaldım gibi geldi konulara. işte öyle bişey.öyle aklıma gelmemişti denemekte ayda var.bakalım yerse cadııııııııııııııııııııııııı.

kız neden unutalim.yeniler bile gledde senimi unuacagız.hem gir baalım kilo boy takip çizelgesine.ver kıznın kilo boy oranının aylara görede yaazyım.sonra..

evet sanaydı canım bence çorbanın içine katma derim ben...biberonla 2saat sonra falan versen daha iyi olmazmı...

hani günde en az 500 ml anne sütü yada devam maması almaları lazımmış ya onu tamamlamya çalışıyorum işte. zararı var mıdır ki verilmemesimi lazım mış birlikte.

hani günde en az 500 ml anne sütü yada devam maması almaları lazımmış ya onu tamamlamya çalışıyorum işte. zararı var mıdır ki verilmemesimi lazım mış birlikte.

ya canım zararı için deilde..çorbayı sade versen..mamayı ayrı versen diye dedim...bi zararı olurmu bilmem...

ya ne bileyim işte uzun süre gelmeyince yüzüm tumadı diyelim.
tamam cnm veririm.

tamam...hadi gell.ben gledim de.tamamdır.kimse unutmaz seni..

limoncum aynı sen gibiyim inana her beslemede ağlıyorum aanem geliyo aklıma bende böle yapıyodum diyom galibaki bu çocukta bana yapıyo üst baş batıyo yerler batıyo hepsinden geçtim yemiyo ağzını açıyo koyuyorum yutmuyo anacım bakıyo suratıma yemin ederim 15 dakika durud bi kere kafayı tırlattım ağlayıp duruyom...dedğin gibi adama sarıyom yemiyo bağırıyom adamda bana bağırıyo kavga ediyoz...ölecem kederden...

Selam hoşgeldin Limon ,

hem 10 kaşık yiyor hem içinde mamada var sonra niye birşey yemiyor diyorsun 10 kaşık ben yesem doyarım canım.1 gün çorba verme mama-yoğurt ve meyve dene meyveyi tatlı olanlardan ver mesela kayısı ile elmmayı karıştır .ama sen çoçuğun karnını çorbayla doyurursan yemez tabii 10 çorba kaşığı diyorsun bide kesinlikle çok bence.

bizimkide meyveyi yemiyor. kavanoz mamasıda denedim alerjisi var kızın sanki. sebze çorbasına daha doğrusu kıvamı biraz koyu oluyor püre diyelim. havuç patates kabak semiz otu taze fasulye pirinç irmik şehriye koyuyorum bide 60 cc devam maması 10 çorba kaşığı kadar yiyor. çok mu acep yiyor diye vveriyorum yoksa sebzeylemi doyuruyorum ben kızı ?

maşallah bebişe cnm 10 çorba kaşığımı doyuyodur tabi.ben yesem bende doyarım
sen şükret bence beni m kız 2 çay kaşığı anca yiyo ben ne edem hem benimki hiçbişi yemiyo suyu bile zor içiriyorum

limoncum aynı sen gibiyim inana her beslemede ağlıyorum aanem geliyo aklıma bende böle yapıyodum diyom galibaki bu çocukta bana yapıyo üst baş batıyo yerler batıyo hepsinden geçtim yemiyo ağzını açıyo koyuyorum yutmuyo anacım bakıyo suratıma yemin ederim 15 dakika durud bi kere kafayı tırlattım ağlayıp duruyom...dedğin gibi adama sarıyom yemiyo bağırıyom adamda bana bağırıyo kavga ediyoz...ölecem kederden...

artık benimde sinilerim alt üst oldu valla sağlıklı düşünemiyorum niye yemiyor ya. çatlıcam.

Selam hoşgeldin Limon ,

hem 10 kaşık yiyor hem içinde mamada var sonra niye birşey yemiyor diyorsun 10 kaşık ben yesem doyarım canım.1 gün çorba verme mama-yoğurt ve meyve dene meyveyi tatlı olanlardan ver mesela kayısı ile elmmayı karıştır .ama sen çoçuğun karnını çorbayla doyurursan yemez tabii 10 çorba kaşığı diyorsun bide kesinlikle çok bence.

slm cnm hoşbuldum :-)
ne bileyim çok değilmi ? meyve yemeyince bende dayandım çorbaya çorbada değilde püre işte. meyvelerin hepsi tatlı cnm ya valla ev doldu bunlar daha olgun deyip eşim her akşam getiriyor yemiyor cadı. onları yemeyince bende çorbayı yiyor diye veriyorum. ama meyveyi kahvaltıdan sonra veriyorum yani o zaman sebzeyi yememiş oluyor ama yine yemiyor. ne kadar olmalı öğünleri acep ya. ölçüsü yokmu ki ?

maşallah bebişe cnm 10 çorba kaşığımı doyuyodur tabi.ben yesem bende doyarım
sen şükret bence beni m kız 2 çay kaşığı anca yiyo ben ne edem hem benimki hiçbişi yemiyo suyu bile zor içiriyorum

işte bi tek sebze yiyor meyve yok yoğurtta yemiyor muhallebi yiyordu şimdi onuda yemiyor dengesiz benimki ya. benimkide önceleri su içmiyordu ek gıdayı vermeye başlayınca su içmeye başladı seninki emiyorsa su ihtiyacını oradan karşılıyordur cnm.

işte bi tek sebze yiyor meyve yok yoğurtta yemiyor muhallebi yiyordu şimdi onuda yemiyor dengesiz benimki ya. benimkide önceleri su içmiyordu ek gıdayı vermeye başlayınca su içmeye başladı seninki emiyorsa su ihtiyacını oradan karşılıyordur cnm.

evet cnm emiyo benimki ama bide keşke yese içse dünyalar benim olucak yani
benmki sanırım tatlı sevmio tatlı olan herşeyde direk ağzını kilitliyoakannehir

Back
X