nohutu ölece yiyebiliyo mu ki blendırdan geçiriyonmu bu tarifi
yiyor canım biraz fazla haşladım ben birde bizde pütürlü sorunu yok yiyoruz yani blendırdanda geçirilebilir yemeyenler için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nohutu ölece yiyebiliyo mu ki blendırdan geçiriyonmu bu tarifi
elifcim ben direk patlıcan vermiyorum patlıcan pişirince suyundan biraz alıp içine yoğurt katıp yediriyorum öyle seviyor ama patlıcanı pek önermiyorlar galiba birde çorba tarifi yazayım
patates çorbası
patatesler küçük küçük doğranıp haşlanır sonra ezilir ayrı bir yerde un ve yoğurt karıştırılır sonra sıcak suyla açıldıktan sonra patateslere eklenir ve en son ince kıyılmış ıspanak eklenir isteğe göre sade yağ veya naneyle yağ kızdırılıp çorbaya katılır afiyetle yenir
pırasa çorbası
pırasa ince ince doğranır yağda soğan kavrulur pırasalar eklenir havuç rendelenip eklenir en son biraz pirinç eklenir pişmeye bırakılır iyice piştikten sonra yenir istenirse az bişeyde salça katılabilir
oğlumda denediğim ve sevdiği çorbalar
birde bezelye çorbası var
soğan az yağda kavrulur kıyma katılır sonra küçük küpler halinde doğranmış patates ve bezelye katılır isteğe göre et suyu veya normal su katılır pişirilir istenirse blendırdan geçirilir yada direk yedirilir
gencere hiç bir şekilde yumurta yediremiyorum kızlar..haşlama omlet yağda kırıyorum yinede yemiyor sadece karnıbahar yaparsam yumurtalı ondan yiyor birde çorba terbiyesine koyduğum kadar işte..nasıl yedirebilirim sizce
gencere hiç bir şekilde yumurta yediremiyorum kızlar..haşlama omlet yağda kırıyorum yinede yemiyor sadece karnıbahar yaparsam yumurtalı ondan yiyor birde çorba terbiyesine koyduğum kadar işte..nasıl yedirebilirim sizce
oglum pankeki cok sevdi,denemek isteyenler için tarifim:
1 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 çorba kaşığı sıvıyağı
1 çorba kaşığı şeker
1/2 paket kabartma tozu
2 çay kaşı vanilya
1 çimdik tuz
(toz fındık)
(yulaflı da gayet güzel oluyor)
önce yumurtayla şekeri mikserleyin. Ardından diğer kalan tüm malzemeleri ekleyip karıştırın.krepden daha kücük ve biraz daha kalın oluyor.
afiyet olsun bebişlere