• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

anneannemle oyun oynuyorum teyzoşlarr. :emir_bebek:

gel buraya biberrr. nam nam nam.
gıcır gıcır ses çıkarmaya bayılıyorummm akannehir

annem çamaşırları bensiz katlamak istedi. keyfi bilir. sempatiksalakcinni
yav ben senii ısıraryım hemi örtü ne güzel yakışmış maşallah binbir surat seni
picture.php

ıste ben deldım dıslerımı elıyodum ama kesıcıler ya :emir_bebek:

masallah zehraım prensese sısko olmus yerım onu ben cok buyumus deyısmıs cok
masallah mıraya bıberlerde yermıs
oy kuzum çok çektirdi kuzuma dişler güzel kzıızm benim
ben geldimmmmmmmmmmmmm

dsc03174z.jpg
güzel kızım ne tatlı gülmerk yerim seni maşşallah kız erkekelere gülmme böle kaparlar seni
Ne zamandir yokuz iste Ecem hanimin son halleri:nazar:
dsc01945hi.jpg

dsc01946i.jpg
oy oy ecem ttalı kelebeğim büyümüş benim fıstığım maşallah
oy mertkanım oyun mu oynuyon teyzem maşallah erkekime
Zeynep'te geldi teyzoşlar, işte son halimiz :nazar::nazar::nazar:

19082010842.jpg

19082010868.jpg

19082010870.jpg

13082010763.jpg

kararlıyım iki tel saçıda olsa illaki toka takacak keltoşum :lepi:
maşallah benim kel kızıma çok tatlı amja yav boy atmış valla koca kız olmuş maşallah...
CANLARIMMMMM HEPINIZI COK AMA COK ÖZLIYCEM1 BU SON GIRISIM KIZLAR! INSALLAH YARIN TÜRKIYEMDE OLCAM. BENI UNUTMAYIN OLURMU? HEPINIZI COK AMA COK SEVIYORUM. GITMEDEN KIZIMIN FOTOSUNUDA BI GÖNDEREM TEYZOSLARI GÖRSÜN DEDIM. KENDINIZE COK COK IYI BAKIN. BEBISLERIMI öPÜN BENIM YERIME. TÜRKIYEDEKI EVIMDE INTERNET YOK KIZLAR, ARTIK CARSIYA felAN GITTIKCE iNSALLAH GIRMEYE CALISIRIM!
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

teyzoslarimmm meni özleyin tamam mi?opuyorumnanaktan arkadaslarimada iyi bakin! yoksa mafoldumbenayyayimmm ...
oy teyzem yerim seni maşallah katalogtan fırlamış gibisin kuzum...

resim122.jpg

resim123fh.jpg

resim126h.jpg

resim125.jpg

resim116h.jpg

resim127.jpg

MEN DELDİM TEYZOŞLAR ÖDLEDİM TİDİİ TİZ MENİ ÖDLEDİNİZ Mİ?

resim017e.jpg

MU ANNEMDE TOK KSKANÇ İLLA TENDİ EBBEKLİK POTOTUNUDA KOYCAKMIŞ

Son düzenleme:
Zeynep Sinem ne kadar büyümüşsün teyzen koklasın o gıdığından,annene söyle seni mahrum bırakmasın buralardan..
Zeynepcim çok özleyeceğiz seni bandanalı kuzum..çok güzel vakit geçirin inşallah memleketinizde...
Aras abi sen herşeyde önden gidiyorsun,emeklemeye başlamışsındır heralde di mi???

masallah aras pasama emeklıyomus buyumuste yurucekmıs kucuk mucıze buyudu artık annesı baksana yakında yurucek allah hep arasla olsun hep onu mucızelerle korusun dılerım

masallah canbahara annesı yaramaz prenses

aaa burcu teyzesi aşkolsun biz de varız yani... :-)))))))))))

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 BEN KAÇAR kafamçokkarıştı ay valla çok büyük pot kırdım Zeynep'te sarışın gibi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı .tamam itiraf ediyorum ben sarışın esmen karıştırırım yaaa ne sorumsuz dikkatsiz bi teyzeyim ben ya.:oklava: :oklava: bu oklavalar bana.

Özge / Zeynep / Aras / Miray /Bahar 41 kere maşallah size hepiniz coook oook tatlusunuz.

Kuzguna yavrusu şahin gözükürmüş ben bumuyum acaba hepsi gözüme o kadar güzel gözüküyorki Rabbim nazarlardan saklasın.

yaa bu çoçuklar oturunca çok komik oluyorlar sopa yutmuş gibi sonrada kırılır gibi düşüyorlar ben Duru'y çok gülüyorum valla.

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 BEN KAÇAR kafamçokkarıştı ay valla çok büyük pot kırdım Zeynep'te sarışın gibi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı .tamam itiraf ediyorum ben sarışın esmen karıştırırım yaaa ne sorumsuz dikkatsiz bi teyzeyim ben ya.:oklava: :oklava: bu oklavalar bana.

Özge / Zeynep / Aras / Miray /Bahar 41 kere maşallah size hepiniz coook oook tatlusunuz.

Kuzguna yavrusu şahin gözükürmüş ben bumuyum acaba hepsi gözüme o kadar güzel gözüküyorki Rabbim nazarlardan saklasın.

:roflol::roflol: bende aynı fikirdeyim hepside çok tatluuu :nazar:

.

kaydirigubbakcemile3

yaw 10 gunde amma birikmiş ama üşenmedim hepsine tek tek baktım delikafadulden

bikinili kızlar mı görmedim,korsan önlüklü erkekler mi,yürüteçli bıdıklar mı, minicik inciler mi, tombul bacaklar mı ohoooo ne ararsanız war burda sositososito

hepsine koskocaman bi maşallah...
burcu yorumuna katılıyorum kuzguna yavrusu güzel görünürmüş ama bana da bütün bebeklerimiz öyle tatlı öyle güzel geliyolar ki ipeği sever gibi seviyorum hepsini...
:nazar: :nazar: :nazar:

resim122.jpg

resim123fh.jpg

resim126h.jpg

resim125.jpg

resim116h.jpg

resim127.jpg

MEN DELDİM TEYZOŞLAR ÖDLEDİM TİDİİ TİZ MENİ ÖDLEDİNİZ Mİ?

resim017e.jpg

MU ANNEMDE TOK KSKANÇ İLLA TENDİ EBBEKLİK POTOTUNUDA KOYCAKMIŞ
Oy masallah pasam sana emeklemeyede basladin demek özledim valla kuzum
Fatoscum senin bebekligine benziyo kiz

Bahar'ım... uykudan önce....

Uploaded with ImageShack.us

...10 dk sonra...İlla parkenin üstünde yatacak,kaydırıyor kendini zilli...

Bu da dün akşam iftar sonrası masa keyfi...

Baharcim çok tatlisin teyzem sen Ecemde ayni böyle poposunu dikip yatiyokaydirigubbakcemile3

beni özlediniz mi teyzoşlar :icecream:

Ipek kusum yerim ben seni tatlim masallah 41 kere tam isirmalik olmussun

masallah aras pasama emeklıyomus buyumuste yurucekmıs kucuk mucıze buyudu artık annesı baksana yakında yurucek allah hep arasla olsun hep onu mucızelerle korusun dılerım

masallah canbahara annesı yaramaz prenses
evet teyzesi harbiden küçük mucize saol teyzesi....amin canım tüm bebeişlerimizi korusun rabbim
kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 ben kaçar kafamçokkarıştı ay valla çok büyük pot kırdım zeynep'te sarışın gibi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı .tamam itiraf ediyorum ben sarışın esmen karıştırırım yaaa ne sorumsuz dikkatsiz bi teyzeyim ben ya.:oklava: :oklava: Bu oklavalar bana.

özge / zeynep / aras / miray /bahar 41 kere maşallah size hepiniz coook oook tatlusunuz.

Kuzguna yavrusu şahin gözükürmüş ben bumuyum acaba hepsi gözüme o kadar güzel gözüküyorki rabbim nazarlardan saklasın.
saol burcu teyzesi evetr bencede öle burcucum bizim bebişlerimiz bambaşka
hoşgeldin paşam, maşallah sana koca adam oldun valla emeklemeye de başlamışsın aferin oğluşuma:nazar:

baharcım sen masa keyfidemi yapıyorsun, ne güzelde keyiflenmişsin cimcime yerim ben seni :nazar:
teşekkür ederim teyzoş
özlemezmiyiz şımarık kuşum yerim senin ballı ağzını maşallah
oy masallah pasam sana emeklemeyede basladin demek özledim valla kuzum
fatoscum senin bebekligine benziyo kiz

baharcim çok tatlisin teyzem sen ecemde ayni böyle poposunu dikip yatiyokaydirigubbakcemile3

ıpek kusum yerim ben seni tatlim masallah 41 kere tam isirmalik olmussun
saol teyzoşum bende seni ve ecemi çok özledim...

bahar'ım... Uykudan önce....

[ımg]http://img685.imageshack.us/img685/1082/cimg4180z.jpg[/ımg]

uploaded with ımageshack.us

...10 dk sonra...illa parkenin üstünde yatacak,kaydırıyor kendini zilli...

[ımg]http://img811.imageshack.us/img811/9053/cimg4183.jpg[/ımg]

bu da dün akşam iftar sonrası masa keyfi...

[ımg]http://img819.imageshack.us/img819/2262/cimg4199.jpg[/ımg]

oy baharımın keyiflerine bak maşallah kuzuma sen ne tatlısın kuşum...

Back
X