2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

al bacım büyükyeri.:))
maşallah ömer beye.bacım bu kafa kazımasını önce sen resimdemi kazıyonb.yoksa başka yöntemimi var.nasılmış bide bana deyi ver hee...

masallah tum yakisiklilara ve prenseslere ve annelere kiskandim vala ama haftaya esim gelsin kizimla bi londra manzarasinda resim cektircem kaydirigubbakcemile3 ben resme cikmayi hic sevmem ya niyese

valla bi kaç kişi kaldınız anne bebiş resim çektirmeyen çektirinde bakalım anacım...

maşallah size ya kızının guzellıgı anasına benzemıs bellı zemuszemus
O senin güzelligin Zeynebim Şeniz

ooyy bütüb bebişlere maşallah analarınada kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

oy oy oy fıstık kız bu.reyhan sende çok güzelsin.seni ezeldeki bahar a benzetiyorum.benzeten oluyomu hiç..
çok saol sibelcim valla hiç bilmiyorum izlemiyorum o diziyi ama söz dedin diye bakicam

oy allahım anada yemelik .danasıda yemelik:roflol:..maşallah size....
kaydirigubbakcemile3saol datlum minik danam öpücük yolluyo size
masallah tum yakisiklilara ve prenseslere ve annelere kiskandim vala ama haftaya esim gelsin kizimla bi londra manzarasinda resim cektircem kaydirigubbakcemile3 ben resme cikmayi hic sevmem ya niyese
Sende koy melekcim bi ana kiz resim boshayallersmile

Saolun kızlar.Ayyy meleklere bakın ya.şükür bugünlere.daha birkaç ay önce kurduğumuz hayallerin içindeyiz.ALLAH hepimizi nazarlardan korusun.ve arzulayan gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah.

kızlar ana oğul bide ben ekliyeyim dedim..saçlarımın yeni hali...düğünde çektirmştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…