• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

picture.php
ıste benımde prensesım yenı resım cekmedık yuzumuzdekı o yara tamamen ılesın yıne yenı resım eklerız

canbahar tuba maşallah yavrularınıza........ kızımda bütün teyzelerini öpüyo sizi çok seviyoruz teyzeleri..........

zeynepçim şeymayada öle diyolar hiç gülmüyo diye canının istediğine pas veriyolar :)))))))

sibel teyzemizin isteği üzerine ipek hanımın tebessüm ederkenki fotolarını ekledim :asigim:
kendileri pek gülerken görülmemişte kaydirigubbakcemile3

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

oy maşallah her zmaanki gibi tatlı, her zamanki gibi güzel..maşallah :nazar:

picture.php
ıste benımde prensesım yenı resım cekmedık yuzumuzdekı o yara tamamen ılesın yıne yenı resım eklerız

maşallah canım sana. elbiseni sevsinler. inş kısa zamanda iyileşir yarası melekcim

Alıntı yapayım dedim sayfalar dolup taşacak vazgeçtim :)
Ben bu kuzucuklar napiim ya hepsi birbirinden güzel ve tatlı.. Hepsi bir araya gelse birinin kolundan birinin bacağından ötekinin poposundan derken hepsini yesem oooh ne güzel olur yaaa:asigim:

maşallah doruk bey e pek tatlı...bizim topiğin erkekleri de pek yakışıklı canım...hepsi ayrı bir karizma...

Back
X