• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

tüm teyzoşlarımıza güzel sözleri için çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeynep fatoş yaren aykız sizede kocaman maşallah bebişlerimizin güzelliklerini kimden aldıkları belli anneleri güzel olunca tabi bebişlerde böyle tatlı ve güzel olur zemuszemus:nazar:
tüm şubat bebişleri çok ama çooooooooooooooooooooooook tatlılar hepsi ayrı ayrı güzel hepsini yiyesim geldi valla 41 kere maşallah kuzucuklarımıza Allah nazarlardan saklasın hepsinialkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:

ilahi kaydirigubbakcemile3kavgada söylenmez kız amma sinir olmuşundur.eşin alem adammış

güldüm o parayı ömrünce çılışsan ödeyemezsin dedim..aman ne varki şu hamilelikte keşke bizde kalsaydık der.bende aman aman kalsın diyom senin nazını 9 ay çekmek ayy işkence olur du.bide duba gibi olurdum sanırım ye ye patlardın diyom..kaydirigubbakcemile3....

CiciliBicili hepiniz çok güzel görünüyorsunuz allah mutlulugunuzu bozmasın annelik herkese yaramış :nazar:[/QUOTE .!.:
kız reyhan bayıldım sana valla profil resminden çok daha güzelsin maşallah ALLAH kocana kızına bağışlasın

tombul sosis çok tatlısın sen maşallah ısırırım Senin o yanakları ne güzelsin sen yavrum benim ALLAH bahtınıda güzel etsin

reyhan süper bi foto olmuş valla Allah nazarlardan saklasın :nazar:

tüm teyzoşlarımıza güzel sözleri için çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeynep fatoş yaren aykız sizede kocaman maşallah bebişlerimizin güzelliklerini kimden aldıkları belli anneleri güzel olunca tabi bebişlerde böyle tatlı ve güzel olur zemuszemus:nazar:
tüm şubat bebişleri çok ama çooooooooooooooooooooooook tatlılar hepsi ayrı ayrı güzel hepsini yiyesim geldi valla 41 kere maşallah kuzucuklarımıza Allah nazarlardan saklasın hepsinialkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:

maşallah reyhancım çok tatlısınız ana kız

Saolun canlarim o sizlerin güzelligi hepinize tek tek öpücük yolluyoruz Şeniz tesekkür ederiz a.s.

Amanııın bu şubat bebeklerinin hepsi bi ayrı güzel. Ama anaları da pek güzel yaaa. Allah nazardan saklasın bebeklerimizi de analarını da:nazar: Reyhanım sana da ayrıca bi maşallah diyeceğim kız:nazar:

reyhan bence bu analı kızlı resmi profil resimmi deniliyo yoksam avatar resmim deniliyo onla degiştir .hep görek resmi.olurmu canım..seni analı kızlı görek

Amanııın bu şubat bebeklerinin hepsi bi ayrı güzel. Ama anaları da pek güzel yaaa. Allah nazardan saklasın bebeklerimizi de analarını da:nazar: Reyhanım sana da ayrıca bi maşallah diyeceğim kız:nazar:
Saol tatlim benim opuyorumnanaktan
reyhan bence bu analı kızlı resmi profil resimmi deniliyo yoksam avatar resmim deniliyo onla degiştir .hep görek resmi.olurmu canım..seni analı kızlı görek
DEGISTIRDIM CANIM

picture.php
bugunku halimiz gezmeye gitik annemle ben uyumusum annemde cekmis

meleksen sende anne kız bir resim koysana bakalım....maşalla anakızlarımız pek güzel.

sibelce0 cnm vala resim koycamda milet benim olduguna inanmicak kizimin kaydirigubbakcemile3 cunku bana hic bencemiyo inan dudaginda ki cikan iz bile babasinin ayni yerde tipki baba adama cok baktim durmadan cocukta ayni babacik oldu ama bende cekerim yakinda kizimla bi resim

tüm bebişlere maşallah .

bende ekledim Duru'nun resmini :))

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15381&pictureid=88471

maşallah duru'ya. kız sizin resimleri face'de görmüştüm. duru aynı babası be, sen de çok bakmışın heralde herife :)

sibelce0 cnm vala resim koycamda milet benim olduguna inanmicak kizimin kaydirigubbakcemile3 cunku bana hic bencemiyo inan dudaginda ki cikan iz bile babasinin ayni yerde tipki baba adama cok baktim durmadan cocukta ayni babacik oldu ama bende cekerim yakinda kizimla bi resim

oyy süslü özge. bu kızın kıyafetlerine bayılıyorum ya.

Back
X