• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

oyy kuşuma bak sen maşallah :nazar:
kız ananın memesı emılır yastık edılıp uyunmaz zıllı senıııı kaydirigubbakcemile3

bendede acılmıyor kuzum ya :(

Sağol canım... Senin bebişine de maşallah..Emmekten başka her şeyi yapıyo ya zilli....

Havvacim Masallah Esra ya çok seker bi kiz
Supergirl pozunuza bayildim:))

Teşekkürler canım... Tombiş kızımıza da geçmiş olsun..Ben de çok seviyom o pozu ya....

yaaaaaaaa kızlar hepinize kocamaaannnnnn maaşallah :nazar:herkese tek tek yorum yapamadım istesemde yapamam zaten yazacak söz bulamadım ya hepsi birbirinden tatlyı maaşallah bebişlere rabbim hepimizinkini nazarlardan saklasın inşallah kokulu kokulu kocaman öpüyorum bütün bebişleri tabiki tatlı annişlerini opuyorumnanaktan bugünlere geldiğimize inanamıyorum bazen ya toplu iğnenin başı kadarlardı ilk usglerde:roflol:şimdi şu bıcırıklara bakın kocaman oldular maaşallah çok şükür bugünlerimize sağ salim geldikm rabbim acılarını göstermesin evlatlarımızın

AMİNNNNNN

buda benim kızımın iki saat önce pc kamerasıyla çektiğim fotosu teyzoşlar:))

imm20100409170208191.jpg

Oyy maşallah boncuk boncuk bakmış annesi....

Oyy maşallah boncuk boncuk bakmış annesi....

Bakislara bak çok tatli masallah nede güzel saçlari var uzun uzun

Valla kizlar subat bebislerimizin Masallah lari var hepsi birbirinden güzel :nazar:

sağolun teyzeleri maaşallah hepimizin bebişleri çok tatlı tam ısırmalıklar insan resimleri gördükçe dişlerini sıkıyo ya ısıramamaktancokacimcoook yerim ben onları

tugba cnm masallah mertkan pasaya tombis tombis olmus allah nazardan korusun onu :nazar:
sağol canım amin

bizde bir ana ogul resim ekliyelim dedik
080d.jpg
maşallah canım ikinizde çok talısınız nazar değmesin ikinizede:nazar::nazar:

Ay maşallah kuzum ne de güzel bakarmış:nazar:

Ana oğul pek güzel çıkmışsınız yaa maşallah:nazar:
sağol tatlım
tuba..hülya cicilibicili hepinizin oglunada maşallah kız.cicilibicili ayrıca sanada maşallah bacımmmm

yavrum o ellerini ısırırım senin maşallah sana çok tatlısınŞeniz

oy oy tombiş tombiş yanakları varmış uykulu uykulu bakarmış çokta güzelmiş maşallah mertkan sana maşallah yavrum benimŞeniz
sağolun teyzoşları oğlumda teşekkür ediyor sizea.s.
picture.php
parka gitik annem beni cimenlere yatirip resimimi cekti
oy maşallah özge hanıma nasılda keyifli yatarmış

DSCF0640.jpg

bunuda ben 1 saat kadar once ıpek hanım boncukluk yaparken çektim :lepi:
taze fotooooooooooo kaydirigubbakcemile3
zeynep çok tatlı bir kızın var maşallah tam boncuk yerim yerim ben onu cokacimcoook
aman Allahım ne kadar tatlısın sen 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın

Kızlar zamansızlaktan bu topiğe fazla giremiyorum... Resmi olan olmayan tüm bebişlere ve onların güzel annelerine koooocaaamaaaan maşallah...
ben de yeni fotolarını ekledim kızımın..

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=14748
maşallah canım esra hanıma pozlarınıza bayıldım

yaaaaaaaa kızlar hepinize kocamaaannnnnn maaşallah :nazar:herkese tek tek yorum yapamadım istesemde yapamam zaten yazacak söz bulamadım ya hepsi birbirinden tatlyı maaşallah bebişlere rabbim hepimizinkini nazarlardan saklasın inşallah kokulu kokulu kocaman öpüyorum bütün bebişleri tabiki tatlı annişlerini opuyorumnanaktan bugünlere geldiğimize inanamıyorum bazen ya toplu iğnenin başı kadarlardı ilk usglerde:roflol:şimdi şu bıcırıklara bakın kocaman oldular maaşallah çok şükür bugünlerimize sağ salim geldikm rabbim acılarını göstermesin evlatlarımızın
amin canım sağol güzel sözlerin ve duaların için

buda benim kızımın iki saat önce pc kamerasıyla çektiğim fotosu teyzoşlar:))

alim3659.jpg

imm20100409170208191.jpg

maşallah kuzum sana ne kadarda güzel saçları varmış :nazar:

ah cnm ya ne guzelde oturmus uslu uslu gel ye beni diyo kayseriye keske yakin olsada ecemi yecek cokacimcoook masallah cnm

maşallah ecenazıma yesin onu teyzesi uslu duran halklerini elbisesini..çok tatlı bu şubat bebişlerinin kızlarıda pek bi süslü anacımm...maşallah hepsine...

Melek Gülsah Masallah prenseslere elbiselerini yesinler
Ecemde kankasina öpücük yolluyo burdanolumunekankayizsmile

Kızlar hepinizin bebeklerine ve sizlere maşallah çok güzel çıkmışsınız.:nazar:
Bende oğlumun resimlerini eklemek istedim.
Yağızım bu resimlerde tam 2 aylık...:nazar:

Back
X