• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

picture.php
bahceden seftalı kppardıkta annem bana oyun oynamaya verdı
picture.php

tum bebıslere masallah hepsı dun gectıkce buyuyo bebeklık halerı nerdese gıdıyo yuzlerınden hepsı bırer kocaman cocuk gıbıler allah hep yuzlerını guldursun nazardan kotulukten korusun

Son düzenleme:
picture.php
picture.php

tum bebıslere masallah hepsı dun gectıkce buyuyo bebeklık halerı nerdese gıdıyo yuzlerınden hepsı bırer kocaman cocuk gıbıler allah hep yuzlerını guldursun nazardan kotulukten korusun

bakışını yirim senin güzellik maşallah

picture.php
picture.php

maşallah özgecim süslü kızım çok güzel bakmışsın yine:nazar:
melekcim amin canım inşallahh...

ay ay ay kimler gelmiş. benim güzel kızım,ecenaz'ım gelmiş.. nerelerdesin sen kuşum..boyun uzamış,zayıflamışsın ben görmeyeli..anne bakmıyo mu sana tatlım :oklava:
biz görüşene kadar çocuklar yaşına gircek yaf -tatlicadiarzu-

picture.php
picture.php

amin canım. maşallah özgeye,gittikçe serpiliyo hatun..ne bu tatlılık :nazar:

saolun tum teyzoslarım dıyo ozge sızın guzelıgınız tatlılıgınız o dıyo

masallah mehmet bune yakısıklılık

anam tatilde kararacağına sanki daha bir rengi açılmış bu uşağın. amma hala çok yakışıklı sıpa. maşallah büyümüş de. nereye gittiniz canım tatile?

Back
X