2010 Temmuz Anneleri Birlikte Zayıflıyor

NilMeSeKer

💜💙💚💛Rüzgar Saçlı Kız💛💚💙💜
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Kasım 2010
9.754
19.764
448
Merhaba kızlar.. Bayağıdır aranızdayım.. Burası ikinci evim gibi adeta... Benim tek derdim kilolarım..
Bi de PC başında oturdukça daha da mı aldım ne?
Ben 90 kg la doğuma gittim 40 gün sonra 75 kg indim..
Şimdi 71 kg um.. Sizler de durum nedir?
Zayıflamak için özel bişey yapan var mı emzirmek dışında...:emir_bebek::66:

Bi de sezaryenla doğum yapmış bir anne olarak malum şu an 5 aylık gebe :49: gibiyim..
Ne yapalım da eritelim bu yağları..
5 ay geçti hala bi kıyafetin içine giremiyorum...:50:
71 kg da çakıldım...:76:

Son düzenleme:
bende temmuz annesiyim ama şükür kilo problemim kalmadı 46 kiloya ulaştım emzirmek ciddi anlamda kilo verdiriyor dilerim kısa zamanda kilolarına veda edersin buarada kaç temmuz doğum

valla bnde 65 le hamıle kaldım 86 la doğuma grdım 75 e duştum halada 75 teyım:(((ustelık benım oğlan sureklı emıyor ama bır gram bıle vermdım..eskısı gbı olmalıyım yaa..

emzirmek kilo verdirmiyor daha ne verecem 15 kilo vermişim emzirerek of of

ben emziremedim fazla :(( ama emzirmek gerçekden kilo verdiyor.ben 23 kg aldım.73 le girdm doğuma.doğumdan sonra 67 idim.her ay 4 yada beş kilo verdim emzirirken.

ayy ne guzel kılo vermısınız kızlar ben hala emzırıyorum (sagıp verıyorum) ve dogumdan cıktıgım kılodayım.18 kılo almıstım dogumda 11 gıttı kaldı 7 kılo ama ben 10 kg vermek ıstıyorum :19::19::19::19:

ah ah derdimiz büyük valla.. ben 64le hamile kaldım. 80le doğuma girdim. önceleri çok güzel vermiştim. ama sonra süt olması için yediğim şeyler (sanırım kalıcı!!!) kilo yaptı bende. şu an 74üm ve halimden utanıyorum ühühühüüü...
ha birde ebru şallıya sinir oluyorum. yok böyle birşey ya kadın incecik. gözümün içine içine üfürüp duruyor tvden zaten...

ah ah derdimiz büyük valla.. ben 64le hamile kaldım. 80le doğuma girdim. önceleri çok güzel vermiştim. ama sonra süt olması için yediğim şeyler (sanırım kalıcı!!!) kilo yaptı bende. şu an 74üm ve halimden utanıyorum ühühühüüü...
ha birde ebru şallıya sinir oluyorum. yok böyle birşey ya kadın incecik. gözümün içine içine üfürüp duruyor tvden zaten...

al benden de o kadar... üf üf üf diyor...:63:
gram yağ yok kadında..:53:
bi de o bacaklarını nasıl açıyooor ya?:52::52:
valla cart diye ayırasım geliyoooo:1::1:

maalesef aynı sorun bende de var malum 2.sezaryan daha çok göbek ilk dogumda böyle degildim simdi psikolojim bozuk ben zenceefilli tarcınlı cayın zayıflattıgını duydum 2 gündür deniyorum bi gelişme olursa haber veririm

pkizlar ben ne yapayim ya daha once ben 46 kilo idim annemin kilo aldirma cabalariile 49a yukseldigimde hamile kaldim sonra bana zayif oldugum icin hamile kalamiyomusun gibi laflar bile soylendi. 71 ile doguma gittim superde kilo aliyomusum yani azmi dogumdan sonra1_2 haftada 60 kiloys dustum ki hala odem vardi vucutta sistim yani igne batirsalar fisssss diye sonecek gibiydim sonra yinr brnim guzel anam sut olsun diye yedirdikleri yuzunden 64 oldum esiminde rolu buyuk sagolsun kaymaklar ballar ye ye yeler sen annesin vucudunmu bebegin mi onemli gibi laflar syesinde baskilar sonucunda sucluluk duygulari offff offf simdi 61 kiloyum ama 1.5 aydir ugrasiyoru anca bu kadar gitti ama fazla bisiyde yapamiyorum iki bacak acip kapatiyorum bes dak eliptik calisiyorum anca bu kadarina vakit bulabiliyorum
su an tek hedefim 50li kilolara ine bilmek zaten 50 kilo olayim fazla da zayiflamak istemiyorum ama bu gobek nasl giderki
birde emzirme donemi bitsin sporcularin kullandigi bir hap var onu kullanmayi dusuyorum onu alinca yag yakimini hizlandiriyor spotdan once alinior bakalim azimle calismaya devam :)))

birde ben sadecr emzirdim kilo verdom diuen arkadaslar bizde sadece emziriyoruz farli bisiy yspmoyoruz ama birde yiyiptr hic kilo almayan bunyeler var bu metobolizma ile alakalo herkesin bunyesi ayni degil emzirmenin etkisi bardir elbette ama benim mrtobilzma depolama yatkinsa emzirerek ve ekstra bisiyler yaparak verrbilirim ancakk

myine ben senin fotonu görmüştüm face temmuz annelerinde bir iki ay önce .hatta aşırı zayıf duruyordun.benmi karışıtıroyorum acaba

benim kiloyla sıkıntım yok ama göbekte biraz kaldı işin kötü tarafı göbeğim sarkık ve göbekteki tüyler tam dökülmedi. napcam bilmiyom. sırtımda ve boynumda sorun olduğu için mekik de çekemiyorum. offff offfff...:43:

facete temmuz annelerı mı var bn nıe bılmıorum hemen eklemelıyım:))ama 2009 temmz annelerı var

:))) bende hep düşünüyorum neden kendine kilolu diyo.kolları bile incecik diyordum.kaç kez sorcam sorcam dedim kısmet olmamıştı :))) neyse ögrendim böylelikle .inş verirsin zamanla ya..bünye meselesi olduguna katılıyorum.bazısı doğumdna çıkar çıkmaz veriyor bazısı hiç veremiyor.bazısıda zamanla

ceydacanım 2010 TEMMUZ ANNELERİ byük yazcaksın canım

dogum oncesi kiloma ulaşmama 3 kg kaldı. :nazar: sorun kilo değil, göbek.

bu göbek nasıl gidecek bilmiyorum. kilolar gitti göbek kaldı, resmen yaglı bir gobek hem de.

2 haftadır mekik yapıyorum kaslarım sertleşti ama yağlar duruyor

var mı önerisi olan ??

ilk hamileliğimde 62 kg ile hamile kalmıştım..
bu hamileliğimde hormon ilaçları tedavi vs derken 69 kg ile hamile kaldım..
doğumdan önceki gece 86 kg dım..
şu an 71,5 kg ım..
boyum 1.80 ,kilolu görünmüyorum şu an..Ama hiç bir kıyafetim üzerime olmadığına göre eskiye göre kilom var..
Umarım yaza kadar kilom gider..
Hedefim maksimum 65 ve aşağısı kilo...:61:

Son düzenleme:
ilk hamileliğimde 62 kg ile hamile kalmıştım..
bu hamileliğimde hormon ilaçları tedavi vs derken 69 kg ile hamile kaldım..
doğumdan önceki gece 86 kg dım..
şu an 71,5 kg ım..
boyum 1.80 ,kilolu görünmüyorum şu an..Ama hiç bir kıyafetim üzerime olmadığına göre eskiye göre kilom var..
Umarım yaza kadar kilom gider..
Hedefim maksimum 65 ve aşağısı kilo...:61:

almina çınar sen muhteşemsin ya...

Back
X