Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 23+1 deyim 5,5 kilo almışım..
Ben de ilk başlarda hızlı girdim ama yavaşlattım:)))
Muzurperi canım ben de ilk başlarda iyi gidiyordum ama birden hızlandı kilo alımım.
Aslında çok fazla da yemiyorum ama neden oldu anlamadım.
Ben de 25. haftanın içerisindeyim ve 8 veya 9 kilo aldım.
Tamamlayana kadar bir 8 kilo daha alırım bu gidişle...
bende 22+2 yim ve 6 kilo aldım.
hemen önümdeki tatlıyı kaldırmam lazım( ve hergün düzenli yürüyüş yapmam da lazım
(
gunaydın kızlar yeni topigin hayırlı olsun.bu arada en cok kg galiba ben almışım.25+3günlük hamileyim.12kg almışım.:kedi:napıcam hic bilmiyorum
[/B]
ahh canım sorma bu hafta yürüyüşe başladım bende havalarda düzelince iyi geliyor .. ben anlamadım abartı iştahıımda yok ama tatlı beni mahveden.... bir haftada 2 kilo birdn alınırmıbilmiyorumkismile
ahh kşke kalan zamanı 8 kiloyla tamamlasam ne iyi olur amaaa son ay özllikl haftada 2 kilo alanlar varmış:1shok::1shok:
Denizgüneş ve minikuş kızlar siz maşallah çok iti gidiyorsunuz.
İnşallah böyle de devam eder.
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelikte_kilo_takibi.asp
bakın kızlar otomatik heaplayıcı var..ben yeni gördüm :))
Hemen hemen aynı düzeylerdeyiz ya..1-2 kilo farketmez..
Bakalım bundan sonra ne olacak son aylarda insan pek engel olamıyor, dikkatli gitmek lazım..
Bu arada kaşık kaşık çikolata yiyenler..Ben yesem ertesi sabah 1 kilo almış olarak kalkarım yataktan kesin.klava::a015:
:CüvCüv: Bende 24+3 günlük oldum..! 5 kilo almışımboshayallersmile
sürekli yürüyüş yapıyorum aslında hiç almazdım da..! annemin hamur işleri yokmucanım ne çektiyse yedim şimdi dikkat ediyorum..! 3 kilo daha iznim var.. daha fazlasına hayıııırr..!kötükedihüso
Denizgüneş ve minikuş kızlar siz maşallah çok iyi gidiyorsunuz.
İnşallah böyle de devam eder.