Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saglıklan alın kucagınıza ınşşş
bızede duanızı eksık etmeyın
slm bütün hamisler ve hamis olma yolunda ilerleyenler..bende 5 aylik evliyim 2.kez hamile kaldim, bugün kontrole gittim ve 4+6 günlük hamilesin dedi doktor. Havalara uctum gene birincisini 6 haftalik kaybetmistim. insallah o køtü günlere dønmem tekrar.Dogum terminim 28 mart.Herkes icin hayirlisi olsun..
slm bütün hamisler ve hamis olma yolunda ilerleyenler..bende 5 aylik evliyim 2.kez hamile kaldim, bugün kontrole gittim ve 4+6 günlük hamilesin dedi doktor. Havalara uctum gene birincisini 6 haftalik kaybetmistim. insallah o køtü günlere dønmem tekrar.Dogum terminim 28 mart.Herkes icin hayirlisi olsun..
bugün evde idrar testi yaptım, 2. çizgi silik çıktı, dayanamadım akşam nöbetçi eczaneye gidip bi tane daha aldım ve eczacıya sordum ilkini pozitif dedi, 2.si de pozitif çıktı! yarın hastaneye gidip kan testi yaptırıcam..
Allahım.. Saat 11'den beri eşimle bön bön birbirimize bakıoruz, hala inanamıyorum ya.. İnşallah testlerde bi yanlışlık yoktur..
1 yıl 1 aylık evliyim, annemin 12 sene çocugu olmadığı için psikolojik olarak ümitsizdim, o yüzden şuan hayal gibi geliyo..
İnşallah hamileyimdir kızlar yaa... hepimiz 21 mart-19 nisan arası KOÇ gibi kıslar erkekler doğururz![]()
bugün evde idrar testi yaptım, 2. çizgi silik çıktı, dayanamadım akşam nöbetçi eczaneye gidip bi tane daha aldım ve eczacıya sordum ilkini pozitif dedi, 2.si de pozitif çıktı! yarın hastaneye gidip kan testi yaptırıcam..
Allahım.. Saat 11'den beri eşimle bön bön birbirimize bakıoruz, hala inanamıyorum ya.. İnşallah testlerde bi yanlışlık yoktur..
1 yıl 1 aylık evliyim, annemin 12 sene çocugu olmadığı için psikolojik olarak ümitsizdim, o yüzden şuan hayal gibi geliyo..
İnşallah hamileyimdir kızlar yaa... hepimiz 21 mart-19 nisan arası KOÇ gibi kıslar erkekler doğururz![]()
merhaba ben aysegul bende 2 senedır evlıyım ve daha yenı bebek yapmayı dusunuyoz esımle daha dogrusu basladık 15 temmuzdan bu yana calısıyoruz ama daha erken dıye ben daha dogrsu cesaret edemedım test yapmaya ya pozıtıf cıkmazsa dıye yanı ne kadar gec o kadar ıyı hesabı yınede senın yazını okuyunca anladım bugun hemen bır test alcm ıns bende hamıleyımdır cok ıstıyorum ıns allah her ıstıyene ve kıymet bılene nasıp etsın ıns hadı hayırlı gunler bu arada da hayırlı ugurlu olsun ınsslm bütün hamisler ve hamis olma yolunda ilerleyenler..bende 5 aylik evliyim 2.kez hamile kaldim, bugün kontrole gittim ve 4+6 günlük hamilesin dedi doktor. Havalara uctum gene birincisini 6 haftalik kaybetmistim. insallah o køtü günlere dønmem tekrar.Dogum terminim 28 mart.Herkes icin hayirlisi olsun..
merhaba ben aysegul bende 2 senedır evlıyım ve daha yenı bebek yapmayı dusunuyoz esımle daha dogrusu basladık 15 temmuzdan bu yana calısıyoruz ama daha erken dıye ben daha dogrsu cesaret edemedım test yapmaya ya pozıtıf cıkmazsa dıye yanı ne kadar gec o kadar ıyı hesabı yınede senın yazını okuyunca anladım bugun hemen bır test alcm ıns bende hamıleyımdır cok ıstıyorum ıns allah her ıstıyene ve kıymet bılene nasıp etsın ıns hadı hayırlı gunler bu arada da hayırlı ugurlu olsun ıns