2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

ben hamileliğimi 17 sinde öğrendim idrarda test yaptım günüm 1 gün geçmişti ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün hastanede idrar testi yaptırdım sonuç pozitif internete göre 29 mart ta doğum inş

bende hamileyim hemde ilk bebiş daha 1.5 yıllık ewliyim hamile olduğumu 16 temmuzda öğrendm bugun doktora gittim keseciği gördüm 27 martta elime alacağım bebişimi inşlll

slm bütün hamisler ve hamis olma yolunda ilerleyenler..bende 5 aylik evliyim 2.kez hamile kaldim, bugün kontrole gittim ve 4+6 günlük hamilesin dedi doktor. Havalara uctum gene birincisini 6 haftalik kaybetmistim. insallah o køtü günlere dønmem tekrar.Dogum terminim 28 mart.Herkes icin hayirlisi olsun..

slm bütün hamisler ve hamis olma yolunda ilerleyenler..bende 5 aylik evliyim 2.kez hamile kaldim, bugün kontrole gittim ve 4+6 günlük hamilesin dedi doktor. Havalara uctum gene birincisini 6 haftalik kaybetmistim. insallah o køtü günlere dønmem tekrar.Dogum terminim 28 mart.Herkes icin hayirlisi olsun..

cnm cok sevndm allahım sağ sağlim bebeğine kavusmayı nasip etsn

canım tebrik ederim seni benimde 29 mart valla aynı anda doğurcaz desene

benim doktor keseyi görmedi çok yeniydi önümüzdeki pazartesi keseyi görmek için randevu verdi zaman geçmiyo valla sizn nasıl oldu kızlar anlatın merak ettim

bugün evde idrar testi yaptım, 2. çizgi silik çıktı, dayanamadım akşam nöbetçi eczaneye gidip bi tane daha aldım ve eczacıya sordum ilkini pozitif dedi, 2.si de pozitif çıktı! yarın hastaneye gidip kan testi yaptırıcam..
Allahım.. Saat 11'den beri eşimle bön bön birbirimize bakıoruz, hala inanamıyorum ya.. İnşallah testlerde bi yanlışlık yoktur..
1 yıl 1 aylık evliyim, annemin 12 sene çocugu olmadığı için psikolojik olarak ümitsizdim, o yüzden şuan hayal gibi geliyo..
İnşallah hamileyimdir kızlar yaa... hepimiz 21 mart-19 nisan arası KOÇ gibi kıslar erkekler doğururz :D

bugün evde idrar testi yaptım, 2. çizgi silik çıktı, dayanamadım akşam nöbetçi eczaneye gidip bi tane daha aldım ve eczacıya sordum ilkini pozitif dedi, 2.si de pozitif çıktı! yarın hastaneye gidip kan testi yaptırıcam..
Allahım.. Saat 11'den beri eşimle bön bön birbirimize bakıoruz, hala inanamıyorum ya.. İnşallah testlerde bi yanlışlık yoktur..
1 yıl 1 aylık evliyim, annemin 12 sene çocugu olmadığı için psikolojik olarak ümitsizdim, o yüzden şuan hayal gibi geliyo..
İnşallah hamileyimdir kızlar yaa... hepimiz 21 mart-19 nisan arası KOÇ gibi kıslar erkekler doğururz :D

canım gözün aydın çok senvindim kandan baktır değerlerini yaz canım benim 1020 çıkmıştı 3 gün geçikince adetim tekrar tebrikler

cnm ya cok sevndim hakkında hayırlıs hepimiz bahar anneleri olucazzz

merhaba kızlarrr yaa bende 21 inde test yaptım idrar testi pozitif çıktı,bide bugün yaptım o da pozitif çıktı şaşkınım sevineyim mi anlamadıımmm umutlanmak ta istemiyorum p.tesi tahlile gideceğim...

bu arada hamile olanların göleri aydın olsunnn hayırlı uğurlu olsunnn kızlarrr Allahım tamamına erdirsin inşallah,sağlıklı mutlu hayırlı birer evlat dünyaya getiririz inşallah :Saruboceq:

merhaba ben aysegul bende 2 senedır evlıyım ve daha yenı bebek yapmayı dusunuyoz esımle daha dogrusu basladık 15 temmuzdan bu yana calısıyoruz ama daha erken dıye ben daha dogrsu cesaret edemedım test yapmaya ya pozıtıf cıkmazsa dıye yanı ne kadar gec o kadar ıyı hesabı yınede senın yazını okuyunca anladım bugun hemen bır test alcm ıns bende hamıleyımdır cok ıstıyorum ıns allah her ıstıyene ve kıymet bılene nasıp etsın ıns hadı hayırlı gunler bu arada da hayırlı ugurlu olsun ıns

merhaba ben aysegul bende 2 senedır evlıyım ve daha yenı bebek yapmayı dusunuyoz esımle daha dogrusu basladık 15 temmuzdan bu yana calısıyoruz ama daha erken dıye ben daha dogrsu cesaret edemedım test yapmaya ya pozıtıf cıkmazsa dıye yanı ne kadar gec o kadar ıyı hesabı yınede senın yazını okuyunca anladım bugun hemen bır test alcm ıns bende hamıleyımdır cok ıstıyorum ıns allah her ıstıyene ve kıymet bılene nasıp etsın ıns hadı hayırlı gunler bu arada da hayırlı ugurlu olsun ıns

cnm inşl hamilesindir değilsende üzülme dur daha yeni baslamıssın calısmaya son adet tarihin ne zaman

Back
X