• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kist ile hamile kalmak?

thewhiteangela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba. Sağ yumurtalığım normal, sol yumurtalığımda 5 santimlik bir kistim var. 23 yaşındayım ve 13 yaşımdan beri bu kist benimle beraber. Bir ara çok sık adet gecikmeleri yaşıyordum, sonra kendiliğinden düzeldi ve her ay (farklı günlerde bile olsa) regl oluyordum. Şimdi 2 aydır yine regl olamıyorum. Gittiğim doktorlara , çocuğum olur mu? Diye sorduğumda hiçbir cevap alamıyorum. Güzel bir ilişkim var ve evlendiğimde çocuğum olmazsa diye bırakılmaktan çok korkuyorum. Psikolojim çok kötü bir durumda. Benim gibi kisti olup hamile kalanlar var mı aranızda?

Benim sağ yunurtaligunda kist vardı hamile kaldım başka farklı sebeplerde olabilir rahim filmi çektirin yumurta kalitelerini falan

Merhaba, kistinizin türü neydi acaba biliyor musunuz? Çikolata kisti falan mıydı kaç cmdi
Çikolata kisti değildi ama kist varkende patlayabilir dedi doktor tek farklı biraz agrili olur demisyi bende öyle olmuştu 5 cm 7 cm oluyor bendeki kistler genelde

Back
X