bugün beblactan mesaj geldi cebime..bebeğiniz yoğurdu sevmıosa kavanoz mamalarından karıştırın içine diye..şeker koymaktan daha cazip..ben denedim biraz daha fazla yedislm elfida
bende yoğurtda geçeli 20 gün oldu.benim oğlumda ilk 3 ay gaz problemi vardı.3 ay ve sapsimplex kullandım.ona rağmen gaz olmadı.toprakta yoğurt çok sevmiyo ben yarım çay kaşığı şeker atıp bir şekilde yediriyorum..
Selam Bende temmuz annesiyim.. Kizima hazir mamalardan baska birsey veremiyorum.. Birkez patates puresi verdim yemek istemedi.. Bu corbalari nasil yapiyorsunuz bana tarifini yazarmisiniz birde corba disinda baska neler verebilirim benim kizim biberin istemiyor emziriyorum ama gunde 3-4 kez en fazla 5 dakka emiyo.. Aksine cici bebe burda piyasadan kalkti onuda veremiyorum yardimci olursaniz sevinirim kizima cesitli yemekler sunmak istiyorum
sen nerdesin cnm..cicibebe neden kaldırıldı???
kırmızı mercimek çorbasını sevdik hemde çokkkk sevdik :))
gaz yapmadımı canım???
ben cesaret edip veremedim..yoğurt bile mahfetti bizi
selamlar.. bende temmuz annesiyim.. valla ben başladım ek gıdaya mecburen. emiyor ama yetmediği için mamanın dışında herşeyden veriyorum kızıma. yumurta sarısını krem peynirle ezip yediriyorum. tarhana çorbası verdim geçenlerde. sebze çorbası, yoğurt, meyve suyu, muhallebi.. azar azar tattırıyorum artık herşeyden.. bir sorunla karşılaşmadık çok şükür.. birde her mamasının içine ve meyve sularının içine pekmez damlatıyorum 1-2 damla... birde bebe büsküvisini kendim yaptım evde..robottan geçirip toz haline getirdim, yoğurdun, pirinç ununun içine karıştırıp veriyorum.
hazır gıdalar kullanmak istemiyorum. herşeyin doğalını yapmaya çalışıyorum.
benim kızım yediği ek gıdalarla doymuyor.yarım elmayla yarım muzu püre yapıp veriyorum.üstüne yine biberon maması yiyor.hemde normalde yediği miktar kadar yiyor.sizinkiler doyuyormu verdiklerinizle yoksa benim kız oburmu?
selamlar.. bende temmuz annesiyim.. valla ben başladım ek gıdaya mecburen. emiyor ama yetmediği için mamanın dışında herşeyden veriyorum kızıma. yumurta sarısını krem peynirle ezip yediriyorum. tarhana çorbası verdim geçenlerde. sebze çorbası, yoğurt, meyve suyu, muhallebi.. azar azar tattırıyorum artık herşeyden.. bir sorunla karşılaşmadık çok şükür.. birde her mamasının içine ve meyve sularının içine pekmez damlatıyorum 1-2 damla... birde bebe büsküvisini kendim yaptım evde..robottan geçirip toz haline getirdim, yoğurdun, pirinç ununun içine karıştırıp veriyorum.
hazır gıdalar kullanmak istemiyorum. herşeyin doğalını yapmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?