oyumu kullandım
ama benim kızım yokk(
fotoğraf albümüne eklemiştim ama yeniden mi göndercez sana
ama neyse burdaki prens ve prenseslerden birini seçeriz artık
ya zaten şunlara baksanızaa melek hepsi maşallah barekallah seçim yapmak çok zor
ben de oy kullandı aranızda yeniyim katılamadım ama olsun oy kullandım ama korel bebekin yüzü hiç gözükmüyoki neden tam bi fotograf koymayı tercih etmedilerki ama çokk tatlı maşallah hepsi de...
bizde oyumuzu kullandık zaten bütün bebekler süper çok az bebek var ve başından birinciler bellliydi her anne için kendi bebeği birinci zaten
benimde kızlardan fatma ecrin bunda izmirli olmasınında büyük payı var tabikiiiizmirin kızları güzellikleri ile meşhurdur ecrinle bunu ispatladık allah yüzü kadar bahtınıda güzel etsin
erkeklerden valla ne yalan diyim tek favorim bulut kaan facedende bakıyorum resmine her resmine nazar duaları okuyorum o ne güzellik ayrı bir sevimliliği var gel beni ısır diyo allahım güzel yazılar yazsın hepsine eeee 1cilere ne yaıyoruz anneler kral krekiçe tacı yapsın evde kartondanda resimlerini görelim bari prensesimizin ve prensimizin
benimde kızlardan fatma ecrin bunda izmirli olmasınında büyük payı var tabikiiiizmirin kızları güzellikleri ile meşhurdur ecrinle bunu ispatladık allah yüzü kadar bahtınıda güzel etsin
erkeklerden valla ne yalan diyim tek favorim bulut kaan facedende bakıyorum resmine her resmine nazar duaları okuyorum o ne güzellik ayrı bir sevimliliği var gel beni ısır diyo allahım güzel yazılar yazsın hepsine eeee 1cilere ne yaıyoruz anneler kral krekiçe tacı yapsın evde kartondanda resimlerini görelim bari prensesimizin ve prensimizin
ee sonuçlar ne zaman açıklancak
birinciler belli bence artık
ödüllerini alsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?