2010 temmuz bebekleri prens ve prensesini seçiyoruz :))

2010 TEMMUZ BEBEKLERİ PRENS VE PRENSESİNİ SEÇİYORUZ :)

• FATMA ECRİN

OY: 36 50,7%
  • LAYLAYLOM

OY: 1 1,4%
  • ELİF BETÜL

OY: 3 4,2%
  • FATİMA

OY: 0 0,0%
  • BEREN NAZ

• NİLÜFER YAĞMUR

OY: 7 9,9%
  • İLKE

• ELİF SERRA

• ÖZGÜ

OY: 2 2,8%
  • EFE

OY: 6 8,5%
  • ENES KENAN

• KÜÇÜK

• ARDA

OY: 5 7,0%
  • TOPRAK ÖZGÜN

• BARIŞ

• DİLBER 1982

OY: 5 7,0%
  • KOREL

OY: 20 28,2%
  • BULUT KAAN

OY: 11 15,5%
  • MELİH

• Ankete Katılan
    71

canım yaaaa crenin fotosunuda kaçırmışım sendende çok özür dilerim ((((((

bütün Ceren ler unutulmuş :)
olsun gull önemli değil canım. boşver üzülme
ben diğer kuşları takip ederim artık bu seferlik :)))

ben de bi kız annesi olaraktan oyumu kullandm prensimizi seçmek için.hakkımzda hayırlısı olsunn

ben de oy kullandı aranızda yeniyim katılamadım ama olsun oy kullandım ama korel bebekin yüzü hiç gözükmüyoki neden tam bi fotograf koymayı tercih etmedilerki ama çokk tatlı maşallah hepsi de...

ben de oy kullandı aranızda yeniyim katılamadım ama olsun oy kullandım ama korel bebekin yüzü hiç gözükmüyoki neden tam bi fotograf koymayı tercih etmedilerki ama çokk tatlı maşallah hepsi de...

canım ben korelin annesiyim..sadece ağzı gözükmüyor aslında ama ben bu fotoğrafını çok sevdiğim için bunu koydum..zaten bebişlerin hepsi tatlı oluyor en fotojeniğini seçicez o kadar.yerim hepsini yaaw maşallah hepsine

bizde oyumuzu kullandık zaten bütün bebekler süper çok az bebek var ve başından birinciler bellliydi her anne için kendi bebeği birinci zaten

bizde oyumuzu kullandık zaten bütün bebekler süper çok az bebek var ve başından birinciler bellliydi her anne için kendi bebeği birinci zaten

kesinlikle katılıyorum ben ayrım yapıp oy kullanamadım bile hepsininde ayrı bir güzelliği var allahım yavrularımızı bize bağışlasın. :)))

öncelikle bütün bebişlere birer maşallah.hepsi birbirinden tatlı
fakat gözümün üzerinde olduğu 2 bebek vardı.
kızlardan favorim fatma ecrin
erkeklerden tombul sosis barış.
doğal oldukları için çok tatlı geliyorlar bana.,

benimde kızlardan fatma ecrin bunda izmirli olmasınında büyük payı var tabikiii izmirin kızları güzellikleri ile meşhurdur ecrinle bunu ispatladık allah yüzü kadar bahtınıda güzel etsin

erkeklerden valla ne yalan diyim tek favorim bulut kaan facedende bakıyorum resmine her resmine nazar duaları okuyorum o ne güzellik ayrı bir sevimliliği var gel beni ısır diyo allahım güzel yazılar yazsın hepsine eeee 1cilere ne yaıyoruz anneler kral krekiçe tacı yapsın evde kartondanda resimlerini görelim bari prensesimizin ve prensimizin

çok teşekkür ederiz teyzesi :))

cümlemizin ewlatlarının allah bahtını güzel etsin inş cnm.çok teşk ediyorum
bebeklerimizin hepsi birbirinden güzel.
allah nazralardan saklasın acılarını göstermesin inş...

ee sonuçlar ne zaman açıklancak
birinciler belli bence artık
ödüllerini alsınlar

yapılan oylama sonucunda kızlarda sıralama : :81: :81:

1. FATMA ECRİN

2. NİLÜFER YAĞMUR

3. İLKE VE ELİF BETÜL

yapılan oylama sonucunda erkeklerde sıralama : :81: :81:

1. KOREL

2. BULUT KAAN

3. EFE

kıslar pek foruma giremiyorum o yüzden biraz gecikti sonuçlar :))) eee şimdi sıra annelerde dereceye giren bebeklerin son fototlarını bekliyoruz onlarıda yayınlayıp konuyu bitirelim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…