Doğuma Hazırlık 2010 Temmuz Bebişlerinin İsimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mrb minik anneler.....2009 temmuz annesiyim ve sizleri takip ettikçe geçen yılımı hatırlayıp mutlu oluyorum.Biz de isim konusunda çok kararsız kalmıştık.Erkek olursa Göktuğ Poyraz kız olursa Asya koyacaktık.
Veeeee dünyalar tatlısı bi kızımız var şuan, adı Asya Çisem..
Allah hepinize sağlıcakla bebeklerinize kavuştursun..Şuanın tadını çıkarınopuyorumnanaktan

ben de 2009 temmuz annesiyim...sizden ricam ne olur bebeklerinize türkçe isimler koyun...arapça veya farsça isimleri niye koyarız anlamam, biz arap mıyız, iranlı mıyız...gerçi aranızda bana çok kızacaklar olacak ama eminim hak verenler de olacaktır...nette biraz araştırırsanız o kadar güzel türkçe isimler var ki...mesela türk mitolojisinde geçen hiç duyulmamış isimler var...önce onları araştırın...lütfen sırf kuranda geçiyor diye arapça isim koymayın...düşünün bir, kuranda toplam 50 adet isim geçseydi tüm müslümanlar dönüp dolaşıp bu 50 ismi mi koyacaktı...ya da bilen yazsın kuranda hangi ayette geçiyor burdaki isimleri koyan sevaba girer falan diye...
müslüman olmak arap olmayı gerektirmez...bizler müslümanız ama türküz, arap değiliz...iranlı hiiç değiliz...farsça isimleri de bırakalım iranlılar koysun...
hepinize bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı ve isimleriyle büyümelerini nasip etsin allah...

ben de 2009 temmuz annesiyim...sizden ricam ne olur bebeklerinize türkçe isimler koyun...arapça veya farsça isimleri niye koyarız anlamam, biz arap mıyız, iranlı mıyız...gerçi aranızda bana çok kızacaklar olacak ama eminim hak verenler de olacaktır...nette biraz araştırırsanız o kadar güzel türkçe isimler var ki...mesela türk mitolojisinde geçen hiç duyulmamış isimler var...önce onları araştırın...lütfen sırf kuranda geçiyor diye arapça isim koymayın...düşünün bir, kuranda toplam 50 adet isim geçseydi tüm müslümanlar dönüp dolaşıp bu 50 ismi mi koyacaktı...ya da bilen yazsın kuranda hangi ayette geçiyor burdaki isimleri koyan sevaba girer falan diye...
müslüman olmak arap olmayı gerektirmez...bizler müslümanız ama türküz, arap değiliz...iranlı hiiç değiliz...farsça isimleri de bırakalım iranlılar koysun...
hepinize bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı ve isimleriyle büyümelerini nasip etsin allah...

kesinlikle katılıyorum bende türkçe isim koyma taraftarıyım. sırf arapça olsun diye türlü türlü söylenmesi bile bi zor isimler türedi şaşıyorum yani hemde çok şaşırıyorum!!!!

kıslarrr bizde oğlumuz için BULUT KAĞAN düşünüyoruz :))

Mrb minik anneler.....2009 temmuz annesiyim ve sizleri takip ettikçe geçen yılımı hatırlayıp mutlu oluyorum.Biz de isim konusunda çok kararsız kalmıştık.Erkek olursa Göktuğ Poyraz kız olursa Asya koyacaktık.
Veeeee dünyalar tatlısı bi kızımız var şuan, adı Asya Çisem..
Allah hepinize sağlıcakla bebeklerinize kavuştursun..Şuanın tadını çıkarınopuyorumnanaktan

Merhaba canımm...
Çok teşekkürler tavsiyelerin için..Tadınız çıkarmya çalışıyoruz şimdilik ama...Bebeklerimizin özlemini çekiyoruz...
Sizinde allah bağışlasın maaşallah çok güzel bir isminiz var bende Asya ismine bayılıyorum...

slm kızlar bende temmuz annesi olcam allah izin verirse şu an 4.ayımız henüz cinsiyetini öğrenemedim ama erkek olursa büyük ihtimal deniz kız olursa aklımda bir kaç isim var mesela KARDEM ,HENA,DOĞA olabilir

benim kızım olacakmış ismine karar veremedik birkaç isim arasında kaldık ama sanırım DİLA olacak

bizim bir tanıdık hamile henüz kız bebişleri olacak adınıda elif duru koyacaklar benim çok hoşuma gitti.

benimde kızım olacak inşallah adı ayşe olacak, bu ismi hiç düşünmediğinize sevindim :ecrin_bebek:

Back
X