2010 ygs-lgs girecekelr buraya

2010 sınava girecekmisin

• hayır sınava girmeyecegim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    31

citol

Edward&Citol
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
4.194
44
683
Diğer
bende bu sene sıbava giricem
hadi girecekler buraya paylaşım alanımız olsun

bende giricem sınava çok konu eksğim var hiç umudum yok yamafoldumben

bende okul hyatım bitelinerdeyse 10 sene olacak
ama heyecan olsun diye giriyorum :hulya:
sıkıldım ewde oturmaktan
şimdilik lik sınava hazırlanıyorum ben
türkçe ile başladım
konu anlatımlı bir kitap ve soru bankası aldım onu bitirince de matematik ve geometri takip edecek
az çok bilgim var bu derlerle ilgili ama
tarih çografya fikim kimya biyoloji felsefe bilmem hiç
bakalım
hepsine göz atıcam

mrh kızlar.bende gircem sınawa.2 yıl aradan soraa.ben gündüzleri çalıştığım için akşamları dersaneye gidiorumm.kpss kursuna.öğretmenlerimiz kesinlikle ygs ye girmemizi tawsiye ediolarr.bu sene sistemde deişti. sistemin ilk senesi olduğu için çok zor olmayacağını düşünüyo öğretmenlerim.

eğer imkanınız warsa hızlandırılmış kurslara gidinn.ewde yapacağınız en ii çalışma bol bol soru çözmekk.testlerde takıldığınız konularda sizin eksik yanlarınız demektirr.bukadar kısa süre kalmışkenn şahsen ben oturup tek tek konu çalışmıcamm.. bilgi sorularından çok yorum soruları gelio.yorum sorularında başarılı olmanın tek yoluda bolca test çözmek.

arkadaşlar şimdiden hepinize başarılar diliorumm.allah emeklerimizi boşa çıkarmasınn

wawww bende konu açmak üzereydim çitol :hulya:
bede girecem allahım bu sefer olsun her sene giriyorum
ösym nin kadrolusu haline geldim
nese arkadaşlar ben şey soracaktım
acaba ygs ve lgs nin konu dağılımları nasıl
bi fikri olan bilgisi olan varsa
paylaşabilirmi
ben bulamadım bi türü
acil cvp bekliyom

kız ben heyecan olsun diye gircektim
vaz geçtim girmicem
konu dagılımına gelince sınav dergisini arattır goglede
orda baya kapsamlı bilgi var

kız ben heyecan olsun diye gircektim
vaz geçtim girmicem
konu dagılımına gelince sınav dergisini arattır goglede
orda baya kapsamlı bilgi var

o zman konuyu devretvereliniortak
valla benim tek hayalim üniversitehihoyyyt
bir gün o kapıdan girecem
bi daha da çıkmıycamnaniknanik
tşk ederim bilgi içinde hemne bakıyorum

kendin ewde
hazırlanmam zorr
tüm konuşaraa
çok eksigin olur
ama bi kursa yazılırsan
olabilir

arkdslr muracaat ne zaman baslıo ygs ye? ygs 2 yıllıklar ıcındı dımı.. 2 yıllık dusunuo erkek kardesım.o zman sadece ygs ye mı muracaat edıo nasl oluo?

aslıhancım muracatlar ocak şubat gibi başlıcakmıs.evet ygs 2yıllık bölümler için 2yıllık için sırf ygs gırmesı yeterlı olur.hangı bolum ıstıyo?

aslıhancım muracatlar ocak şubat gibi başlıcakmıs.evet ygs 2yıllık bölümler için 2yıllık için sırf ygs gırmesı yeterlı olur.hangı bolum ıstıyo?

saol cnm bılgı ıcın..muracatlar basladıgında bılgılendırırmısın.bıde mezun oldgu lısedenmı oss formu alması lazım? kendı bolumunun 2 yıllıgını ıstıyo cnm ıklımlendırme ve sogutma mıydı neydı oyle bsey :) ne zman ygs sınavı

11 nisanda olucak ygs sınavı form mezun oldugu lıseden alabılır.muracatlar basladıgında bılgılendırımm benopuyorumnanaktan seni

ben de gireceğim ve şu an için herşey yolunda gisiyor
geride bıraktığımız konulardan şükür ki bir eksiğim yok
tek sıkıntm dersane ve okul çok zor birarada gidiyor
ben dersaneye daha fazla ağırlık vermek isterken okul çok yükleniyor bize
ama okul derslerim de dersne deneme sonuçlarım da şu an için süper
derece sınıfındayım ankara istiyorum allah nasip ederse :teytey:

arkadaşlar bende girecem bu sene 10 yıl aradan sonra. yalnız ben lisede fen bölümü mezunuydum bu yıl ingilizceden girecem .bölümler arası fark hemen hemen kalktığı için .buna rağmen netlerim ii olsa bile kazanma şansım varmı sizce

arkadaşlar ben form aldım. Bankaya para yatırıcam yarın. 35 tl. Ama aklıma takılan bişe var. Ben ygs için çalıştım sırf. Ea mezunuyum. Girmem gereken sınavlar lys3 ve 4 sanırım tam hatırlamıyorum. Ama ben lsy de matematik geometriye girmek istemiyoum. Ona girmesem nasıl olur yani olabilirmi?

ilk olarak ygsye girceksınız.sözel bölümü lys 3 ve 4 oluyo ona gırebılırsınızz edebeyat cografya.

yaa arkadaşlar acil cevap rica ediyorum başvuran arkadaşlara son yıllarda sınava girmeyenlerden ortaöğretim diplomasımı istiyorlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…