2010 yılı anne adayları haydi bizde burda buluşalım

Kızlar Allah yolunuzu açık etsin. ınşallah herkes tez zamanda mutlu sonuca ulaşır, 2010 annesi olursunuz. Sürekli dua ediyorum herkes için. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah herkes tez zamanda mutlu sonuca ulaşır, 2010 annesi olursunuz. Sürekli dua ediyorum herkes için. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok teşekkürler canım.inşallahhhh dediğin gibi olacakkkkk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

henüz forum kullanmayı tam kesfedemedim. Ben de ankarada tekrar tedaviye basladım.bugün 3. menagon günüm. benim protokolüm öncekilerden farklı basladı bu sefer. önce 3 gün decapeptil kullandım.4.gün menagona baslattı.

inşallahhh bu sefer bebeğine önce hamile kalıp sonrada sağlıkla kucağına alırsın canım.senide hemen tedavideki arkadaşlarımızın yanına ekleyelim o zaman

lansorcum canım.nasılsın nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah.bak zaman geçiyor eylüle azkaldı.bizm tedavimiz beraber başlayacak galiba artık beraber yazarız hamileyiz diye arkadaşalara.opuyorumnanaktan

inşallahh dediğin gibi olur kuşum.nasıl gidiyor soruna malesef iyi gidiyor diye cevap veremeyeceğim.çarşamba günü kürtaj olacağım.son dondurulmuş transferimden kalan embriyolar malesef rahimden atılmamış ve rahimi kalınlaştırmaya devam ediyorlar aynı hamilelik gibi adet falkanda görmüyorum doğal olarak tabiki.dr.geçen çarşamba iki hormon iğnesi yaptı bunlarla düşmezse kanaman başlamazsa kürtaj yapacağız dedi ve bende hala tık yok.... yaa böyle işte arkadaşım bir sordun bin ahh işittin.sen nasılsın canım?inşallah senin günlerin güzel geçiyordur???

ah canım inan çok üzüldüm.ya sen son tedavinden sonra dr.seni kontrole çağırmamışmıydı son durumuna bakmak için.:kızgın:bu resmen sorumsuzluk.inşallah herşey yolunda gider rabbim yardımcın olsun.dualarım seninle.:Saruboceq:

ah canım inan çok üzüldüm.ya sen son tedavinden sonra dr.seni kontrole çağırmamışmıydı son durumuna bakmak için.:kızgın:bu resmen sorumsuzluk.inşallah herşey yolunda gider rabbim yardımcın olsun.dualarım seninle.:Saruboceq:

:utangac:evet sorumsuzluk:utangac: ama benim sorumsuzluğum:kedi: negatif sonucu aldığım gün adet olduğum ve tamda o gün adet günümdü hep aynı düzende gelecek sandım o yüzdende istanbula gitmesi zor geldi.gerçi o günlerde gitsemde birşey görmüş olacaklarını sanmıyorum.araştırdığım kadarıyla nadiren görülen bir durummuş.o günlerde belli etmezdi sanırım kendini.neyse artık olan oldu.bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağızkaydirigubbakcemile2

lansor canım benim nasılsın görüşemiyoruz uzun zamandır nasıl gidiyo hayatım gelişmeler konuyu takip edemediğim için olaya dalmak istemedim yanlış bişi yazmamak için bizde şimdilik iyi gidiyoruz canım 31 haftayı devirdik allahın izniyele teyzesi hadi sende acele et biraz al kardeşlerimizi bi an önce öpüyoruz canım seni 3 kişilik

Kızlar bende varım bendeee
2010 yılına adylığımı koyuyorum kaydirigubbakcemile3
bakalım seçilebilecek miyim kaydirigubbakcemile3
hepimizin Allahuteala yardımcısı olsun
:Saruboceq:

SLM lansor17
transferim 11 gün önce yapıldı 3 gün sonra test yapacam inş pozitiftir.benide listenize ekleyin ltf.şimdilik sonuç bekliyorum.:emir_bebek:

Kızlar bende varım bendeee
2010 yılına adylığımı koyuyorum kaydirigubbakcemile3
bakalım seçilebilecek miyim kaydirigubbakcemile3
hepimizin Allahuteala yardımcısı olsun
:Saruboceq:

SLM lansor17
transferim 11 gün önce yapıldı 3 gün sonra test yapacam inş pozitiftir.benide listenize ekleyin ltf.şimdilik sonuç bekliyorum.:emir_bebek:

ikinizide hemen ekliyorum kızlar...inşallah hepimiz 2010 sonuna kadar hamiş olruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:utangac:evet sorumsuzluk:utangac: ama benim sorumsuzluğum:kedi: negatif sonucu aldığım gün adet olduğum ve tamda o gün adet günümdü hep aynı düzende gelecek sandım o yüzdende istanbula gitmesi zor geldi.gerçi o günlerde gitsemde birşey görmüş olacaklarını sanmıyorum.araştırdığım kadarıyla nadiren görülen bir durummuş.o günlerde belli etmezdi sanırım kendini.neyse artık olan oldu.bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağızkaydirigubbakcemile2

sen bu sıkıntıları yaşayacakmışsın canım.insanın alnına ne yazıldıysa ne yaparsa yapsın onu mutlaka yaşarmış.hakkınd aherşey için hayırlısı olsun canım benim sen sakın üzme kendini tamam.bencede yaşananlar yaşanmasa çok iiy olurdu ama malesef yaşandı.biz önümüze bakalım değilmi bizide güzel günler bekliyor allahın izniyle.:1hug:

sen bu sıkıntıları yaşayacakmışsın canım.insanın alnına ne yazıldıysa ne yaparsa yapsın onu mutlaka yaşarmış.hakkınd aherşey için hayırlısı olsun canım benim sen sakın üzme kendini tamam.bencede yaşananlar yaşanmasa çok iiy olurdu ama malesef yaşandı.biz önümüze bakalım değilmi bizide güzel günler bekliyor allahın izniyle.:1hug:

neyseki bu sabah kürtaja bir gün kala adet oldum:lepi: ne olmak ama şakır şakır vücudumdaki bütün kan bitti galiba.kara bahtım değişiyor mu neCADIARZU evet tatlım hiç arkaya dönmeden hep önümüze bakacağız.güzel günler bizi bekliyoooorrrr:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq:

Back
X