- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
bende varım temmuzda tedaviye başlayacağım inşallah bu listedeki ve isteyen herkes bir gün annelik duysunu tatsın:Saruboceq:
innnnşşşaalllahhhhh canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende varım temmuzda tedaviye başlayacağım inşallah bu listedeki ve isteyen herkes bir gün annelik duysunu tatsın:Saruboceq:
Kızlar Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah herkes tez zamanda mutlu sonuca ulaşır, 2010 annesi olursunuz. Sürekli dua ediyorum herkes için. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ben de varım temmuz 12 de alıcam sonucumu...ilk denemem
hoşgeldin canıma.s. hemen yazıyorum sonuç bekleyenlere seni.inşallahhh sonrada pozitif sonuç alan arkadaşlarımızın arasında olacaksın:Saruboceq::Saruboceq:
ah canım inan çok üzüldüm.ya sen son tedavinden sonra dr.seni kontrole çağırmamışmıydı son durumuna bakmak için.bu resmen sorumsuzluk.inşallah herşey yolunda gider rabbim yardımcın olsun.dualarım seninle.:Saruboceq:
Kızlar bende varım bendeee
2010 yılına adylığımı koyuyorum kaydirigubbakcemile3
bakalım seçilebilecek miyim kaydirigubbakcemile3
hepimizin Allahuteala yardımcısı olsun:Saruboceq:
SLM lansor17
transferim 11 gün önce yapıldı 3 gün sonra test yapacam inş pozitiftir.benide listenize ekleyin ltf.şimdilik sonuç bekliyorum.![]()
evet sorumsuzluk
ama benim sorumsuzluğum:kedi: negatif sonucu aldığım gün adet olduğum ve tamda o gün adet günümdü hep aynı düzende gelecek sandım o yüzdende istanbula gitmesi zor geldi.gerçi o günlerde gitsemde birşey görmüş olacaklarını sanmıyorum.araştırdığım kadarıyla nadiren görülen bir durummuş.o günlerde belli etmezdi sanırım kendini.neyse artık olan oldu.bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağızkaydirigubbakcemile2
sen bu sıkıntıları yaşayacakmışsın canım.insanın alnına ne yazıldıysa ne yaparsa yapsın onu mutlaka yaşarmış.hakkınd aherşey için hayırlısı olsun canım benim sen sakın üzme kendini tamam.bencede yaşananlar yaşanmasa çok iiy olurdu ama malesef yaşandı.biz önümüze bakalım değilmi bizide güzel günler bekliyor allahın izniyle.:1hug: