• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010aralık asker sevgilileri eşleri buyurun

mavigul86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2010
408
0
46
Isparta
benim sözlüm aralıkta askere gidiyor..şimdiden bana koymaya başladı onu şimdiden çok özlüyorum..biz ayrı şehirlerdeydik ama yine de en azından ayda bir görüşebiliyoduk..bizimki daha belli değil ama kısa dönem olucak gibi..o gidicek ve ben nasıl dayanıcam bilmiyorum..şimdiden çok üzülüyorum.onsuz nasıl geçicek günler napıcam bilmiyorum.biz telde sık görüşür mesajlaşırdık..o gidince büyük bir boşluğa düşücem..Allahım napıcam ben..var mı benim gibi olan eşi sevgilisi nişanlısı askere gidicek olan..sizler nasılsınız ne hissediyosunuz?ya da deneyimi olanlar nasıl atlattınız bu durumu?

mavigülcüm öncelikle allah kavuştursun tatlım işin başı sadece sabır bende 335 kısa dönem asker bekliyorum bizim topiğimizde takılabilirsin tecrübeli arkadaşlarım ve ben sana yardımcı olup kafanın dağılmasını sağlayabiliriz...üzülme ve sakın ağlama askerini yollarken aklı sende kalmasın olurmu kavuşacağınız günün hayalini kur 155 den şafak attığında her gün ona daha bir yaklaştığına inandır kendini işin ucunda kavuşmak var unutma herşeyden önce sabır gerekiyor canım...

mavigülcüm öncelikle allah kavuştursun tatlım işin başı sadece sabır bende 335 kısa dönem asker bekliyorum bizim topiğimizde takılabilirsin tecrübeli arkadaşlarım ve ben sana yardımcı olup kafanın dağılmasını sağlayabiliriz...üzülme ve sakın ağlama askerini yollarken aklı sende kalmasın olurmu kavuşacağınız günün hayalini kur 155 den şafak attığında her gün ona daha bir yaklaştığına inandır kendini işin ucunda kavuşmak var unutma herşeyden önce sabır gerekiyor canım...

evet öyle ama işte bende bizim ayrı bir yerimiz olsun istedim..ne güzel sizin bitiyo.benle aynı dönem duygularını paylaşıcak kişiler arıyorum..ama galiba yalnızım..neyse darısın 337. lerin başına artık ne diyim..

Aynı durumdayız 1 aralık sevgılım teslım hemde kayseriye komando olarak gıdıo hemde uzun donem coook özleyecegım onu napcam nası gececek zamn bılmıorum :59: bizde farklı sehırlerdeyız ama asla aynı sey deıl askerlıkle ufff uffff :43:

Allah kavuştursun hepinizi şimdiden.
Sıkmayın canınızı ilk günler çok zor ama sonra her yeni gün sizi ona yaklaştırdığı için daha kolay geçiyor.

inş. çabucak gidip gelir sağ salim döner..biliyorum zor olucak ama beklemekten başka ne çare..dua edip sabırla beklememiz lazım..Allah tez zamand kavuşturur inş. üzme kendini..

şimdiden Allah kavuştursun arkadaşlar..
sabırlı olun ve bol bol dua edin
:98:

şimdiden Allah kavuştursun arkadaşlar..
sabırlı olun ve bol bol dua edin
:98:

dua etmekten hayırlısını dilemekten ve sabretmekten başka ne gelir elden..inş. bu günleride atlatıp biz olucaz..hayırlısıyla kısa dönem çıkması hayırlısıyla tek tesellim bu olurdu heralde..

90 / 1,2.3,4lerin topiği var zaten konu tekrarı oluşşşşşşşşşşş tek konuda yazılırsakkk ne daha mantıklı daha anlamlı olurrr:68::68:

evet 337. donem olmyor mu aralık 12 de gıdecek olanlar?ben mı yanlıs bılıyorum kızlar?
cok fazla baslık olmasın hepımız bır baslıkta toplanalım :) daha guzel olur oyle :)
benım erkek arkdasım da 12 aralık ta gıdıyor..
kızlar zaten aralık 1-2-3 sınav tarıhlerı anca 10 aralık aksamı bellı olur nereye gıdeceklerı..

Back
X