2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

selam canlarım
feci bir gömük diş operasyonu geçirdim :gitme:
diş alınırken çektiğim eziyeti kelimelrle anlatamam
eve geldim tam kurtuldum derken ağrılar başladı
özellikle kulak agrım dayanılmazdı çocuk gibi ağladım resmen acımdan:bbo::bbo:
şimdi de yorgan döşek yatıyorum ateş yaptı sıtmalandım donuyorum sanki
ne yirmilik dişmiş ömrümden yirmi sene götürdü sankiakannehir
dua edin de acısı bitsin bir an önce

bu arada beş gün boyunca antibiyotık kullanıcakmışım
tam da bebiş için önemli olan günlere denk geldi
acaba bebiş çalışmalarına bir sorun teşkil eder mifisfisfis
gerci ortada bebiş yok erkenin de erken zamanları sanmam sorun olcagını ama
bu gıdaklama günlerini de kacırmak istemiyorum acıkcası:kedi:
tabi önce kafayı dogrultmak lazım böyle hasta hasta o da zorsırnaşık şey

sermestim çooookkk geçmiş olsun kuzum yaa aynı operasyonu bende geçirdim
ama gittiğim doktorun eli çok hafifti hiç hissetmedim bişi
inşallah çabucak iyileşirsin kuzucum ya :Saruboceq:

selam kızlarr ben geldimm sizi çok özledimmmma.s.
tatildeydim prag yollarını aşındırdık...
buz gibiydi valla dondukta geldik nezle olmuşum ...
valla memleketimizin gözünü seveyim havasına suyuna kurban olduğumun yeri yaw ne şanslıyız...
bebek çalışmalarımız paragda başladı..tamda önemli günlerimize denk geldi inşallah uğurlu gelirde temellerini atabilmişizdir opuyorumnanaktan
sizler nasılsınız???
sermest çok geçmişolsun..bende geçen sene yirmilik dişimi aldırmıştım ama doktorum çok iyiydi .özellikle riskli bir işlem olduğundan çene cerrahına gittim çünkü yirmilik dişi çok zor uyuşan bir diş genelde doktorlar uyuşturamıyor ve acılar içinde aldırıyor.çok geçmişolsun...
ben operasyon sonrası ağrı kesici bile kullanmadım ve 7 dikişim vardı kök çok sorunluydu bende..ama hiç ağrı çekmedim ..şimid bitane daha var aldırmam gereken..

sermestim çooookkk geçmiş olsun kuzum yaa aynı operasyonu bende geçirdim
ama gittiğim doktorun eli çok hafifti hiç hissetmedim bişi
inşallah çabucak iyileşirsin kuzucum ya :Saruboceq:

tesekkur ederım bıtanem aslında oprasyon olmayacak dedı basta kemıge dayanmıyor cekebılırız rahat dedı ama bıturlu uyusmadı sonra bir uystu agzım gözum kaydı yamuldu resmen
ama buna ragmen cok dehsetlı acı hıssettım diş baya kökluymus bıturlu yerınden oynamadı doktor da sasırdı fılmde sorun yok görnuyordu cunku o da gerıldı benm acıma ama nafıle
resmen çene kemıgımden sökmeye calıstı o sırada da yarılma acılma da oldu kanama da cok olunca dıkıs atıldı yanı o kokrtugum operasyondan kurtuldum bastıce cekıcek bıtcek derken basıma daha beterı geldı
cocuklugum dıscılerde gecmıstır hıc de korkmam acıya da dayanıklıyımdır ama bu cok baska bıseydı yahuakannehir

sermest ve mopsy hoşgeldiniz kızlarrropuyorumnanaktan
ikinizde geçmiş olsun ayrıcaa.s.
kız nilüş inşallah bebişin gelir tatilde ohh ne güzel herşeyden uzak kafa dinlemişindir :icecream:
rejim nasıl gidiyor bu arada:smiley-cool:

hoşbulduk vildoş..naber...diyete devammı..??ben tatilde kabız oldum kız 1 haftadır çatlıcam nerdeysekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..çok şişim..tabi 1 kg almış gözüküyorum bakalım haftaya belliolcak aldımmı diye..ama diyete yine başladım..tatili saymıyorum artık şimdi düzenime döndüm yine...

sermest çok geçmişolsun..bende geçen sene yirmilik dişimi aldırmıştım ama doktorum çok iyiydi .özellikle riskli bir işlem olduğundan çene cerrahına gittim çünkü yirmilik dişi çok zor uyuşan bir diş genelde doktorlar uyuşturamıyor ve acılar içinde aldırıyor.çok geçmişolsun...
ben operasyon sonrası ağrı kesici bile kullanmadım ve 7 dikişim vardı kök çok sorunluydu bende..ama hiç ağrı çekmedim ..şimid bitane daha var aldırmam gereken..

canım güya buradakı en iyi yer diye gittim hakkını da yıyemem gerci iyiydi
özellıkle diş hastanesı gibi bir klinik aradım basıma gelebıleceklerden ötürü
ama diş sorun cıkartınca doktor da endıselndı bıraz sanırım ondan acıyı bolca hıssettım
aman evlerden ırak diş agrısı oy oyy
praga gıtmeyı ben de cok ıstıyorm ıns bebıs gelmstır prag hatırası olarak tatlım

divinitym canım saolasın gecmıs olsn dıleklerın ıcın
şu coklu alımı bı ögrenemedm he:kedi:

kızlar antibıyotık konusunda yorum yapmamısınız ne dıyorsunuz bebs calısmalarına devam edebılırım dıymı gönul rahatlıgıyla:utangac:

ama diş sorun cıkartınca doktor da endıselndı bıraz sanırım ondan acıyı bolca hıssettım
praga gıtmeyı ben de cok ıstıyorm ıns bebıs gelmstır prag hatırası olarak tatlım

kızlar antibıyotık konusunda yorum yapmamısınız ne dıyorsunuz bebs calısmalarına devam edebılırım dıymı gönul rahatlıgıyla:utangac:
benneyaptımkicanım bilmemki antibiyotikler hamiş kalınca zararlı ama çalışmaya zararı olurmu hiç duymadım:uhm:

hoşbulduk çitosum.inşallah gelmiştir canım hepimiz için istiyorum bunu gerçekten....
kafa dinledik ama yoruldukta heryeri gezdik dona dona...çok soğuktu yaw nben öyle soğuk görmedim.ve karda yağmamış daha iğneliyordu resmen...daha fazla kalamazdım valla çok şükür döndük...güzel yerler ama yaşanmaz bana göre tabi...alışan alışıyor...heryer domuz eti bişide yiyemiyosun bize göre değil..
diyet dediğim gibi acayip şişim düzenim bozuldu..orda bişi yiyemedik ama yinede aç kalmamak lazım mecburen pizza ve patatez gitti arada....pizzada biberlii ..zaten sucuk sosis domuz:):)
saçma menülerim vardı oyüzden düzen altüst oldu ama başladım yine dünden itibaren..diyete devam ediyorum hemen ipleri dizginledim:)

divin sen bugünmü başlıycan meryem suresini okumaya:1rolleyes:
meryem suresinimi okuyacaksınız tavsiye ederim çok faydası oluyor ben onun sayesinde bu ay adt oldum gece okudum dua ettim yattı sabah kalktım 1 saat sonra falan adt oldum inanamadım rabbim dualarımı kabul etti mucize gibiydi 12 gündürde devam ediyorum okumaya 41 gün okunması gerekiyormuş

geçmişolsun canım 1haftada iyileşirsin...
antibiyotik konusunda içmek zorundasın iltahap olmaması için..bence bebek çalışmalarına devam et ..çünkü bende içtim nezle olunca...hamile değiliz ki daha diye düşündüm kendi kendime....

hoşbulduk vildoş..naber...diyete devammı..??ben tatilde kabız oldum kız 1 haftadır çatlıcam nerdeysekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..çok şişim..tabi 1 kg almış gözüküyorum bakalım haftaya belliolcak aldımmı diye..ama diyete yine başladım..tatili saymıyorum artık şimdi düzenime döndüm yine...
iyilik canım ne olsun
diyete devam ama spor yapasım yok malesef
o zamanda fazla etkili olmuyor sadece diyet
bende bu hafta sindirim sorunu yaşıyorum
güya müsli aldım ters tepki yaptı kaydirigubbakcemile3
haftaya 2 kilo verecem diye bide iddaya girdim iyimi
nasıl edecemde vereceksem ha gayret
bisikletin tepeye çıkmaya mecburum artıkın :delphin:

divin sen bugünmü başlıycan meryem suresini okumaya:1rolleyes:

haftaya başlarım citos bu hafta vildan evde aşı olduya bugün okula gitmedi
başımda dikiliyo evcilik oynayalım diye
aynı anasına çekmiş uylak yapıştımmı bırakmıyo o okuldayken rahat rahat sakin kafayla okurum yerimseniben

Son düzenleme:
hoşbulduk çitosum.inşallah gelmiştir canım hepimiz için istiyorum bunu gerçekten....
kafa dinledik ama yoruldukta heryeri gezdik dona dona...çok soğuktu yaw nben öyle soğuk görmedim.ve karda yağmamış daha iğneliyordu resmen...daha fazla kalamazdım valla çok şükür döndük...güzel yerler ama yaşanmaz bana göre tabi...alışan alışıyor...heryer domuz eti bişide yiyemiyosun bize göre değil..
diyet dediğim gibi acayip şişim düzenim bozuldu..orda bişi yiyemedik ama yinede aç kalmamak lazım mecburen pizza ve patatez gitti arada....pizzada biberlii ..zaten sucuk sosis domuz:):)
saçma menülerim vardı oyüzden düzen altüst oldu ama başladım yine dünden itibaren..diyete devam ediyorum hemen ipleri dizginledim:)
domuz etimi öğkkkkkkafamçokkarıştıyabancı ülkeye gitmeninde en kötü yanı bu olsa gerek ne yediğini içtiğini bilmiyon:sinifsinif:benim diyet tam gaz devam pazartesi spor kulübüne başlıyom nilüş daha çabuk kurtulmam lazım şu kilolardan 2 ayım kaldı çalışmalara başlamaya:kedi:

haftaya başlarım citos bu hafta vildan evde aşı olduya bugün okula gitmedi
başımda dikiliyo evcilik oynayalım diye
aynı anasına çekmiş uylak yapıştımmı bırakmıyo lülülülülülü o okuldayken rahat rahat sakşn kafayla okurum yerimseniben

canım gece yatmadan yada sabah namazına kalkıp okuyabilirsin 7 sayfa falan ihmal etme canım çok faydasını gören var canlı şahit olarak ben varım

meryem suresinimi okuyacaksınız tavsiye ederim çok faydası oluyor ben onun sayesinde bu ay adt oldum gece okudum dua ettim yattı sabah kalktım 1 saat sonra falan adt oldum inanamadım rabbim dualarımı kabul etti mucize gibiydi 12 gündürde devam ediyorum okumaya 41 gün okunması gerekiyormuş

kız biz hamilelik için okuycaz
gerçi önce adet olalımda şu kürlere başlayalım hayırlısıyla
sen devam ediyomusun incire

2010 da hamile değilde anne olmak istiyorum...okadar umutluyum ki bundan...allahım ne olur duy sesimizi..yavrularımız yolla bize hayırlısı ile...:(((

bende bugün başlıyım o zaman 4444 tefriciyede okuyom az bişi kaldı inşallah rabbim dualarımızı kabul eder:Saruboceq:

Back
X