bende civanperçemi karışık bitki çayı içiyorum bana aferin yokmu :gitme:kaydirigubbakcemile3eferim çocumm devam et kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende civanperçemi karışık bitki çayı içiyorum bana aferin yokmu :gitme:kaydirigubbakcemile3eferim çocumm devam et kaydirigubbakcemile3
fisfisfissenin kilon iyi cnm hemde bayağıı iyi benim boy 1,65cm kilo 80 yuhhhakannehirakannehirbananormal canım yani çevremdekilere göre öylebence biraz var fazlalık 160 boy 56 kilo zemuszemus glukofen kullanmadım glukopahe mı ne ondan vermişti oda benim şekerim düşürüyo yerlerde sürünüyom doyma bilmiyom zayıflatacan kilo akırım onu içsem
sanada aferim cnm kaydirigubbakcemile5ben hiç kullanmadım onu nasıl içiyon yani günde kaç kere içiyon cnmCADIARZUbende civanperçemi karışık bitki çayı içiyorum bana aferin yokmu :gitme:
adetin 5. günü başlıyon cnm ilkinde 15 gün kullanıyon adet oluktan sonra ikinciye adetine 10 gün kala 7 gün tekrar içiyon a.shg divinty bende başlıca soğana inş adtin kaçıncı günü başladın ben bugün oldum 6 ayın sonunda![]()
bilmiyom canım bende anlamadım herkese iyi geliyor bana yaramıyorfisfisfissenin kilon iyi cnm hemde bayağıı iyi benim boy 1,65cm kilo 80 yuhhhakannehirakannehirbana
alla alla kan şekerini düzenliyor daha bu ilaç sende niye öle ettiki anlamadımfisfisfis
günde 1 kere sabahları aç karnına içiyomsanada aferim cnm kaydirigubbakcemile5ben hiç kullanmadım onu nasıl içiyon yani günde kaç kere içiyon cnmCADIARZU
merhaba kumsalcım hoşgeldin a.s.merhaba kızlar bende 2010 da allahın izniyle hamile kalmak istiyorumm benide aranıza alırmısınız
citosum allah sabır varsin canım dilerimm bu sefer kucaklarsın bebiğinii
canım hoşgeldin sende ŞenizBENDE BENDE BENDE hayırlı olsun çitosum benide alın aranıza bugünlerde psikolojim bebek yüzünden cok bozuk kafaya takmayayım diyorumama olmuyo cevremde herkes hamile kıskanmıyorum allah herkese versin kimssenin kucagını bos bırakmasın ama olmuyooooooooooo içim cız ediyo kac tane dr gittimse bişe yok dogal yolla hamile kalabilirsin diyo dua edin banada
bendemi kullansam acaba ne içindi cnm bu pko içinmigünde 1 kere sabahları aç karnına içiyom
ben çok umutluyum cnm gerçekten 2010da hamile patlaması olucak burdakaydirigubbakcemile3canım benimde görümcem hamile allah bizede verir inş ben cıkıyom simdi ugrarım gene
hoşbulduk şekerim bensiz olmazdı tabiki kaydirigubbakcemile3hoşgeldin cnm benim Şeniz
sensiz topik olurmu kankim eccik kilo verdik şimdide sıra bebişe geldi dimi delikafadulden
soğan kürüne bende çalışmalara başladımda içecem cnm biliyosun serdara hamile kaldımda soğan ve incir kürü kullanmıştım şifa allahtan sebeb oldu işte inşallah sanada fayda eder :Saruboceq:hadi git gel cnm bekliyom vereliniortak
-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3eferim çocumm devam et kaydirigubbakcemile3
hg divinty bende başlıca soğana inş adtin kaçıncı günü başladın ben bugün oldum 6 ayın sonunda![]()
merhaba kumsalcım hoşgeldin a.s.
sağol cnm rabbim hepimize hayırlısıyla versin inşallah :Saruboceq:
sen kendinden bahsedermisin cnm ne zamandır istiyon bebiş CADIARZU
aldık gitti cnm sende geç şöyle yerini seç bakam:lepi:
benim bildiğim adtliyken başlanıyor CADIARZUhoşbuldum sulezehracım Şeniz
adetliykenmi başlanıyomuş canım
onu bilmiyodum işte
neyse adetim düzenli gelirse eğer 10 gün var adetime
bende o zaman başlarım şutarafagitti
pko için canım hemde hormonları düzenliyormuş yerimsenibenbendemi kullansam acaba ne içindi cnm bu pko içinmi![]()
geldinmi cnm nasılsın bakalım Şeniznasıl geçti hafta sonunhoşbulduk şekerim bensiz olmazdı tabiki kaydirigubbakcemile3
-tatlicadiarzu-
hoşbuldum sulezehracım Şeniz
adetliykenmi başlanıyomuş canım
onu bilmiyodum işte
neyse adetim düzenli gelirse eğer 10 gün var adetime
bende o zaman başlarım şutarafagitti
herkese slm ben kısa bir süre önce doğumuma 10 gün kala bebeğimi kaybettim :gitme:
ve şubat ayına kadar hamilelik yasak bana şubat ayında tekrar bebek çalışmalarına başlıycaz hayırlısıyla :Saruboceq:bu zaman zarfında benim gibi bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar burada paylaşımlarda bulunabiliriz birbirimize destek olabiliriz :dance:herkesi bekliyorumvereliniortak
vale... kumsal naber ..hoşgeldiniz a.s.a.s.