• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

ohh maşalahh allah bağışlasın canımm sağlıklı uzun ömürler nasip etsin kuzucuğuna
anladım canım bendede oluştu prolaktin sorunu ama evli değildim o zaman dostinex kullanmıştım galiba umarım herşey yoluna girer ve minik kuzunuda müjdelersin bize:Saruboceq:

malesef canım ben bütün isteğimle çabalarken bazı doktorlar olaya çok yüzeysel sıradan görebilyormuş bunu anladım geç oldu ama ders aldım çok şükür bende memnunum şimdi doktor çok öenmli bence bu konuda sen kime gidiyorsun canım

merhaba canım hoşgeldin sorunun neydi inşallah ikinci kez anne olursunn aminnn
evet cnm dktru iyi seçmek lazım a.s
ben uşakta oturuyorum cnm beyhan tevfik;e gidiyorum çok ilgileniyor sağolsun:delphin:

sevgili kumsal bir sorun varmı bilmiyorum. 2009 ocakta kimyasal gebelik yasadım, bir süre ara verdik. 3 ay önce yeniden denemeye başladık. Benim sorunum yaşla. 37 yaşındayım zamanım dolmak üzere.10 yaşında bir oğlum var. Kardeş onun isteği zaten, yoksa biz ikinci çocuk düşünmemiştik. Kısaca yaş faktörü ürkütüyor beni. Sanırım geç kaldım.

sevgili kumsal bir sorun varmı bilmiyorum. 2009 ocakta kimyasal gebelik yasadım, bir süre ara verdik. 3 ay önce yeniden denemeye başladık. Benim sorunum yaşla. 37 yaşındayım zamanım dolmak üzere.10 yaşında bir oğlum var. Kardeş onun isteği zaten, yoksa biz ikinci çocuk düşünmemiştik. Kısaca yaş faktörü ürkütüyor beni. Sanırım geç kaldım.

:bbo: bizim yaşlarda gidiyor malesef
yaş ilerledikçe tabiki dahada zorlaşıyor hamile kalmak akannehir

Son düzenleme:
h.g canım hhiçbişey için geç kalmış sayılazsın rabbim verdikten sonra inş olur canım

merhaba klızlar bende ilk bebeğimi istiyorumm pcoluyummm kiloluyummm yumurtlama sorunum var serophene kullanıyorum dr 3 aylık tedavi verdi bilmıyorum kalabilcemmi bende glucophage kullandım ama hiç kilo veremedim citos2903 sen nasıl verdinn o kadr kiloyu bana hiç etki etmedi

Merhaba kızlar bende geldim :) ilk çocuğumu istiyorumm inş bütün dileklerimiz olur

merhaba klızlar bende ilk bebeğimi istiyorumm pcoluyummm kiloluyummm yumurtlama sorunum var serophene kullanıyorum dr 3 aylık tedavi verdi bilmıyorum kalabilcemmi bende glucophage kullandım ama hiç kilo veremedim citos2903 sen nasıl verdinn o kadr kiloyu bana hiç etki etmedi

hoşgeldiniz kızlar a.s.a.s.
umarım güzel paylaşımlar dostluklar kurarız :1hug:

beloş ablamda gelmiş hoşgeldin ablam naber Şeniz
geçmiş bayramın mübarek olsun
kızma kardeşine elimi öpmeye gelmedi diye geldim evde yoktunuz :kedi:-tatlicadiarzu-

morelini bozma cnm senin yaşında ne var önemli olan yumurtluyor olman inşallah kalırsın yerimseniben

merhaba pembe patik sende aramıza hoşgeldin cnma.s.
ben bu kiloyu şöyle verdim 1,5 aydır diyet ve spor yapıyorum cnm hamur işi tatlı tuzlu yağlı ne varsa hayatımdan sildim sebze ve meyva ağırlıklı besleniyorum şuan günde 1 saatten fazla koşu bandımda yürüyorum sonuç 10 kg verdim tek başına ilacın etkisi yok cnm kendimde çabalıyorum bebiş içinkaydirigubbakcemile5

hoşbuldum hayatımmsağol umarımm dedğin gibi ii kaynaşırız değişik görüşlerr faydalı bilgiler almak çok güzel valla ben bu sitede çok şeyler öğrendimm

Şeniz inşallah cnm
ben eminim daha birçok şey paylaşacaz alkisalkisalkis

merhaba ysmin hoşgeldin a.s.
inşallah cnm :Saruboceq:
sen ne zamandır istiyon cnmCADIARZU

Saol cnm hoşbuldum 27 ocak da düşük yaptım, hap kullanıyodum bıraktım ... 2 aydır adetlerim düzensizleşti ayda 2 kere oldum.. en son 11 kasımda oldum heralde düzene girdi şimdi bu ayda regl oluyum doktora gıdicem kontrollü bi şekılde gebe kalmak istiyorum inş...........:CüvCüv:

[

merhaba pembe patik sende aramıza hoşgeldin cnma.s.
ben bu kiloyu şöyle verdim 1,5 aydır diyet ve spor yapıyorum cnm hamur işi tatlı tuzlu yağlı ne varsa hayatımdan sildim sebze ve meyva ağırlıklı besleniyorum şuan günde 1 saatten fazla koşu bandımda yürüyorum sonuç 10 kg verdim tek başına ilacın etkisi yok cnm kendimde çabalıyorum bebiş içinkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

hb cnm ooo sen baya bi diyettesinn bana dedi dr bu kilonuda etkileycek ama benim daha çok şekerr li gıdalar cnm istiyo anlamadım bendee klomen kullandınmı sen

geçen gün rüyamda üçüzlerim olmuştu çok mutluydum zemuszemus :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

bendede bekarlığımdan beri var prolaktin yüksekliği
hatta kızımı sütten keseli 7 sene oldu ama süt üretimim daha durmadı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilk bebeğin normal yollamı oldu canımm
Merhaba kızlar bende geldim :) ilk çocuğumu istiyorumm inş bütün dileklerimiz olur
merhaba canım hoşgeldin inşallah sende hamiş kalır kucaklarsın bebişini aminnnn
evet cnm dktru iyi seçmek lazım a.s
ben uşakta oturuyorum cnm beyhan tevfik;e gidiyorum çok ilgileniyor sağolsun:delphin:
kesinlikle,hayırlsı olsun citoşumm inşallah hamile kalıp sağlıkla tamamlayıp kucaklarız bu yaramazları:Saruboceq:
canım sakın yaş geçiyor diye endişeye kapılma sakin ol benim bir ablam var kk çok severim kendisini onunda daha önce düşükleri oldu ve yaşıda yanılmıyorsam39 falandı
şu günlerde minik oğluşunla ilgilenmekle meşgull yani diyeceğim o hep inandı bebişini kucaklayacağına hiç stres yapmadı ve doğal yolla hamile kaldı ürkmeye gerek yok hep pozitif ol allah büyükk bol bol dua edelim rabbim geri çevirmez inşallahhhopuyorumnanaktan

merhaba canım sende hoşgeldin aramıza inşalah tedavin olumlu bir şekilde sonuçlanır :Saruboceq:

Back
X