inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım :uhm:divin beni duygulandırdın kızzsenağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım :uhm:divin beni duygulandırdın kızzsenağlama
inşallah bu sefer bi bakmışsın gelmiş miniğin bellimi olursüprizzzzz
ohhh bitti oku oku geçmişi bitiremedim yavv maşallah yazmışsınızda yazmışsınız
kız divi eminim gelmişsindir bayramda biz bende bekledim bekledim vildanın parasını çikolatasını hazırladım geç kaldınız evden çıkmak zorunda kaldım-tatlicadiarzu-
kız vale anlattığın doğrumu inanmıyorum akannehirya anam ne fantazisi bunlar sapıklıktan başka bişey değil yav millet kırmış kafayıkafamçokkarıştı
çitos bende vereceğim canım kiloları kız nerdeyse benim kiloma geldin maşallah ay dur seninle yarışa çıkayım ben aman vazgeçtim kız sendeki bu azim oldukça senin eline su bilem dökemem ben:kedi:
ay yazmam bitsinde divicimin doğum hikayesini okucam bayılıyorum doğum hikayelerine
aminnnn :Saruboceq:izmirde ezan kunuyor ayy içimden geldi nasıl dua ettim hepimiz için rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere divinin doğum hikayesi gibi güzel hikayeler yazmayı nasip etsin bizlere diviyede ikinciyi yazmayı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiin
ablam nasılsın ben depresyondayım canım cok sıkkın bugünlerdemafoldumbenevet abla dogru bugün internetten haberlere baktım tarsusta olmus bu olay cok güldüm paylasayım dedimohhh bitti oku oku geçmişi bitiremedim yavv maşallah yazmışsınızda yazmışsınız
kız divi eminim gelmişsindir bayramda biz bende bekledim bekledim vildanın parasını çikolatasını hazırladım geç kaldınız evden çıkmak zorunda kaldım-tatlicadiarzu-
kız vale anlattığın doğrumu inanmıyorum akannehirya anam ne fantazisi bunlar sapıklıktan başka bişey değil yav millet kırmış kafayıkafamçokkarıştı
çitos bende vereceğim canım kiloları kız nerdeyse benim kiloma geldin maşallah ay dur seninle yarışa çıkayım ben aman vazgeçtim kız sendeki bu azim oldukça senin eline su bilem dökemem ben:kedi:
ay yazmam bitsinde divicimin doğum hikayesini okucam bayılıyorum doğum hikayelerine
vale yafrii sende az değilsin hee nerden buluyon böyle haberleri :jeyyar:
canım senin elinden gelen bişey yok benim bir tanıdığın olmuştu aynı ama onun mr çekilmişti dr kesinlkle aldırcaksın dedi aldırmadı ve gayet sağlıklı bir bebek seninkinin demekki mrü o kadar sen kendini suçlama canımbende anlatayım kendimi 18 aylık evliyim babasına cok düşkün bi kızdımm ve evlendikten sonra hemen sırf babama torun vermek için cok istedim bebişim olsun diye ama olmadı babam benim bebegimi görmededn kanserden vefat etti cok cırpındım ama olmadı sonra onun acısını yavrumla kapatmak istedim olmadı önerilen ne kadar dr varsa gittim hiç bi sorun cıkmadı psikolojik dediler cok yıprattım kendimi sonra hersey allahtan deyip bıraktım bebek işini sonra sogan kürünü yaptım ve hamile kaldım. hamile kaldıgımı bilmeden sag kasık agrısında dayanamayıp acile gittik eşimle dr apandist süphesi var dedi tahlil istedi gebelik varmı dedi ben yok dedim olmuyo dedim esim o anda gözümün içine bi baktı ki anlatamam o zaman röntgende isticem dedi tamam dedim. eşimin röntgen kapısında önüme gecipte askım girme ya bebek varsa dedi yok olmuyo işte sende biliyosun dedim ne olur girme diye 5 defa dedi o anı hiç unutamıyorum veeeeeeeeeeeee cektirdim bebegimi kendi ellerimle katlettimmsenağlamasenağlamaveeeeeeeeeeeeee adet günüm geldi olmadım dedim misafirim coktu cok zorlanmıstım herhalde stresten olmadım dedim bekledim 5 günün sonunda kayınvalidemin zoruyla test yaptım pozitifdi cift cizgi cıkınca herkes sevindi ben röntgen dedim ne olacak ya bebegime bişe olduysa ve kortugum basıma geldi kanamam basladı kan degerlerim hızla düştü ve bebegimi kaybettim belkideeeeeee bana küstü onu cok sevmediğimi düsünüp bıraktı beni belkide haykırdı ben burdayım yapma anne diye babasıyla dillendi hala affedemiyorum kendimi neden yaptım bebgim vardır diye ilaç bile içmeyen ben röntgen kapısının önünden bile gecmeyen ben neden yaptım allaha sıgınıyorum umarı annesini cennetten kokluyodur meleğimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
kıyamam ben sana ağlama kız benide ağlatıyorsun o bebeğin kısmeti yokmuş güzelim nasip değilmiş rabbim öle takdir etmiş kendini suçlama olacağın önüne geçilmiyor doktor banada düşük tehliken var dedi ve 3 ay hiç kalkmadan yattım bir bardak bile kaldırtmadılar çok dikkat ettim ama ne oldu sonuç hüsran yani bu bizim için bir imtihan canım sakın kendini suçlama yeni umutlar bizi bekliyor valecimŞenizbende anlatayım kendimi 18 aylık evliyim babasına cok düşkün bi kızdımm ve evlendikten sonra hemen sırf babama torun vermek için cok istedim bebişim olsun diye ama olmadı babam benim bebegimi görmededn kanserden vefat etti cok cırpındım ama olmadı sonra onun acısını yavrumla kapatmak istedim olmadı önerilen ne kadar dr varsa gittim hiç bi sorun cıkmadı psikolojik dediler cok yıprattım kendimi sonra hersey allahtan deyip bıraktım bebek işini sonra sogan kürünü yaptım ve hamile kaldım. hamile kaldıgımı bilmeden sag kasık agrısında dayanamayıp acile gittik eşimle dr apandist süphesi var dedi tahlil istedi gebelik varmı dedi ben yok dedim olmuyo dedim esim o anda gözümün içine bi baktı ki anlatamam o zaman röntgende isticem dedi tamam dedim. eşimin röntgen kapısında önüme gecipte askım girme ya bebek varsa dedi yok olmuyo işte sende biliyosun dedim ne olur girme diye 5 defa dedi o anı hiç unutamıyorum veeeeeeeeeeeee cektirdim bebegimi kendi ellerimle katlettimmsenağlamasenağlamaveeeeeeeeeeeeee adet günüm geldi olmadım dedim misafirim coktu cok zorlanmıstım herhalde stresten olmadım dedim bekledim 5 günün sonunda kayınvalidemin zoruyla test yaptım pozitifdi cift cizgi cıkınca herkes sevindi ben röntgen dedim ne olacak ya bebegime bişe olduysa ve kortugum basıma geldi kanamam basladı kan degerlerim hızla düştü ve bebegimi kaybettim belkideeeeeee bana küstü onu cok sevmediğimi düsünüp bıraktı beni belkide haykırdı ben burdayım yapma anne diye babasıyla dillendi hala affedemiyorum kendimi neden yaptım bebgim vardır diye ilaç bile içmeyen ben röntgen kapısının önünden bile gecmeyen ben neden yaptım allaha sıgınıyorum umarı annesini cennetten kokluyodur meleğimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
izmirde ezan kunuyor ayy içimden geldi nasıl dua ettim hepimiz için rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere divinin doğum hikayesi gibi güzel hikayeler yazmayı nasip etsin bizlere diviyede ikinciyi yazmayı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiin
canım kendini suçlama nerden bilecektin böyle olacağınıbende anlatayım kendimi 18 aylık evliyim babasına cok düşkün bi kızdımm ve evlendikten sonra hemen sırf babama torun vermek için cok istedim bebişim olsun diye ama olmadı babam benim bebegimi görmededn kanserden vefat etti cok cırpındım ama olmadı sonra onun acısını yavrumla kapatmak istedim olmadı önerilen ne kadar dr varsa gittim hiç bi sorun cıkmadı psikolojik dediler cok yıprattım kendimi sonra hersey allahtan deyip bıraktım bebek işini sonra sogan kürünü yaptım ve hamile kaldım. hamile kaldıgımı bilmeden sag kasık agrısında dayanamayıp acile gittik eşimle dr apandist süphesi var dedi tahlil istedi gebelik varmı dedi ben yok dedim olmuyo dedim esim o anda gözümün içine bi baktı ki anlatamam o zaman röntgende isticem dedi tamam dedim. eşimin röntgen kapısında önüme gecipte askım girme ya bebek varsa dedi yok olmuyo işte sende biliyosun dedim ne olur girme diye 5 defa dedi o anı hiç unutamıyorum veeeeeeeeeeeee cektirdim bebegimi kendi ellerimle katlettimmsenağlamasenağlamaveeeeeeeeeeeeee adet günüm geldi olmadım dedim misafirim coktu cok zorlanmıstım herhalde stresten olmadım dedim bekledim 5 günün sonunda kayınvalidemin zoruyla test yaptım pozitifdi cift cizgi cıkınca herkes sevindi ben röntgen dedim ne olacak ya bebegime bişe olduysa ve kortugum basıma geldi kanamam basladı kan degerlerim hızla düştü ve bebegimi kaybettim belkideeeeeee bana küstü onu cok sevmediğimi düsünüp bıraktı beni belkide haykırdı ben burdayım yapma anne diye babasıyla dillendi hala affedemiyorum kendimi neden yaptım bebgim vardır diye ilaç bile içmeyen ben röntgen kapısının önünden bile gecmeyen ben neden yaptım allaha sıgınıyorum umarı annesini cennetten kokluyodur meleğimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
izmirde ezan kunuyor ayy içimden geldi nasıl dua ettim hepimiz için rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere divinin doğum hikayesi gibi güzel hikayeler yazmayı nasip etsin bizlere diviyede ikinciyi yazmayı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiin
selam kızlar topiğiniz ayırlı ugurlu 2010 bereketli bir yıl olsun size mazimi anlatmak istedim bir umut olsundiye hiç bir zaman karamsarlığa ugramayın 5buçuk sene evliyim ve artık bebişimiz yolda allah nasipederse 6sniemizde cekirdek ailemiz oluşacak
kızlar bende pcos hastasıyım kilo tüy ve adet düzensizliği yaşadım çok özel drlara hastaneler gitiim senin cocuğun olur deyip hiç bir ilaç vermeden hep eve yolladılar sonunda işten ayrılıp bu işin peşine düşcem dedim ve ayrıldım işten balırköyde kadın doğum devlaet hastanesinin inferlite bölümüne başladım smer hormın testleri spermanalizi rahimfilmi hepsi yapıldı ve temiz cıktı sadece yumurta gelişmiyordu 4 ay klomen tedavizsi görsüm ve allahıma allahım sen bebişimiz hayırlı zamnda ver diye hep dua etttim son ay klomenle birlikte bal tarcın ve cörek otu karışımıda yedim sabahları birer adet incir yedim faydası oldumu bilmiyorum ama adetime bir gün kala bebişimin varlığından haberdar olduk allahım burda tüm isteyen arkadaşlarımızın hayırlı zamanda gönüllerine göre ver yarabbim
bende anlatayım kendimi 18 aylık evliyim babasına cok düşkün bi kızdımm ve evlendikten sonra hemen sırf babama torun vermek için cok istedim bebişim olsun diye ama olmadı babam benim bebegimi görmededn kanserden vefat etti cok cırpındım ama olmadı sonra onun acısını yavrumla kapatmak istedim olmadı önerilen ne kadar dr varsa gittim hiç bi sorun cıkmadı psikolojik dediler cok yıprattım kendimi sonra hersey allahtan deyip bıraktım bebek işini sonra sogan kürünü yaptım ve hamile kaldım. hamile kaldıgımı bilmeden sag kasık agrısında dayanamayıp acile gittik eşimle dr apandist süphesi var dedi tahlil istedi gebelik varmı dedi ben yok dedim olmuyo dedim esim o anda gözümün içine bi baktı ki anlatamam o zaman röntgende isticem dedi tamam dedim. eşimin röntgen kapısında önüme gecipte askım girme ya bebek varsa dedi yok olmuyo işte sende biliyosun dedim ne olur girme diye 5 defa dedi o anı hiç unutamıyorum veeeeeeeeeeeee cektirdim bebegimi kendi ellerimle katlettimmsenağlamasenağlamaveeeeeeeeeeeeee adet günüm geldi olmadım dedim misafirim coktu cok zorlanmıstım herhalde stresten olmadım dedim bekledim 5 günün sonunda kayınvalidemin zoruyla test yaptım pozitifdi cift cizgi cıkınca herkes sevindi ben röntgen dedim ne olacak ya bebegime bişe olduysa ve kortugum basıma geldi kanamam basladı kan degerlerim hızla düştü ve bebegimi kaybettim belkideeeeeee bana küstü onu cok sevmediğimi düsünüp bıraktı beni belkide haykırdı ben burdayım yapma anne diye babasıyla dillendi hala affedemiyorum kendimi neden yaptım bebgim vardır diye ilaç bile içmeyen ben röntgen kapısının önünden bile gecmeyen ben neden yaptım allaha sıgınıyorum umarı annesini cennetten kokluyodur meleğimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
senin ciğerini bilirim ben:jeyyar:yavrııım ağlama ...sizi ağlatmak için yazmadım :teselli:
allahım inşallah herkese yaşatsın bu duyguyu
geçen gün bi topikte doğum hikayemi yazdım ondan sonra tekrar ikinci için çalışmalara başladım yoksa iyice vazgeçmiştim bebekten biliyosunuz
bak kankisini nasılda tanıyo
kitabımı yazarsın sen benim demi citos sırnaşık şey
:teselli:canım morelini bozma inşallah ikincide sorun yaşamazsın:1hug:düşük yapınca düzen bozuluyor cnm benimde ilk düşük yaptığımda 1 kaç ay düzensizleşmişti şimdi iyi ama çok şükür:Saruboceq: doğum yapalı 2,5 ay oldu nerdeyse tekrar adetim oluyor çok şükür buda yumurtladıma işaret
Canım düzenliydi benim ekim le kasım ayın da nedense böyle oldu doktora gittim olabilir dedi bide ben doktor kontrolünde hamiş olmak istiyorum tekrar düşük yaşamak istemiyorum allah korusun çok korkuyorum ondan :çok üzgünüm:
ben zaten iştahlıyım kanki biliyon durumubende öyleyim canım valla hiç sıkıya gelemem
ilk bebeğimin ikiz olma ihtimali çok yüksekti
allaha ne kadar yalvarmıştım allahım tek olsun nolur diye
keşke o zaman ikiz olsaymış birdaha bebek yapmaya çabalamazdım kaydirigubbakcemile3
amin canım inşallah
citos valla sizi iştaha getiriyim daha çok isteyin diye yazdım :1rolleyes:
püf noktam yok cnm biraz inatla alakalı kafama koydummu yaparım divinle beloş iyi bilir benim huyumusırnaşık şeycitosum süpersin ya tebrik ederim seni bende kilo vermek istiyom vermı bir püf noktan
bencede kızlarrr:lepi:
harika canım inşallah rabbim aynı duyguları tekrar yaşatmayı nasip eder
aminnn canım inşallahhhh
inşallah bu sefer bi bakmışsın gelmiş miniğin bellimi olursüprizzzzz
amin cnm:Saruboceq:inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım :uhm:
ben seni geçcem ben seni geçcemdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenohhh bitti oku oku geçmişi bitiremedim yavv maşallah yazmışsınızda yazmışsınız