bende anlatayım kendimi 18 aylık evliyim babasına cok düşkün bi kızdımm ve evlendikten sonra hemen sırf babama torun vermek için cok istedim bebişim olsun diye ama olmadı babam benim bebegimi görmededn kanserden vefat etti cok cırpındım ama olmadı sonra onun acısını yavrumla kapatmak istedim olmadı önerilen ne kadar dr varsa gittim hiç bi sorun cıkmadı psikolojik dediler cok yıprattım kendimi sonra hersey allahtan deyip bıraktım bebek işini sonra sogan kürünü yaptım ve hamile kaldım. hamile kaldıgımı bilmeden sag kasık agrısında dayanamayıp acile gittik eşimle dr apandist süphesi var dedi tahlil istedi gebelik varmı dedi ben yok dedim olmuyo dedim esim o anda gözümün içine bi baktı ki anlatamam o zaman röntgende isticem dedi tamam dedim. eşimin röntgen kapısında önüme gecipte askım girme ya bebek varsa dedi yok olmuyo işte sende biliyosun dedim ne olur girme diye 5 defa dedi o anı hiç unutamıyorum veeeeeeeeeeeee cektirdim bebegimi kendi ellerimle katlettimmsenağlamasenağlamaveeeeeeeeeeeeee adet günüm geldi olmadım dedim misafirim coktu cok zorlanmıstım herhalde stresten olmadım dedim bekledim 5 günün sonunda kayınvalidemin zoruyla test yaptım pozitifdi cift cizgi cıkınca herkes sevindi ben röntgen dedim ne olacak ya bebegime bişe olduysa ve kortugum basıma geldi kanamam basladı kan degerlerim hızla düştü ve bebegimi kaybettim belkideeeeeee bana küstü onu cok sevmediğimi düsünüp bıraktı beni belkide haykırdı ben burdayım yapma anne diye babasıyla dillendi hala affedemiyorum kendimi neden yaptım bebgim vardır diye ilaç bile içmeyen ben röntgen kapısının önünden bile gecmeyen ben neden yaptım allaha sıgınıyorum umarı annesini cennetten kokluyodur meleğimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama