- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
tamam sen yap canım bu işi sana veriyom küsmeee:teselli::1hug:
kaydirigubbakcemile5:lepi: alkisalkisalkis :1rolleyes: :sm_cool: şakkıdı kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam sen yap canım bu işi sana veriyom küsmeee:teselli::1hug:
amin cnm çok sağol:Saruboceq::Saruboceq:hepiniz inşallah aynı anda kalırsınız kızlar
hoşgeldin enkacım a.s.arkadaşlar mehaba.bende yenı geldım benım hıkayemde.4 yıllık evlıyım.3 yıldır korunmuyorum bu yıl tedavıye başladım.ıkı aşılama oldum negatıf.buay tup bebek denedım sonucunu dun aldım malesef negatıf.çok moralım bozuk.eşimdede bendede problem yok 3 embrıyo transfer edıldı.ama sonuç negatıf.allahım ınş herkesın gonlun egöre verır.ınşallah fazla beklemeden kucağımıza alırız.
hamile kalmak isteyen arkadaşların ismini yazıcaz cnm senide ekler divin merak etmeyerimsenibenkızlar umut lıstesı n oluyor bnde gırmk ıstıyorum.
canım senin elinden gelen bişey yok benim bir tanıdığın olmuştu aynı ama onun mr çekilmişti dr kesinlkle aldırcaksın dedi aldırmadı ve gayet sağlıklı bir bebek seninkinin demekki mrü o kadar sen kendini suçlama canım
kıyamam ben sana ağlama kız benide ağlatıyorsun o bebeğin kısmeti yokmuş güzelim nasip değilmiş rabbim öle takdir etmiş kendini suçlama olacağın önüne geçilmiyor doktor banada düşük tehliken var dedi ve 3 ay hiç kalkmadan yattım bir bardak bile kaldırtmadılar çok dikkat ettim ama ne oldu sonuç hüsran yani bu bizim için bir imtihan canım sakın kendini suçlama yeni umutlar bizi bekliyor valecimŞeniz
canım kendini suçlama nerden bilecektin böyle olacağını
onun dünyada yiyecek nasibi yokmuş:teselli:
sen bizimle beraber soğan kürü yap bakarsın yine hamile kalırsın süprizzzzz
allah razı olsun ablacım Şeniz
Canım kendini suçlama kısmet değilmiş sağlık olsun elbet olucak hepimiz alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin özbekcim çok sağol yazdığın için gerçekten umut oluyor bu yazlar hepimize alkisalkisalkisbizim için duanı esirgeme olurmu inşallah 2010 uğurlu gelir kızlar:lepi::lepi:
kızlar hepinize tesekkür ederim destiğinizden dolayı allahıma sıgınıyorum bi gün tekrar yasarım umarım aynı sevinci:Saruboceq:oyyy canımm benim zor bi durum ama bence kendini suçlama kader kısmet böyle yazılmış inşallah tekrar hamile kalırsın :Saruboceq:
aminnnnn inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminn canım sağolll tebrik ederim senide rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahh:Saruboceq:
canım benim inşallah duaların kabul olur temiz kalbinlede bizde meleklerimize en yakın zamanda kavusuruzopuyorumnanaktanŞenizbelenaycım valla buayda sen benim içime doguyorsun önüzdeki ay inşallah minişime arkadaş gelcak tabi herseyden önce allahtan hayırlısı ile canım gönlüm ilk senden yana sonra vildan onra osmaniyede içimden böyle geçiyor valla
Slm kızlar benide alın aranıza bende 4 senelik ewliyim hiç hamile kalamdım pcos nedeniyle ama artık 2010 da hamiş kalmak istiyorum birbirimize dua edelim lütfen....
merhaba bende aranıza katılıyorum,2010da hamile kalmayı istiyorum artık.3 senelik evliyim. Zamanı geldi. Allah inşallah hepimize sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder. Mutlu haberlerimizi burada birbirimizle paylaşırız umarım arkadaşlar. Birbirimizden destek almak,paylaşmak hepimize iyi gelir. opuyorumnanaktan
bende polikistik over var klomen kullandım 50 mm kist oldu şimdi dogum kontrol kullanıyorum.ocakkta aşılama yapacagım
merhaba sudenur aramıza hoşgeldin cnma.s.burda inşallah tedavilerimizi ve sonuçları paylaşıcaz inşallah isteyen herkes 2010 hamile olrak girer seni yazarız cnm merak etme yerimsenibenbenide yazın lütfen
opuyorumnanaktangörüşürüz kumsalcımvereliniortakherkese iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere
slm çakıltaşı hoşgeldin cnma.s.burda umutlarla ve dualarla birbirimize destek olucaz inşallah cnm:Saruboceq:Slm kızlar benide alın aranıza bende 4 senelik ewliyim hiç hamile kalamdım pcos nedeniyle ama artık 2010 da hamiş kalmak istiyorum birbirimize dua edelim lütfen....
slm gripin sende aramıza hoşgeldin cnma.s.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:merhaba bende aranıza katılıyorum,2010da hamile kalmayı istiyorum artık.3 senelik evliyim. Zamanı geldi. Allah inşallah hepimize sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder. Mutlu haberlerimizi burada birbirimizle paylaşırız umarım arkadaşlar. Birbirimizden destek almak,paylaşmak hepimize iyi gelir. opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3iklim sobeee yakaladım seniikaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnm naber Şeniz
sağol bitanem beni kırmadın için geldiğin içinopuyorumnanaktanŞenizdavet ettin saol cnm bi bakıyım dedim hayırlı olsun yeni umutlar doğsun sayende dilerim cnm
sağol bitanem beni kırmadın için geldiğin içinopuyorumnanaktanŞeniz
inşallah cnm bu topiğimizdede bol bol bebişlerimizin haberlerini yazarız inşallah:Saruboceq: