• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

günaydın canım nasılsın annen geliyormuş iyi bari güzel güezel vakit geçirirsiniz
rüyan hayırlıra vesile olsun inşallah güzelmiş gerçekten

çok güzell hep birliktesiniz ne güzel
evet canım muhasebeciyim sağol cicimmm

valecim canım çok sağol ben hipotroidi hastasıyımda ondan sordum ilk başta tsh çok yüksekti 60larda falan şimdi allaha şükürler olsun iyi ama benimk i 4 ün üstünde yine
hastanenin tahlil aralığında sınır 14 tü o yüzden kafam karıştı benimkide tam hatırlamıyorum ama10lu bişeydi şimdi bu iyimi kötümü bebişimin gelişini engellermi
doktor çok iyi dedi 6ay sonrasına kontrol verdi :uhm:

ok canım görüşürzzzopuyorumnanaktan

tamam canım kolay gelsin görüşürz

selma canım hoşgeldin

ben varımmmmkaydirigubbakcemile2

canım benimde pek bilgim yok ama insalla bişey olmaz etkilemezŞeniz

kıslar bende size hikayemi anlatacagım ben gecen sene temmuzda evlendim 22 yasındayım evliliğimin üçüncü ayında bi bebeğimiz olsun istiyorduk artık ama olmadı derken dr gittim dr bana dk hapı verdi üç ay kullan dedi dra güvenemedim bi ay kullandım bidaha kullanmadım üstelik recetede polikistik over yazıyodu benim adt düzensizliğimde yoktu bana göre ama dr adtin duzensiz dedi ve dk hapı verince ben bu böyle olmucak dedim ve tekrar dr arayısına giriştik gecen ay eşim bi dr bulmuş özel yazıhanesine gittim devlet hastanesinde çalışıyor ama özel muayenhanesi vardı muayeneyi orda yapıcak tahlillerimizi hastanede yapıcaktık neyse bu dr benim tüm soru işaretlerime cvp verdi memnun kaldım ve bana ilaç verdi adı parlodel ve dekort bu iki ilacı iç adtin olunca 2.3.yada 4. gününde gel dedi beş altı ay takip edeceğim seni dedi ve ben bu ilaçları içtim adtimi bekliyorum ama olmadım altı gün geçti dedim test yapayım nasılsa yoktur ama yinede yapmak zorundaydım aylık penisilin vuruluyorum romatızma için koruyucu iğne iğnemi vurulmadan öğreneyim sonrada pişman olmayım dedim ve bayram sabahı eşim camiden gelince test yaptım ve sonuç pozitif bugun altı hafta beş günlük olduk

dilerim rabbim sizede nasip eder en kısa zamanda ben kendime tedavi olucam die ona odaklamıstım inanın hiç bişi yapmadım önceleri yumt. gününü takip ederdim ama boş verdim gönlümden hep ablam doğum yapsın ben hamile kalayım diyodum ve öylede oldu kızlar ablam 19 kasımda doğum yaptı benim adt tarihim 22 kasımdı ve ben adt olmadım 27sinde test yaptım

lady canım ben o hastaneye gitmiyorum druda tanımıyorum canım kusura bakma yardımcı olmayı çok isterdim

ee kıslar gecmişi okuyodum ben şimdi geldim amaa siz yoğsunuzzzz
canım bende işten ancak bakıyom :kedi:

kıslar bende size hikayemi anlatacagım ben gecen sene temmuzda evlendim 22 yasındayım evliliğimin üçüncü ayında bi bebeğimiz olsun istiyorduk artık ama olmadı derken dr gittim dr bana dk hapı verdi üç ay kullan dedi dra güvenemedim bi ay kullandım bidaha kullanmadım üstelik recetede polikistik over yazıyodu benim adt düzensizliğimde yoktu bana göre ama dr adtin duzensiz dedi ve dk hapı verince ben bu böyle olmucak dedim ve tekrar dr arayısına giriştik gecen ay eşim bi dr bulmuş özel yazıhanesine gittim devlet hastanesinde çalışıyor ama özel muayenhanesi vardı muayeneyi orda yapıcak tahlillerimizi hastanede yapıcaktık neyse bu dr benim tüm soru işaretlerime cvp verdi memnun kaldım ve bana ilaç verdi adı parlodel ve dekort bu iki ilacı iç adtin olunca 2.3.yada 4. gününde gel dedi beş altı ay takip edeceğim seni dedi ve ben bu ilaçları içtim adtimi bekliyorum ama olmadım altı gün geçti dedim test yapayım nasılsa yoktur ama yinede yapmak zorundaydım aylık penisilin vuruluyorum romatızma için koruyucu iğne iğnemi vurulmadan öğreneyim sonrada pişman olmayım dedim ve bayram sabahı eşim camiden gelince test yaptım ve sonuç pozitif bugun altı hafta beş günlük olduk
mavişim ne güzel süpriz olmuş sana :asigim:inşallah cnm rabbim tekrardan bizede gönderir meleklerimizi:Saruboceq:sanada sorunsuz hamilelik versin rabbim sağ salim kucakla inşallah:Saruboceq::1hug:

dilerim rabbim sizede nasip eder en kısa zamanda ben kendime tedavi olucam die ona odaklamıstım inanın hiç bişi yapmadım önceleri yumt. gününü takip ederdim ama boş verdim gönlümden hep ablam doğum yapsın ben hamile kalayım diyodum ve öylede oldu kızlar ablam 19 kasımda doğum yaptı benim adt tarihim 22 kasımdı ve ben adt olmadım 27sinde test yaptım
kaydirigubbakcemile3ne güzel allah gönlüne göre vermiş dilinin ucundaymış hemencik olmuş:lepi:

Saol cnm bende iyiyim bir taraftan size bakıyorum bir taraftanda evi siliyorum kaydirigubbakcemile2... bir sürü arkadaş katılmış aramıza ne güzel böyle paylaşmak çok iyi geliyor insana yaa :1hug:
sanada kolay gelsin ysmin vereliniortaksen nasılsın cnm iyimisinyerimseniben

kaydirigubbakcemile3ne güzel allah gönlüne göre vermiş dilinin ucundaymış hemencik olmuş:lepi:

evet canım benim büyük süpriz oldu hiç beklemiyodum hatta kızlara yok bu ayda benden umudu kesin diyodum gecen ayda gecikmem olmuştu o yuzden umudum yoktu pek anlamadım hamile oldugumu 16 ay bekledik az beklemedik amaa canım sonunda şükür rabbime fazla aratmadı

çitosum dısarıya çıkacagım o yüzden yazını yeni gördüm canım yine gelirim tamam zayıflama topiğini bıraktınız galiba

bende 2010da hamile olmak istiyorum fakat önce eşimin ameliyat olması gerekiyor:çok üzgünüm:
:teselli:geçmiş olsun nilüfern eşinin nesi var cnm ne ameliyatı olucak:uhm:

evet canım benim büyük süpriz oldu hiç beklemiyodum hatta kızlara yok bu ayda benden umudu kesin diyodum gecen ayda gecikmem olmuştu o yuzden umudum yoktu pek anlamadım hamile oldugumu 16 ay bekledik az beklemedik amaa canım sonunda şükür rabbime fazla aratmadı
:nazar:en ummadık zamanda geliyor lar cnm kafaya takınca olmuyor bi türlü bende iki hamileliğimde hiç beklemiyordum yani beklemiyordum derken hemen olmaz diyordum oldu fakat ömrü kısa oldu malesefmafoldumbeninşallh bu sefer de meleğim bekletmeden gelir ve annesini bırakmaz :Saruboceq:

Back
X