- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
ayy kendimi çok yaşlı hissettimkaydirigubbakcemile3Martta 20 olucam cnm genç anne olmak istiyorum yaaaa
inşallah cnm olursun merak etme alkisalkisalkis
çalışmalara tam gaz devam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kendimi çok yaşlı hissettimkaydirigubbakcemile3Martta 20 olucam cnm genç anne olmak istiyorum yaaaa
ayy kendimi çok yaşlı hissettimkaydirigubbakcemile3
inşallah cnm olursun merak etme alkisalkisalkis
çalışmalara tam gaz devam![]()
tabii şikerim istediğin gayfe ossuunn:içelim:yanlız o elindekini at bakıyım geçen gün bana kızıyordun şimdide sen almışın hımmmm görmiyem bidalmaz:ben bıraktım artık sende bırak gerçektede almıyom artık onu pisss kaka o öğkkk:dilcikar:
:teselli:geçmiş olsun nilüfern eşinin nesi var cnm ne ameliyatı olucak:uhm:
:
bende 23 yaşındayım bir ay sonra 24 olceem zemuszemus
1 yıl 7 ay 26 günlük evliyim :asigim:
yarışmaya istanbuldan katılıyorum diğer yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3
bende 23 yaşındayım bir ay sonra 24 olceem zemuszemus
1 yıl 7 ay 26 günlük evliyim :asigim:
yarışmaya istanbuldan katılıyorum diğer yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3
bu ka detaylı yazma nan :roflol: :roflol: :roflol:
1 yıl 8 ay işte-tatlicadiarzu-
olmaz olm çitos yazmış öle bende onu kıskandım da yazdım :dilcikar:
haydaaaa benim hiç böle kıskançlıklarım olmazdı noldu ki şinci bana durup dururken ladyyyy :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aman aman uzak dur kuzum benden bak sonra bulaşıyo gördün :roflol:
inşallah canımm sağollcanım benimde pek bilgim yok ama insalla bişey olmaz etkilemezŞeniz
ay o isim nerden çıktı yaaakannehirkuzum kusura bakma bi yalnışlık var işin iilginç taraı bende tanımıoyom o ismi kaydirigubbakcemile3töbe töbe nasıl yazmışım anlamadımm:uhm:merhaba kumsal benim adım selma değil CADIARZU
ohh hamarat hatunsun kolay gelsin canım yorulma fazla evet hergün dahada büyüyor topiğimiz:lepi:Saol cnm bende iyiyim bir taraftan size bakıyorum bir taraftanda evi siliyorum kaydirigubbakcemile2... bir sürü arkadaş katılmış aramıza ne güzel böyle paylaşmak çok iyi geliyor insana yaa :1hug:
ne güzel bir hikaye bebişniz süpriz yapmış size tebrik ederim mavi allah tamamına erdirsin kucağına alıp kokusunu duynayı nasip etsin inşallahhkıslar bende size hikayemi anlatacagım ben gecen sene temmuzda evlendim 22 yasındayım evliliğimin üçüncü ayında bi bebeğimiz olsun istiyorduk artık ama olmadı derken dr gittim dr bana dk hapı verdi üç ay kullan dedi dra güvenemedim bi ay kullandım bidaha kullanmadım üstelik recetede polikistik over yazıyodu benim adt düzensizliğimde yoktu bana göre ama dr adtin duzensiz dedi ve dk hapı verince ben bu böyle olmucak dedim ve tekrar dr arayısına giriştik gecen ay eşim bi dr bulmuş özel yazıhanesine gittim devlet hastanesinde çalışıyor ama özel muayenhanesi vardı muayeneyi orda yapıcak tahlillerimizi hastanede yapıcaktık neyse bu dr benim tüm soru işaretlerime cvp verdi memnun kaldım ve bana ilaç verdi adı parlodel ve dekort bu iki ilacı iç adtin olunca 2.3.yada 4. gününde gel dedi beş altı ay takip edeceğim seni dedi ve ben bu ilaçları içtim adtimi bekliyorum ama olmadım altı gün geçti dedim test yapayım nasılsa yoktur ama yinede yapmak zorundaydım aylık penisilin vuruluyorum romatızma için koruyucu iğne iğnemi vurulmadan öğreneyim sonrada pişman olmayım dedim ve bayram sabahı eşim camiden gelince test yaptım ve sonuç pozitif bugun altı hafta beş günlük olduk
allah gönlüne göre vermiş canımm darısı bizlerin başına inşallahh:Saruboceq:dilerim rabbim sizede nasip eder en kısa zamanda ben kendime tedavi olucam die ona odaklamıstım inanın hiç bişi yapmadım önceleri yumt. gününü takip ederdim ama boş verdim gönlümden hep ablam doğum yapsın ben hamile kalayım diyodum ve öylede oldu kızlar ablam 19 kasımda doğum yaptı benim adt tarihim 22 kasımdı ve ben adt olmadım 27sinde test yaptım
inşallah canım rabbim gönlüne göre versin geçmiş olsun a.s.bende 2010da hamile olmak istiyorum fakat önce eşimin ameliyat olması gerekiyor:çok üzgünüm:
bakarsın yine hiç ummadığın zamanda gelir miniğin ama bu sefer çok güzel olucak çitosum allahın izniyle herşeyin hayırlısı olsun sadece inan pozitif ol :Saruboceq::teselli:geçmiş olsun nilüfern eşinin nesi var cnm ne ameliyatı olucak:uhm:
en ummadık zamanda geliyor lar cnm kafaya takınca olmuyor bi türlü bende iki hamileliğimde hiç beklemiyordum yani beklemiyordum derken hemen olmaz diyordum oldu fakat ömrü kısa oldu malesefmafoldumbeninşallh bu sefer de meleğim bekletmeden gelir ve annesini bırakmaz :Saruboceq:
ben hemencecik hamile kalıp sorunsuz doğuracağını sananlardandım :roflol: önceden
hatta 1 ayda 3 kez ertesi gün hapı bile kullandığım oldu![]()
bendee öyle sanıyordum bilseydim hiç korunmazdımmm:çok üzgünüm: