• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

ya ama doktorlar dıyormus adetlıyken gelın dıye yoksa benım ıcın delılık
ben test dısında ultrasonla da bakacak dıye korktuguma tecurbelılere soraym dedım
ama kımse yok zannımca bu konuda fıkır beyan edecek:)

lady olm ne kan vermesi yauuu
alttan muayene etmeyebilir yumurtalıklarının nasıl çalıştığına falan bakıyo adetken gittiğinde

inşallah canım ben de ona yoruyorum ama işte insan sabırsazlandıkca endıselenıyor da bakalım hakkımızda hayırlısı artık
çok haklısın canımmm git için rahat etsinnn bilirim çok zor her ay beklemek:delphin:
heheh mevzu nereden çıkmış onu araştırınca selma canım hoşgeldin yazdığını gördüm
dedim bu selma değil selam olcek galibaa
hatlar ondan karıştı

olsun canım ya bende bütün gün telefonlarla boğuşuyorum kim bilir ne yanlış şeyler yazıyorumdur farkında olmadan
opuyorumnanaktan çok haklısın kuşum hem ay sonu işler çok yoğunnnkafamçokkarıştı
ben test dısında ultrasonla da bakacak dıye korktuguma tecurbelılere soraym dedım

canım adetliyken gidiyorsun 3. günü hem alttan yumurtaların durumuna bakıyor
hem tahlil veriyosun hormonlarına bakıyorr

heheh kanı hormon tahlılı ıcın vercem ya canım lady onu dıyor sanırım
sımdı pasaklım muayene eder mı dıyon sen etmez mı oraası bıraz karısık olmus anlamadm da:)

ben alttan bakıyo diye biliyorum
yumurtalıklarına ve rahmine bakmak için kafamçokkarıştı
ama adetliyken nasıl muayene olunuyo bilmiyorum benneyaptımki
lady olm ne kan vermesi yauuu
alttan muayene etmeyebilir yumurtalıklarının nasıl çalıştığına falan bakıyo adetken gittiğinde

yauuuu sermest hormonlar için test yaptıracak ya kan vericek kafamçokkarıştı
yumurtalıkların nasıl çalıştıklarına nasıl bakıyo :uhm: ultrasonla felan mı alttan muayenle mi laelaelaelaelae

kız bi moral vercegine yangına körükle gidiyon
ya görmesinden de geçtim de hava parcalı bulutluykene nasıl olacak o iş oyy onu içim almıyor hiçmafoldumben

yaa :delphin:
her bi tarafını görücek dohtur mirmirmirmir
kocem bile okkaa içini görmedi :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya görmesinden de geçtim de hava parcalı bulutluykene nasıl olacak o iş oyy onu içim almıyor hiçmafoldumben

canım korkulcak bişi yokki hiç acı falan hisetmiyorsun öyle ap açıkta yatmıyorsun zaten örtü oluyor üstünde sadece kameryı yerlştirken bakmak zorunda kalıyor ve bidaha bakmıyor adetliykende öyle tahmin ettiğin gibi iğrençlik olmuyor zaten olsada bunu bililerek hareket ediyorlar altta havlu kağıt seriyorlar çekincek bişi yokk
ay ne kolay yazdımm ama bende ilk gittiğimde aynı şeyleri yaşamıştımmkaydirigubbakcemile3

bende adetliyken doktor 2.günü gel demiştii ben hiç tahminetmedim alttan muayne ediceğini hemşire geldi lavaboya gitmek istermisin dedi neden dedim biliyosun dimi alttan bakıcak dedi aaa hayır dedimmm neyse lavaboya girdim iycene temizlendim daha sora yatıyosun işte kumsalında sölediği gibi üzerinde örtü oluyo ama oraya çıkınca insan bi kötü oluyoo gözümden yaş gelmişti benim nedenseee bi tuhaf olmuştum sora bişi sokuyoo iğne ucu kadar bir acıı ben kasmıştım biraz sanırım ondan acıdıı bakıyo işte ultrasyonda sölüyo sana sağ tarafın şöyle sol tarafın şöyle die bende hiçbişi çıkmamıştıı
korkulucak bişi yok bencee

kumsalcım muayeneden korkmuyorum daha önce de alttan muayene oldum
benı rahatsız eden adetken muayene olmak kısmıydı
onu da saolasın anlatmısın bıraz ıcım rahatladı
bıze abes gelıyor ama onlar alısmıstır artık herhalde
yine de igrenc ama ya:1ninca:

bende adetliyken doktor 2.günü gel demiştii ben hiç tahminetmedim alttan muayne ediceğini hemşire geldi lavaboya gitmek istermisin dedi neden dedim biliyosun dimi alttan bakıcak dedi aaa hayır dedimmm neyse lavaboya girdim iycene temizlendim daha sora yatıyosun işte kumsalında sölediği gibi üzerinde örtü oluyo ama oraya çıkınca insan bi kötü oluyoo gözümden yaş gelmişti benim nedenseee bi tuhaf olmuştum sora bişi sokuyoo iğne ucu kadar bir acıı ben kasmıştım biraz sanırım ondan acıdıı bakıyo işte ultrasyonda sölüyo sana sağ tarafın şöyle sol tarafın şöyle die bende hiçbişi çıkmamıştıı
korkulucak bişi yok bencee

açıklama için saol nilüferncim..a.s.

yok o konuda ön arastırmamı yapıp bu kadın doktoru bulana kadar canım cıktı zaten
masallah yer gök erkek doktor:)

Back
X