• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

olur cnm yazarız

citos farkındamısın 2009 baya bereketli bi yıl oldu
herkes hamile kaldı
darısı bize inşallah :delphin:
bi sigara yakıyım geliyim :icecream:
hee öyle oldu bana yaramadı ama :gitme:
şansımı 2010da arıycam inşallah mutluluk bu sefer kısa sürmez :delphin:
senin çalışmalar nasıl gidiyor kanki:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kizlar listeyi kim hazirliyo benide yazin 28 aralik
yazdım cnm ilk sıradasın hadi inşallah ilk kalanda sen olursun :Saruboceq:

tavlayı az önce oynadım mars ettim ...karşımdakiler bana tahammül edemiyo hemen kaçıyolar kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kumarbazsın kızım sen tüüü irezilkaydirigubbakcemile3

kanka biliyonmu benim diyet güme gitti
elma sirkesi kapsülüde midemi fena halde bozdu
ne zaman içsem ağrıdan duramıyorum
sağlıklı yollardan kilo vermek varken ben kolayı seçtim oda yaramadı
beni mahveden diyetimi bozan bayram oldu
çok aşırı tatlı yedim
bayramdan sonra toparlarım dedim ama toplayamadım

hee öyle oldu bana yaramadı ama :gitme:
şansımı 2010da arıycam inşallah mutluluk bu sefer kısa sürmez :delphin:
senin çalışmalar nasıl gidiyor kanki:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yazdım cnm ilk sıradasın hadi inşallah ilk kalanda sen olursun :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kumarbazsın kızım sen tüüü irezilkaydirigubbakcemile3

çalışmalar iyi gidiyo
sadece glukofen kullanıyorum başka bitkisel falan bişey denemiyorum canım
adetimi bekliyorumki soğan kürüne başlayım
ondan hemen sonrada incir yapacam
inciride deneyim sonuç alamazsam tekrar doktora gidecem
doktorada gitmeye yüzüm yok
tedavinin ortasında kafama göre tedaviyi bıraktım
arayıp haber bile vermedim ben tedaviyi bıraktım gelmiycem diye :kedi:

ben niye böyleyimmmmm
başladığım bir işi niye bitirmiyorum
çok maymun iştahlıyım ben yaaa :tomato:

kanka biliyonmu benim diyet güme gitti
elma sirkesi kapsülüde midemi fena halde bozdu
ne zaman içsem ağrıdan duramıyorum
sağlıklı yollardan kilo vermek varken ben kolayı seçtim oda yaramadı
beni mahveden diyetimi bozan bayram oldu
çok aşırı tatlı yedim
bayramdan sonra toparlarım dedim ama toplayamadım
eee ben sana dedim o kadar birkerecikle bişi olmaz dedin yedin durmadan genişlettin mideyi demii:mymeka:kanki sözü dinlemeyin burnu mktan çıkmaz tabiisırnaşık şey
ilaçlar zaten mahvediyor insanı bende kullandım zamanında dengemi bozdu töbe bidaha kullanmam:delphin:

çalışmalar iyi gidiyo
sadece glukofen kullanıyorum başka bitkisel falan bişey denemiyorum canım
adetimi bekliyorumki soğan kürüne başlayım
ondan hemen sonrada incir yapacam
inciride deneyim sonuç alamazsam tekrar doktora gidecem
doktorada gitmeye yüzüm yok
tedavinin ortasında kafama göre tedaviyi bıraktım
arayıp haber bile vermedim ben tedaviyi bıraktım gelmiycem diye :kedi:

ben niye böyleyimmmmm
başladığım bir işi niye bitirmiyorum
çok maymun iştahlıyım ben yaaa :tomato:
tipik ikizler burcu olduğun için cnm :delphin:
kocikten biliyom bir günü bir gününe uymaz dengesiz bi yedini bidaha yemez bir işe başlar yarısında tamamlamadan bırakır hep arkasını ben toplarımkaydirigubbakcemile3
bende tam aksi inat eder işi bitirmeden bırakmam:delphin:

eee ben sana dedim o kadar birkerecikle bişi olmaz dedin yedin durmadan genişlettin mideyi demii:mymeka:kanki sözü dinlemeyin burnu mktan çıkmaz tabiisırnaşık şey
ilaçlar zaten mahvediyor insanı bende kullandım zamanında dengemi bozdu töbe bidaha kullanmam:delphin:

yok citos midem genişlemedi
sadece diyet yaparken kolayı çikolatayı tatlıyı yemiyodumya hani işte o bıraktığım ne kadar zararlı kilo yapan şeyler varsa onlara geri başladım şimdi
engel olamıyorum kendime:mymeka:
sporda yapamıyorum kitap okuyorum o saatlerde artık
ilaç ilk ve son oldu bende birdaha denemem
birde misafirin etkiside oluyo cnm
yapıyorum sonrada oturup misafirle beraber yiyorum
ara öğünler çok sıkıcı
ara öğün yemek istemiyorum
sanki akşama kadar başka iş yapmayıp sürekli yemek yiyomuşum gibime geliyo
zaten öyle oluyordu başka işim yok anca yemek yapıyodum kafamçokkarıştı
şimdi ne güzel 11:30 da sabah kahvaltısı 5:30 da akşam yemeği 2 öğün oh ne rahatlık kaydirigubbakcemile3

tipik ikizler burcu olduğun için cnm :delphin:
kocikten biliyom bir günü bir gününe uymaz dengesiz bi yedini bidaha yemez bir işe başlar yarısında tamamlamadan bırakır hep arkasını ben toplarımkaydirigubbakcemile3
bende tam aksi inat eder işi bitirmeden bırakmam:delphin:

:kedi: burcumun özellikleri bana birebir uyuyor
benimde arkamı kocik toplasa iyi ama o benim yerime spor yapsa olmaz
o şişko olsun ben zayıf oluyumkaydirigubbakcemile3

yok citos midem genişlemedi
sadece diyet yaparken kolayı çikolatayı tatlıyı yemiyodumya hani işte o bıraktığım ne kadar zararlı kilo yapan şeyler varsa onlara geri başladım şimdi
engel olamıyorum kendime:mymeka:
sporda yapamıyorum kitap okuyorum o saatlerde artık
ilaç ilk ve son oldu bende birdaha denemem
birde misafirin etkiside oluyo cnm
yapıyorum sonrada oturup misafirle beraber yiyorum
ara öğünler çok sıkıcı
ara öğün yemek istemiyorum
sanki akşama kadar başka iş yapmayıp sürekli yemek yiyomuşum gibime geliyo
zaten öyle oluyordu başka işim yok anca yemek yapıyodum kafamçokkarıştı
şimdi ne güzel 11:30 da sabah kahvaltısı 5:30 da akşam yemeği 2 öğün oh ne rahatlık kaydirigubbakcemile3
allahım bide utanmadan söylüyo şunu yedim bunu içtim diye :mymeka:iyi devam et sende beloş gibi yazıyımmı adını imzama heee :olmaz:3 gün irezil ettim onu topişte bak tekrar başladı yazıyımmı seni:mymeka:dobiş divinty nasıl şişko patates iyimi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

:kedi: burcumun özellikleri bana birebir uyuyor
benimde arkamı kocik toplasa iyi ama o benim yerime spor yapsa olmaz
o şişko olsun ben zayıf oluyumkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3olur sen yat o çalışsın sen gez o çocuk baksın laelaelaelaelaene iyi olur kocikinin burcu ne çok merak ettim:delphin:

selam kızlarr..nasılsınıza*?ay sayfalar baya bi ilerlemiş maşşallah....
kızlar bende incir kürü yapmayı düşünüyorum bidahaki ay..incire çok inanıyorum ben ya..onu yaptığım ay hamile kalmıştım çünkü...
aslında bu ay yapacaktım ama üşendim...bidahaki ay kesin yapacağım...eğer bu aylarda olmazsa dktora gitmeyi düşünüyorum...

vildancım bende bayramda tatlıyı baya kaçırdım ama bayram bitiminde hemen toparladım.hatta bu hafta 1 kg bile verdim...şuan 62.600 çıkıyoruummmm.çok mutluyum gerçekten...sende dikkat etsen hemen verdiğin kilona dönersin daha bile fazla gider yani...nede olsa taze kilo çabuk verilir.....

çitos sende çok zayıfladın maşşallah....buhafta gittimi hiç???

allahım bide utanmadan söylüyo şunu yedim bunu içtim diye :mymeka:iyi devam et sende beloş gibi yazıyımmı adını imzama heee :olmaz:3 gün irezil ettim onu topişte bak tekrar başladı yazıyımmı seni:mymeka:dobiş divinty nasıl şişko patates iyimi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3olur sen yat o çalışsın sen gez o çocuk baksın laelaelaelaelaene iyi olur kocikinin burcu ne çok merak ettim:delphin:

alışmışım irezil olmaya zaten bundan sonra şişko veya dobiş veya pattes çuvalı yazsan ne değişecek :kedi:

kocikin burcu yay
aşkım heyatım o benim yayım canım :asigim: centilmen erkekim
çocuk bakmak neki istesem benim için çocuk bile doğurur sırnaşık şey sırnaşık şey

kızlar bende incir kürü yapmayı düşünüyorum bidahaki ay..incire çok inanıyorum ben ya..onu yaptığım ay hamile kalmıştım çünkü...
aslında bu ay yapacaktım ama üşendim...bidahaki ay kesin yapacağım...eğer bu aylarda olmazsa dktora gitmeyi düşünüyorum...

vildancım bende bayramda tatlıyı baya kaçırdım ama bayram bitiminde hemen toparladım.hatta bu hafta 1 kg bile verdim...şuan 62.600 çıkıyoruummmm.çok mutluyum gerçekten...sende dikkat etsen hemen verdiğin kilona dönersin daha bile fazla gider yani...nede olsa taze kilo çabuk verilir.....

bu hafta veremedim nilüü ama vücut iyice sıkılaştı toparlandım artık hihoyyyt
senide yazalımmı umut listesine cnm bebiş içinşutarafagitti

haklısın canım bu arada seninde azmine hayranım nilüş
keşke bende senin ve citosun yarnız kadar olabilsem
tamam bugünden itibaren başlıyorum tekrar
en azından sporumu yapıyım bari demi kaydirigubbakcemile2

alışmışım irezil olmaya zaten bundan sonra şişko veya dobiş veya pattes çuvalı yazsan ne değişecek :kedi:

kocikin burcu yay
aşkım heyatım o benim yayım canım :asigim: centilmen erkekim
çocuk bakmak neki istesem benim için çocuk bile doğurur sırnaşık şey sırnaşık şey
:nazar::asigim:aşkınıza nazar değmesin cnm :asigim:
seni zorla zayıflatamamki içinden gelmedikçe :sm_confused:senin beyninde bitecek iş :delphin:

yaz çitoscum yaz vallahi....umut listelerinden çıkamıyoruz birtürlü..herkeze uğurlu geldi 2009.bi bize gelmedi..inşallah 2010da bizim olur uğurlarımız....

olsun kiloyu sabiştlemekte çok iyi..yerinde saymak hiç almamaktan iyiydi..mesela ben geçen ay 1 ay boyunca vere vere 1kgcuk vermiştim .çok sinir olmuştum ama şimdi yine oynamaya başladı bakalım..
arada kaçamaklarımda oluyor hiç olmaması mümkün değil...haftada 2 kez mutlaka çikolata yiyorum.ama bitter..kahveden önce atarım ağzıma...ama oturup baklavalarda yemiyorum..bayramı saymıyorum..ama gerçekten herşeyi sınırlı yiyorum..işe yarıyor yani....
vildoş sende tekrar başla diyetine verdiğin kilolara yazık.ben motivasyonumu kaybettiğim zaman napıyorum biliyormusun.açıyorum internetten moda giyim sayfalarını onlara bakıyorum.giyim kıyafet güzel vücutlu kızlar falan kıskançlıktan yine motive oluyorum yani)))))))
sokak modası diye yaz bak birsürü resimler çıkıyor...::)

:nazar::asigim:aşkınıza nazar değmesin cnm :asigim:
seni zorla zayıflatamamki içinden gelmedikçe :sm_confused:senin beyninde bitecek iş :delphin:
:umursamaz: evet beynimde bitmiş olay
olsun yaww çıkmadık candan ümit kesilmez kanka bendede hala vardır birazcık umut :kedi:
vildoş sende tekrar başla diyetine verdiğin kilolara yazık.ben motivasyonumu kaybettiğim zaman napıyorum biliyormusun.açıyorum internetten moda giyim sayfalarını onlara bakıyorum.giyim kıyafet güzel vücutlu kızlar falan kıskançlıktan yine motive oluyorum yani)))))))
sokak modası diye yaz bak birsürü resimler çıkıyor...::)

başlayalım bakalım nilüş
citosla sen ilham perilerim olun
gözümün önünde olunki her zaman sizi görüp bende azimleniyim tekrar

Back
X