• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

aaaa negüzelmiş çitosum kocanla beraber çalışıosun...
bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

Cnm benim geçmiş olsun kalın giyin üstünü havalarda soğuk çetik giy :Saruboceq:
ben hala dolaptan su içiyom olacağı buydu :kedi:kocikte kızdı dikkat etmiyon kendine diye :mymeka:bida içmem yaz gelesiye sancı çekmek aklımı başıma getirdikafamçokkarıştı

aaaa negüzelmiş çitosum kocanla beraber çalışıosun...
bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
sağol cnm a.s.güzel yanıda çok zor yanıda çok kaydirigubbakcemile3sürekli beraber olunca arada kavgamızda olmuyor değil :delphin:normalde karı koca akşamdan akşama beraberken biz nerdeyse 24 saat beraberiz bazen sıkılıyoz kavga ediyoz kaydirigubbakcemile3

ben hala dolaptan su içiyom olacağı buydu :kedi:kocikte kızdı dikkat etmiyon kendine diye :mymeka:bida içmem yaz gelesiye sancı çekmek aklımı başıma getirdikafamçokkarıştı

Tabi kızar cnm dolaptan su içilir mi artık ...

:olmaz:

Ayrıca ne güzel ya market işletmek fln :1hug:

sağol cnm a.s.güzel yanıda çok zor yanıda çok kaydirigubbakcemile3sürekli beraber olunca arada kavgamızda olmuyor değil :delphin:normalde karı koca akşamdan akşama beraberken biz nerdeyse 24 saat beraberiz bazen sıkılıyoz kavga ediyoz kaydirigubbakcemile3

ahh kavga olmamı yaffff..
valla ben günde sdc 3-4 saat görebiliorum eşimi...
ikimizde yorgun gelioruz işten yemekti çaydı derken direk uyku..
o 3-4 saatlik sürede bile kavga etmeye okadar güsel fırsat buluoruzki ben bile hayret ediom bizdeki bu enerji yoğunluğuna...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o 3-4 saatlik sürede bile kavga etmeye okadar güsel fırsat buluoruzki ben bile hayret ediom bizdeki bu enerji yoğunluğuna...
:asigim:ayy aşkımı yinede çok seviyom ben ölürüm onun için Şeniz
sizinkinin yanında bizimki normal o zaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis

kızlar ben ortalığı toparlıyım biraz evde kalmışken ara sıra bakarım size pcm açık kalıcakkaydirigubbakcemile4

Back
X