Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
divin yemiş bişi olmamış amaaamafoldumbenben sadece çok dikkat çekiyo diye şeettim meltoşum :kedi:
yiicek mi akannehir akannehir akannehir çitos zehirlenirsin olm yaa deli manyaq işler yapma kaydirigubbakcemile3
inşallah tatlım inşallah :Saruboceq:
hoşgeldim eleynacım sağol hayatım Şeniz
ben iyiyim cnm sen ve bebişin nasılsınız bakiimyerimseniben
ohh ne güzel hamişlerimizde geldi şöyle göbüşlerinizi sürün bizede bulaşsınkaydirigubbakcemile3hamilelikdelikafadulden
sağol sumoşcum hoşgeldina.s.hayırlı olsun cnm hamileymişin sağlıkla al kucağına :CüvCüv:herkese slm çitoscum hayırlı olsun topiğin inşallah uğur getirir hepinize nasılsın bu arada vildan hanım nasılsın bakalım hımmm seni seni kaçak
hosbulduk canım bebısımde bende ıyım allah sukur canım
ınsalah darısı basınıza canım soyyyle gobegımı surummmmm gelım canım opuyorum
maşallah cnm
ayyy sür tabiii inşallah tekrardan gelir meleğim :Saruboceq:Şeniz
sağol bitanem aminnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Şenizçitosum allah razı olsun rabbim inşallah tekrar yollar meleğini bekletmeden inşallah
divin yemiş bişi olmamış amaaamafoldumben
divin uyudu galiba cevap yok:roflol:divinty canım sen nasılsın gorusemedık bayadır
:a015::a015::a015::a015:Şenizkızlar benım bıraz cıkmam lazım
herkes kendıne ıyı baksın
opuyorum herkesı:)))))))
ayıp ediyon kanka 60 kilo hurmadan benim kankime 100 gr düşmezmi:kedi:yiycem zayıflamak için:roflol:
:dilcikar:iyi gelsin ye tek başına bizim hacdan gelcemiz yok bu sene :çok üzgünüm:bende burdan hazırlardan alırım napıyım
ben sadece çok dikkat çekiyo diye şeettim meltoşum :kedi:
yiicek mi akannehir akannehir akannehir çitos zehirlenirsin olm yaa deli manyaq işler yapma kaydirigubbakcemile3
inşallah tatlım inşallah :Saruboceq:
kızlar kaynamış burası
divinty canım sen nasılsın gorusemedık bayadır