• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

ayıp ediyon kanka 60 kilo hurmadan benim kankime 100 gr düşmezmi
adresi ver postalayım 100 gr kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 o manyak fikir benden çıktı -tatlicadiarzu-
:roflol:100gr dişimin kovuğuna yetmez olummm otur kendin ye sen onu:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kızlar inşallah yılbaşından sonra tekerrrr teker herkes hamile haberi verir...

ben geldim doktor bana yasmine başla adet olunca demişti kararsız kaldım başlamadım kızlar ya iki arad bir deredeyim bu tür haplara pek güvenim yok soağn kürünü ben 10, gün başlanıyor diye bliyorum bazı arkadaşlar adetin ilk günü düyor şimdi hangisinden başlıyayım ben gerçi adetin birinci gününü kaçırdım ama oyyy oyyy şebeleğe çevirdi bu bebekler bizi ya

Saol cnm iyiyimm sizlerden nbr bende isterım hurmaaaaaaaaaaa delikafadulden
buyrunnnnnnnnn adresi alıyım cnm
ben geldim doktor bana yasmine başla adet olunca demişti kararsız kaldım başlamadım kızlar ya iki arad bir deredeyim bu tür haplara pek güvenim yok soağn kürünü ben 10, gün başlanıyor diye bliyorum bazı arkadaşlar adetin ilk günü düyor şimdi hangisinden başlıyayım ben gerçi adetin birinci gününü kaçırdım ama oyyy oyyy şebeleğe çevirdi bu bebekler bizi ya

ablam bende 5. gün başlanıyor diye biliyordum kaydirigubbakcemile3

slm kızlar amma kaynatmışsınız geçmişi okudum bitti nasılsınız nasıl gidiyor amilelik çalışmaları ben daha başlamadım adt bitsin hihoyyyt

selam kızlar oku oku bitiremedim geçmişi bugün baya kaynatmışınız geç kaldım ben:kedi:
umarım herkes bir adım daha yaklaşmıştır bugün bebişlerine:Saruboceq:

iyiyim canım saolasın bugun gune gec basladım ondan kafa dumanlı biraz
hava da bir basık karanlık ruhum daraldı valla
sen nasılsın canım

Back
X