• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

pko yok 28gün hiç şaşmaz ama 2.3 aydır 3gün erken oluyo 25.26gün bide çokaz oluyorum 3.günde bitiyo doktora gitmiştim anormal bişe değil yumurtlalıkların çok güzel çalışıyo,yaran yok,iltihabın yok rahmin düzgün demişti ama dediğim gibi çocuk istiyoruz ama dediğimde yapın ozman dediğinden ona pek güvenmiyorum kendi memleketime gidicem adam gibi bi doktora gölcükte var 2 tane süper doktor ama tanıdık ikiside hayatta açamam hehe

pko yok 28gün hiç şaşmaz ama 2.3 aydır 3gün erken oluyo 25.26gün bide çokaz oluyorum 3.günde bitiyo doktora gitmiştim anormal bişe değil yumurtlalıkların çok güzel çalışıyo,yaran yok,iltihabın yok rahmin düzgün demişti ama dediğim gibi çocuk istiyoruz ama dediğimde yapın ozman dediğinden ona pek güvenmiyorum kendi memleketime gidicem adam gibi bi doktora gölcükte var 2 tane süper doktor ama tanıdık ikiside hayatta açamam hehe
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlı Cumalar arkadaşlar
off şu benin beklenen gelsede çalışmalara başlasak
2 aydır 2 hafta gecikiyor.bugün 11. günü
4gün sonra bekliyorum bakalım inşallah
yalnız okuyorum çoğu kişinin gecikme olmuş şu son aylarda
nolduysa artık CADIARZU

hayırlı Cumalar arkadaşlar
off şu benin beklenen gelsede çalışmalara başlasak
2 aydır 2 hafta gecikiyor.bugün 11. günü
4gün sonra bekliyorum bakalım inşallah
yalnız okuyorum çoğu kişinin gecikme olmuş şu son aylarda
nolduysa artık CADIARZU
stresten gecikiyor cnm üstüne oldukça kaçıyor bizden bebişlerkaydirigubbakcemile3
belki hamilesindir ondan olmamıştır inşallah

stresten gecikiyor cnm üstüne oldukça kaçıyor bizden bebişlerkaydirigubbakcemile3
belki hamilesindir ondan olmamıştır inşallah

yook stres yapmadım,geçen ay aklımda bile yoktu hiç fisfisfis
orası doğru sanırım,pek düşünmemek lazım ama olmuyor ki
bir de diyorlar ya,bebişi aklımdan çıkardım o ay geldi. ister istemez düşünüyosun ki
keşke öyle olsa ama sanmıyorum bişi olduğunu,ihtimal yok

yook stres yapmadım,geçen ay aklımda bile yoktu hiç fisfisfis
orası doğru sanırım,pek düşünmemek lazım ama olmuyor ki
bir de diyorlar ya,bebişi aklımdan çıkardım o ay geldi. ister istemez düşünüyosun ki
keşke öyle olsa ama sanmıyorum bişi olduğunu,ihtimal yok
evet cnm bu tez doğru benimde iki hamilelğimde süpriz olmuştu bana hiç ummuyordum inşallah bu bebişimde süpriz yapar bana martta doğum tarihim annesine süpriz yapar gelir inşallahmafoldumben:Saruboceq:

fotoraf0056.jpg

kızlar akşam test yaptım ikinci çizgi hafif çıktı acaba ben hamilemiyim bakarmısınız

canım tebrik ederim sen hamilesin çizgilerin ikiside görülüyor ayy sabah sabah br açtı hamiş haberi hemde resimli he he he maşallah rozalin ebrik ederim canım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
rozalin tebrik ederim cnm rabbim hayırlı evlat versinalkisalkisalkis

havanın boz ama soğuk olmadıgı güzel bi kayseri gününden herkeslere günaydınlar....
kızlar bu beni rüyasında hamile olarak görenlerin sayısı artmaya başladı..
hayırdır inşallah....

havanın boz ama soğuk olmadıgı güzel bi kayseri gününden herkeslere günaydınlar....
kızlar bu beni rüyasında hamile olarak görenlerin sayısı artmaya başladı..
hayırdır inşallah....
günaydın isoldecim opuyorumnanaktan
inşallah rüyalar gerçeğe döner cnm:Saruboceq:
bak bizim topiş uğurlu ilk hamilemiz rozalin cnm :lepi:

Back
X